Jump to content

Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de goedkoopste VPN providers. We hebben ook een uitgebreide stap voor stap handleiding :)

Lees verder...

Sign in to follow this  
Drifter

A discovery of WitchesRecommended Posts

a-discovery-of-witches-sky.jpg

 

A discovery of Witches is een Engelse romantische fantasyserie van de zender Sky1. De serie ging in première op 14 september 2018 en het 1e seizoen bestaat uit 8 afleveringen die gemiddeld 43 minuten duren. De serie is gebaseerd op de bestseller van Deborah Harkness en is een fantasierijk verhaal over magie, wetenschap en geschiedenis.

De hoofdpersoon Diana Bishop, een historicus en onwillige heks, ontdekt onverwachts een betoverd manuscript in de Bodleiaanse bibliotheek van Oxford terwijl ze informatie aan het verzamelen is voor haar proefschrift. Deze ontdekking dwingt haar terug in de magische wereld, waar ze eigenlijk uit weg wilde blijven, om de geheimen te ontrafelen die het boek heeft over magische wezens. 

Ze krijgt hulp van de mysterieuze geneticus en 1500 jaar oude vampier, Matthew Clairmont. Ondanks een lang gekoesterd wantrouwen tussen heksen en vampiers, vormen ze een alliantie en gaan ze op pad om het boek te beschermen en de verborgen mysteries op te lossen, terwijl ze dreigingen uit de schepselswereld (Demonen, Heksen en Vampiers) ontwijken.

Ik heb met plezier dit 1e seizoen gekeken en hoop dat de afleveringen in het 2e seizoen net zo aantrekkelijk gaan worden om geboeid te blijven kijken.

Trailer

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  


  • Latest news

  • Nu op het forum

    • Ik ben bang dat Cloudflare deze actie alleen heeft uitgevoerd omdat het IP-adres op een lijst staat van BREIN en daarnaar handelt met een standaard mail. Het is al eerder voor gevallen dat Ziggo een Torrentsite (EZTV) heeft geblokkeerd op basis van een door BREIN verstrekte Filterlijst. EZTV had een IP-adres dat leek op 1 van de vele IP-adressen (ook Proxies) die gebruikt worden of werden door The Pirate Bay en door een Rechtelijke uitspraak verplicht gehanteerd moeten worden door Providers en dus ook Cloudflare, totdat BREIN schriftelijk laat weten aan Cloudflare dat er sprake is van een foutje.
    • Guardian. Betreft het cachen word alleen de website gecached en niet de database. Dan heb ik het over de afbeeldingen die er voornamelijk op staan. Ze kunnen niet het php file bestand uitlezen zoals in een tekst editor. Wel is het verstandig om de standaard database poort aan te passen Daarnaast is het advies om tijdens het downloaden en of uploaden een vpn te gebruiken, brein kan hun zogenaamde software wel inzetten om uploaders te pakken. Ik denk zelf dat hun zogenaamde scan software een vage torrent client is   Duken, Cloudflare haalt je website niet offline maar blijven hun dienst aanbieden.  Brein zegt er op, eigenlijk moeten de illegale diensten hier geen gebruik van kunnen maken. Het gaat nu puur om Warp de vpn dienst van cloudflare, die kun je zonder registratie gratis gebruiken. Als ze ip adressen van servers kunnen krijgen dan kunnen ze ook ip adressen van uploaders krijgen lijkt mij. Dat brein ip adressen van websites kreeg/krijgt was mij al bekend. heb het heel vaak gezegd en Brein geeft dat ook toe. Alleen rest bij mij de vraag dan wel,  als ze het ip adres hebben dan hebben ze ook de host die hun zelf niet benaderen maar cloudflare.   Tuinbever@ Je kunt een ddos op verschillende manieren oplossen. Heb gezien dat het via cloudflare gebeurde maar dan betaal je, dus gooi je gegevens bloot. Je kunt het ook via netstat en dan iptables, alleen als je in cloudflare staat is het rottig omdat steeds cloudflare ip adressen voorbij komen. Je kunt het ook oplossen door middel van een Load Balancer, op het moment werk ik ook met een load balancer omdat er nu ook continu poort scans lopen. Hierdoor is de moeder server ook buiten beeld, die kun je zelfs in de keuken neer zetten als het moet  
    • Wij hadden ook de site lopen via Cloudflare, maar inmiddels al 6 maanden gestopt, ook dit omdat een collega een soortgelijke mail ontving 😖 Wij gebruikte de CDN van Cloudflare  maar inmiddels niet meer. maar dat geld ook voor Amazon s3. Het ligt waarschijnlijk niet aan de host maar aan de Cloudflare dienst deze gebruikt wordt om te beschermen tegen Ddos en voor CDN gebruik.
×
×
  • Create New...