Jump to content

Wil je anoniem en veilig internetten, downloaden en streamen? Gebruik dan een VPN provider. Private internet access is verkrijgbaar voor €2.50 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de veiligste providers.

We hebben een stap voor stap handleiding.

Sign in to follow this  
William

Verliefd op Cuba (2019)Recommended Posts

Verliefd op Cuba

Komedie

Verliefd op Cuba

About

 • Released


 • Rating


  8
 • Genre


  • Komedie
  • Romantiek
 • Trailer


Verliefd op Cuba

Komedie

Overview

Als Loes wordt gebeld vanaf de Cubaanse Ambassade staat ze met haar mond vol tanden. Ze wist niets over de relatie van haar dochter, laat staan dat ze gaat trouwen met een Cubaan! Ze boekt de eerstvolgende vlucht naar Havana en is vastberaden om een stokje voor dit gedoemde huwelijk te steken. Tijdens haar verblijf op het eiland hervindt Loes haar geloof in de liefde door een affaire met de woest aantrekkelijke Jan én …. ex-man Alex! Ze besluit alles op alles te zetten om de problemen die ze heeft veroorzaakt weer op te lossen. Net als haar dochter wordt ook Loes Verliefd Op Cuba.


Trailer

Credits

 • Susan Visser
  Susan Visser
 • Abbey Hoes
  Abbey Hoes
 • Jan Kooijman
  Jan Kooijman
 • Maaike Martens
  Maaike Martens
 • Niek Roozen
  Niek Roozen
This page uses the themoviedb.org API.

verliefd-op-cuba-c8e-thumb.jpgVerliefd op Cuba (2019)

Regie Johan Nijenhuis
Scenario Anne-Louise Verboon
Release 14 februari 2019
Producent Ingmar Menning, Johan Nijenhuis
Duur 107 minuten

Verhaal

Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen daar haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.

Cast

Susan Visser (Loes), Abbey Hoes (Maartje), Rolf Sanchez (Carlos), Maarten Dannenberg (Diego), Jan Kooijman (Jan), Tjebbo Gerritsma (Alex), Mareya Salazar (Benita), Barbara Sloesen, Niek Roozen, Maaike Martens, Anouk Maas

Review

Maricke Nieuwdorp op AD.nl op 14 februari 2019: "Gewone Nederlanders met liefdesperikelen in den vreemde doen het altijd goed; het is herkenbaar én exotisch tegelijkertijd. Die succesformule heeft Johan Nijenhuis goed begrepen, eerder leverde hij immers goed verkopende ensembleromkoms als Costa!, Bruiloft in Toscane en Verliefd op Ibiza. (...) Het passievolle land biedt onverwacht liefdesverrassingen voor iedereen. Met prima acteurs als Visser, Hoes en Jan Kooijman in de hoofdrollen maakte Nijenhuis aardige keuzes. Enkele kolderieke bijrollen komen daarentegen minder geslaagd uit de verf. Dat geldt ook voor de humor in het algemeen; de wat klein gehouden grapjes doen het regelmatig goed, maar alle slapstickmomenten – vallen, struikelen, wéér vallen – zijn krukkig en onleuk."

Afbeeldingen

verliefd-op-cuba-eed-thumb.jpgverliefd-op-cuba-30d-thumb.jpgverliefd-op-cuba-202-thumb.jpgverliefd-op-cuba-c1b-thumb.jpgverliefd-op-cuba-640-thumb.jpgverliefd-op-cuba-5a1-thumb.jpgverliefd-op-cuba-f6d-thumb.jpgverliefd-op-cuba-d7d-thumb.jpg

Trailer

Verliefd op Cuba  Download - Torrent / NZB en Stream

Directe links naar websites voor een NZB, Torrent, stream of download bestand van de Nederlandse film Verliefd op Cuba zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips zijn wel toegestaan. 
 
Meer informatie in onze huisregels.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik kijk toch met regelmaat Nederlandse films. Heb ze bijna allemaal wel gezien. Maar deze film hebben we moeten uitzetten na 50 minuten. Wat fout, maar niet goed fout. Maar slecht fout. Jammer, de setting was er wel.

Maar het acteren was echt.... jammer :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...