Jump to content


Hallo! ...waar ga ik eigenlijk?Recommended Posts

Hallo. Ik leer Nederlands als vreemde taal. Ik wil naar films in het Nederlands (met nasynchronisatie) kijken, maar het is moeilijk ze om te vinden. Meestal ga ik naar rarbgmirror.org en zoek op blu-ray rips (die zijn meestal in HEVC, maar mijn oude computer kan dat niet dus ik moet naar x264 converteren) waarin veel talen inbegrepen zijn en toevallig ook Nederlands. Andere optie is 1337x.to - ik zoek naar bijvoorbeeld "harry potter nl" en reken dat ik iets vind, maar het is erg slecht. Soms vind ik iets, meestal toch niet. Zelfs toen ik iets vind is het één 700MB DVDRip met één (als ik gelukkig ben) seed en natuurlijk duurt het lang dat om te downloaden. Als ik dat wil bekijken, moet ik Engelse blu-ray rip in betere kwaliteit downloaden en natuurlijk zijn de films op andere snelheden, dus moet ik audio handmatig synchroniseren. Dat is erg lastig en ik vraag me af of er betere opties zijn, pagina's met typische Nederlandse torrents of zo.

Link to post
Share on other sites

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Welkom,

Ik zou even kijken bij de Nederlandse torrent sites. Daar staan ook veel Nederlandstalige films

 

Link to post
Share on other sites

Bedankt! Deze sites zien eruit alsof ze in jaren 90 gemaakt werden :D

Ik zie dat het een kleine plaats is, dus het verwacht wordt dat iemand die downloadt stuurt ook (en, als ik goed heb opgemerkt, de site weet precies wat heb gedownload en geüpload). Meestal download ik iets en upload totdat ik minstens ratio 1 heb. Maar vaak gebeurt het ook dat niemand wilt wat ik gedownload heb. Hoe lang wordt het verwacht dat ik blijf uploaden totdat ik iets van mijn computer mag verwijderen? Bijvoorbeeld heb ik nu vanuit andere sites allebei Engelse en Nederlandse versies van films gedownload en alle Engelse versies hebben ratio hoger dan 1, terwijl alleen maar een Nederlandse film heeft ratio hoger dan 0,5. Ik wil het niet gebeuren dat iemand denkt dat ik alleen maar neem, toch heb ik al een of twee weken gewacht.

Edited by kurczaczak
Link to post
Share on other sites
Guest Drifter
2 uur geleden zei kurczaczak:

Deze sites zien eruit alsof ze in jaren 90 gemaakt werden

Het gaat natuurlijk om wat er geleverd wordt aan torrents wat een site aantrekkelijk maakt en niet het uiterlijk van de website. Bovendien was de 1e BitTorrent cliënt ontwikkeld door Bram Cohen in 2001.

Er bestaan ook torrentsites die volledig Free zijn en dus geen deel verplichting hebben en er is altijd nog de mogelijkheid om van Torrents over te stappen naar Binaries (NZB) en de bestanden met gebruikmaking van een Payserver van Nieuwsgroepen te downloaden. 😉

Link to post
Share on other sites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/handige-tips/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Who was online  7 Users were Online in the last 2 hours


×
×
  • Create New...