Jump to content


KPN Timeslot hacken??


annemar1e
 Share


Recommended Posts

Hallo,

een vriendin van mij heeft een probleem, er zit een timeslot op de computer en we krijgen het er niet vanaf. Als je op configuratiescherm klikt verdwijnt het gewoon en program files --> timeslot hebben we geen bevoegdheid voor. We hebben al via een kladblok bestand software geprobeerd te openen, maar dan verdwijnt het gewoon weer. Ze weet het wachtwoord van haar ouders account wel maar dan heb je weer een wachtwoord voor dat Timeslot nodig..

Weet iemand hoe we van dat rotprogramma af komen?

Alvast bedankt :)

Link to comment
Share on other sites


  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Even een screenshot. De twee dingen die blauw zijn moet je uitvinken, dan druk je op ok en zeg je dat je je pc opnieuw wilt opstarten. Als je hem dan opstart komt er een melding. Zet het vinkje aan en klik op ok. Voortaan als je hem opstart start het timeslot niet meer op.

timeslotmsconfig.jpg

Link to comment
Share on other sites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/handige-tips/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


  • Who was online  1 User was Online in the last 2 hours

×
×
  • Create New...