Spring naar bijdragen
rudolf52

Schijf is vol - FoutmeldingRecommended Posts

Graag meer info gevraagd!

Waar praten we over?

- pc / laptop?

- cd / hardeschijf?

- wat probeer je te doen?

- wanneer krijg je de melding?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast franswon

df is een Unix/Linux commando, diskfree. -h is een parameter om in MB / GB weer te geven. Bij Unix heeft de -h de betekenis human, zal bij Linux ook wel zo zijn.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Het is makkelijk, na het aanmelden is er geen reclame meer zichtbaar.

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

 • Vergelijkbare bijdragen

  • Door Bapao11
   Hallo,
   Ik heb een probleempje met mijn harde schijf van mijn (HP Pavilion g6) laptop. Ik had mijn harde schijf kapot, en heb nu dus een nieuwe gekocht. Nu heb ik de harde schijf aangesloten. En als ik nu mijn laptop aan zet, krijg ik vijwel meteen de melding: No bootable device -- insert boot disk and press any key
   Ik heb na enig google-werk nog niet kunnen vinden wat hier nou de oplossing voor is. Overal staat dat de harde schijf juist kapot is. Bij deze harde schijf is dat niet het geval mag ik aannemen.
   Het zou dus erg fijn zijn als hier iemand is die mij verder kan helpen.
   Ik ben overigens geen echte ict'er met super veel verstand van computers
   Bij voorbaat dank!
   Groet
   Esli
  • Door Tom
   Ik heb een tijdje terug m'n mediaspeler laten vallen, met daarop een aantal familiefilmpjes die ik nergens anders had staan... Stom, want de schijf is nu half kaduuk. De meeste filmpjes heb ik kunnen redden, maar een aantal niet. De enige manier die ik heb om connectie te maken met de schijf, is via USB, via de mediaspeler. Hij staat in Verkenner dus gelist als mediaspeler. Kopiëren van bestanden gaat daar wel, direct converteren niet. Het probleem:
   - Op de normale manier verbinden leidt tot blokkade van de schijf na 20 seconden (dus nu via mediaplayer). Naar de converter slepen moet dus binnen die tijd, anders slaat hij vast. Binnen de tijd werkt het gek genoeg wel en loopt de converter door.
   - Ik heb drie filmpjes die niet opstarten en de schijf doen vastslaan en één die 45 seconden kan afspelen voor hij vastslaat. Die 45 seconden heb ik kunnen redden, de converter sloeg op dat punt ook vast.
   M'n vraag: hoe of met welk programma kan ik het probleemstukje er automatisch uitknippen of over laten staan? Of hoe kan ik ervoor zorgen dat de slechte sectoren bij deze schijf worden uitgeschakeld, zodat ik niet het laatste stuk van mijn video mis, maar slechts stukjes?
   Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
  • Door Rikkert.
   Ik verkoop mijn Externe Harde schijf van 1TB. Het betreft een: Packard Bell Carbon 1TB
   Waarom ik hem verkoop? Ik wil deze weg hebben, en inruilen voor een interne HDD.
   Is via een USB aan te sluiten, je moet ook nog een stroom kabel erin doen.
   De kabels worden mee geleverd, doos + boekjes moet ik even kijken of ik die nog ergens heb.
   Ik heb geen idee wat deze dingen nog waard zijn, maar ik denk dat een prijs van €50, en voor Duken.nl FMO's €40 een goede prijs zal zijn. Dit is exclusief verzendkosten die rond de €6.95 bedragen.

 • Aanbevolen nieuws

 • Nu op het forum

  • Ja, jammer. Ik zou er dolgraag naar kijken met mijn beamer, dit soort films zijn het beste op een groot scherm.
   Probleem is vaak vrij simpel. De regisseur levert een (redelijk) goede film af bij de productiemaatschappij. (Paramount, Warner Bros, etc)

   Daar zitten CEO's die er vanuit een commercieel punt naar gaan kijken. Wie beledigen we wel en niet in de film, hoe kunnen we de leeftijd rating lager krijgen...
   Ze knippen en plakken om zoveel mogelijk mensen de bioscoop in te krijgen, scene's met veel geweld, gescheld, discriminatie, sex en drugs worden verwijderd.
   Delen die onmisbaar zijn om de verhaallijn te kunnen volgen worden verwijderd, stukken worden geknipt omdat ze te grof zijn voor 12 jarigen.
   Uiteindelijk houdt men dan een zielig stukje film over, waarna het grootste deel van het budget wordt besteed aan marketing.
   En dan mag iedereen naar opgedirkte reclames op TV en billboards kijken, om toch maar naar de bioscoop te gaan.
   Paul Verhoeven is daar erg eerlijk over. Jammer dat het zo werkt. 
  • Oke, dan ben ik weer. 1e hint: "In deze film word er onder andere een aanslag op eigen bodem gepleegd."
  • Het resultaat kan zijn dat je het kleine vakje op je scherm ziet waar de hoeveelheid van de kwaliteiten in staan vermeld (720 : 0 enz. maar dit geval dus SD : 4 en de rest 0). Dit vakje gaat dan weg en ik krijg dan de melding “no sreams available”. In andere geval zie ik na die aantal vermelding ze met de bronnen op het scherm en kun je kiezen welke je wilt openen. Als je een keuze maakt probeert Exodus ze te laden met als gevolg dook de melding “no sreams available”. Het zal wel zo zijn dat ze in principe beschikbaar zijn , maar dat Exodus ze niet kan openen. Maar dat meld ie niet
×