Jump to content

Wil je anoniem en veilig internetten, downloaden en streamen? Gebruik dan een VPN provider. Private internet access is verkrijgbaar voor €2.50 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de veiligste providers.

We hebben een stap voor stap handleiding.

Sign in to follow this  
Drifter

De beste gratis pc-gamesRecommended Posts

De 20 beste gratis pc-games

Er is meer dan genoeg te spelen zonder de portemonnee te hoeven trekken.

In discussies over gamen op een pc of gamen op een console wordt vaak het argument aangehaald dat gamen op de pc zoveel duurder is vanwege de hardware. Niet alleen is dat argument achterhaald, dankzij de vele gratis games kan je onder de streep alsnog goedkoper uitkomen.

Het is uiteraard nog heel goed mogelijk een game computer in elkaar te zetten die vele malen duurder is dan een spelcomputer, maar tegenwoordig kan je voor hetzelfde geld een pc in elkaar zetten die net zo krachtig is. Het helpt daarbij ook dat je voor de pc een hele zwik aan gratis games kan installeren waardoor de uiteindelijke prijs nog meer wordt gedrukt.

Zeker als je kijkt naar de vele aanbiedingen en sales die je in de pc-wereld om de oren vliegen is het moeilijk vol te houden dat gamen op de pc duurder is dan op andere platformen.

Er was een tijd dat "free to play" een vieze term was in de games industrie. Games die van dit verdienmodel gebruik maken worden overigens nog steeds met de nek aangekeken maar het gaat gelukkig beter. De "slechte" free-to-play worden door de community inmiddels omgekat naar "pay-to-win"-games en de goede free-to-play-games kan je rustig uitspelen zonder te worden benadeeld als je de portemonnee niet trekt.

Hieronder een opsomming van enkele geweldige voorbeelden van gratis games die niet proberen via slinkse manieren geld uit je portemonnee te kloppen.

Fortnite: Battle Royale, Brawlhalla, World of Tanks, Lord of the Rings Online, Star Trek Online, Wildstar, EVE Online, StarCraft Arcade, Warframe, Cave Story, Dota 2, League of Legends, Heroes of the Storm, Team Fortress 2, Path of Exile, Fallout Shelter, Paladins, Hearthstone, Elder Scrolls Legend, Planetside 2

Voor een korte omschrijving van de games met een YouTube filmpje zie het Originele Webwereld Artikel.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 uur geleden zei Drifter:

Team Fortress 2

Daar heb ik veel uren in zitten.... Vroeger tot in den treuren gespeeld na counter strike. :) Nu free to play, maar ik heb er nog voor betaald. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...