Jump to content


Recommended Posts

Vals

Vals

About

 • Released


 • Genre


  • Thriller

Overview

De vriendinnen Kim, Abby, Feline en nieuwkomer Pippa besluiten hun laatste vrije dagen voor het eindexamen door te brengen in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Wat een gezellig meidenweekend had moeten worden, verandert al gauw in een drama. Na een feestje met drie jongens uit een naburig huis is Feline ineens verdwenen. Door een dik pak sneeuw kunnen de meiden geen kant op en ze hebben geen mobiel bereik. Het lijkt erop dat iemand op hen jaagt en de sfeer wordt steeds angstaanjagender.


Trailer

Credits

 • Holly Mae Brood
  Holly Mae Brood
  Feline
 • Abbey Hoes
  Abbey Hoes
  Abby
 • Olivia Lonsdale
  Olivia Lonsdale
  Pippa
 • Niek Roozen
  Niek Roozen
  Daan
 • Gijs Blom
  Gijs Blom
  Casper
This page uses the themoviedb.org API.
vals-308-thumb.jpgVals (2019)

Regie Dennis Bots
Scenario Alexandra Penrhyn Lowe
Release 24 januari 2019
Producent Maaike Benschop, Petra Goedings, Edwin Goldman
Duur 97 minuten
 
Verhaal
 
De vriendinnen Kim, Abby, Feline en nieuwkomer Pippa besluiten hun laatste vrije dagen voor het eindexamen door te brengen in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Wat een gezellig meidenweekend had moeten worden, verandert al gauw in een drama. Na een feestje met drie jongens uit een naburig huis is Feline ineens verdwenen. Door een dik pak sneeuw kunnen de meiden geen kant op en ze hebben geen mobiel bereik. Het lijkt erop dat iemand op hen jaagt en de sfeer wordt steeds angstaanjagender. Weten de meiden eigenlijk wel alles van elkaar en hoeveel valsheid kan een vriendschap verdragen?

Cast
 
Abbey Hoes (Abby), Gijs Blom (Casper), Holly Mae Brood (Feline), Olivia Lonsdale (Pippa), Romy Gevers (Kim), Jelka van Houten (moeder van Kim), Niek Roozen (Daan), Thijs Boermans (Jeroen), Shahine El Hamus (Stijn), Madelief Smalbil (kleine Kim)
 
Review
 
Fabian Melchers op Telegraaf.nl op 24 januari 2019: "(...) Het onderlinge wantrouwen zorgt voor spannende momenten tussen hoofdrolspelers Abbey Hoes, Olivia Lonsdale, Romy Gevers en Holly Mae Brood.Jammer genoeg slaat Vals daar met zijn tweede helft in door. In paniek kun je domme dingen doen, maar in dit geval gaat dat wel erg ver. Vervolgens moet een lange reeks flashbacks nog voor een emotionele wending met boodschap zorgen. Het is allemaal te geforceerd. Regisseur Dennis Bots, die eerder de goedbezochte kinderhorror Anubis en de Wraak van Arghus maakte, heeft ditmaal zichtbaar moeite om een publieksvriendelijke nagelbijter ook geloofwaardig te houden."
 
Afbeeldingen
 
 
vals-415-thumb.jpgvals-6e2-thumb.jpgvals-0b5-thumb.jpgvals-192-thumb.jpgvals-871-thumb.jpgvals-ce9-thumb.jpgvals-5bc-thumb.jpgvals-6b9-thumb.jpgvals-75d-thumb.jpgvals-110-thumb.jpgvals-e81-thumb.jpgvals-7e4-thumb.jpg
 
Trailer
 
 
 
Vals (2019)  Download - Torrent / NZB en Stream
 
Directe links naar websites voor een NZB, Torrent, stream of download bestand van de Nederlandse film Vals zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips zijn wel toegestaan. 
 
Meer informatie in onze huisregels.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  


×
×
 • Create New...