Spring naar bijdragen
William

Verliefd op Cuba (2019)Recommended Posts

verliefd-op-cuba-c8e-thumb.jpgVerliefd op Cuba (2019)

Regie Johan Nijenhuis
Scenario Anne-Louise Verboon
Release 14 februari 2019
Producent Ingmar Menning, Johan Nijenhuis
Duur 107 minuten

Verhaal

Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen daar haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.

Cast

Susan Visser (Loes), Abbey Hoes (Maartje), Rolf Sanchez (Carlos), Maarten Dannenberg (Diego), Jan Kooijman (Jan), Tjebbo Gerritsma (Alex), Mareya Salazar (Benita), Barbara Sloesen, Niek Roozen, Maaike Martens, Anouk Maas

Review

Maricke Nieuwdorp op AD.nl op 14 februari 2019: "Gewone Nederlanders met liefdesperikelen in den vreemde doen het altijd goed; het is herkenbaar én exotisch tegelijkertijd. Die succesformule heeft Johan Nijenhuis goed begrepen, eerder leverde hij immers goed verkopende ensembleromkoms als Costa!, Bruiloft in Toscane en Verliefd op Ibiza. (...) Het passievolle land biedt onverwacht liefdesverrassingen voor iedereen. Met prima acteurs als Visser, Hoes en Jan Kooijman in de hoofdrollen maakte Nijenhuis aardige keuzes. Enkele kolderieke bijrollen komen daarentegen minder geslaagd uit de verf. Dat geldt ook voor de humor in het algemeen; de wat klein gehouden grapjes doen het regelmatig goed, maar alle slapstickmomenten – vallen, struikelen, wéér vallen – zijn krukkig en onleuk."

Afbeeldingen

verliefd-op-cuba-eed-thumb.jpgverliefd-op-cuba-30d-thumb.jpgverliefd-op-cuba-202-thumb.jpgverliefd-op-cuba-c1b-thumb.jpgverliefd-op-cuba-640-thumb.jpgverliefd-op-cuba-5a1-thumb.jpgverliefd-op-cuba-f6d-thumb.jpgverliefd-op-cuba-d7d-thumb.jpg

Trailer

Verliefd op Cuba  Download - Torrent / NZB en Stream

Directe links naar websites voor een NZB, Torrent, stream of download bestand van de Nederlandse film Verliefd op Cuba zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips zijn wel toegestaan. 
 
Meer informatie in onze huisregels.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites


×
×
  • Nieuwe aanmaken...