Jump to content


Recommended Posts

Hallo allen,

Een vriend van me heeft het programma genaamd 'Etka 7,3'. Het probleem alleen is dat hij een 64-bit systeem heeft en het programma daar niet op kan draaien. Iemand een idee hoe hij het kan laten draaien? Ook zegt ie steeds 'Hardlock not found'.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Volgens mij is de Etka 7.3 alleen geschikt voor 32-bit systemen en zou het dus niet mogelijk moeten zijn om het programma op een 64-bit systeem te draaien. Enige optie om het programma toch op een 64-bit machine te laten draaien is om een virtual machine (b.v. VMWare Workstation) te installeren op de 64-bit computer. Hiermee creeer je een afgeschermd gedeelte op je pc waarin je een een ander OS kan installeren. Als je in deze virtual machine een 32bit Windows OS installeert creeer je dus een 32-bit systeem op een 64-bit computer. Op deze 32-bit OS in je virtual machine kan je dat Etka installeren.

Voor wat betreft die melding betreffende Hardlock not found kwam ik het volgende op het net tegen:

Voor wie net als ik bij een kale installatie Error 7 krijgt (melding dat hardlock niet aanwezig is). Ga even naar je ETKA folder /PROG en start 'installer.exe' Klik op beenden, na de bevestiging computer herstarten. Daarna nogmaals die installeer starten, maar dan de bovenste optie om de boel opnieuw te installeren. Klaar is kees

Succes in ieder geval, ik hoop dat je eruit komt.

Gr. Reneetje1969

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Hebben wij jou kunnen helpen? Help ons ook met een donatie naar wens. Met jouw donatie kunnen we verbeteringen doorvoeren op de website voor de bezoekers en leden. Bedankt! :roos:

    Donatie via Tikkie

    donatie.png


×
×
  • Create New...