Jump to content

Actie: Probeer CyberGhost VPN voor slechts €2,75 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 6 maanden gratis en 45 dagen niet goed geld terug

Bezoek CyberGhost :goed:

Sign in to follow this  
William

Brugklas - De tijd van m'n leven (2019)Recommended Posts

Brugklas - de tijd van m'n leven

Familie

Brugklas - de tijd van m'n leven

About

 • Released


 • Rating


  9.5
 • Genre


  • Familie
  • Drama
  • Romantiek
 • Trailer


Brugklas - de tijd van m'n leven

Familie

Overview

Brugklas – De tijd van m’n leven gaat over Nola (Sterre van Woudenberg) die zwaar de pineut is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser). Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna (Stefania Liberakakis) dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy (Julian Moon), een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen… Maar is dit nog wel wat Nola wil?


Trailer

Credits

 • Niek Roozen
  Niek Roozen
  Max
This page uses the themoviedb.org API.

brugklas-de-tijd-van-mn-leven-398-thumb. Brugklas - De tijd van m'n leven (2019)

Regie Raymond Grimbergen
Scenario Sander Offenberg, Arnout Vallenduuk
Release 7 februari 2019
LinksIMDB
Duur 85 minuten

Verhaal

Nola (Sterre van Woudenberg) is zwaar de pineut wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser). Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna (Stefania Liberakakis) dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy (Julian Moon), een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen… Maar is dit nog wel wat Nola wil?

Cast

Sterre van Woudenberg (Nola), Julian Moon Snijder (Boy), Natasja Froger (moeder Fenna), May Hollerman (Selma), Sevcan Kocer (Ebru), Janneke Kops (Tanja de Jong), Daan Kruysifix (Milan), Stefania Liebrakakis (Fenna), Femke Meines, Rick Nanne (Rob Grimbergen), Carla Noom (Sanne de Wilde), Erik Plageman (Leo Folmers), Niek Roozen (Max), Britt Scholte (Anouk), Else Talsma (Steef), Dennis van der Geest (vader Boy), Dirk van der Pol (Bart van Morselt), Claire Veldkamp (Jamie), Fleur Verwey (Joy), Vincent Visser (Jesse), Mylène Waalewijn, Rosanne Waalewijn, Belle Zimmerman

Review

Hannah Stöve op Parool.nl op 7 februari 2019: "(...) De roddelapp Klikker, Paarse Vrijdag, iemand die append op de fiets overlijdt: de jeugdserie Brugklas sluit aan bij de realiteit van scholieren en is al zeven seizoenen een hit. Een klassiek televisieprogramma maken voor kinderen tussen de acht en twaalf jaar: het lijkt onbegonnen werk in een tijd waarin de jeugd steeds minder voor de tv te vinden is. Uitzondering op de regel is Brugklas, een dagelijkse ­serie van AvroTros die al zeven seizoenen een enorm succes is en waarvan nu de eerste film in de bioscoop draait: Brugklas, de tijd van m'n leven. (...)"

Afbeeldingen

brugklas-de-tijd-van-mn-leven-6b2-thumb.brugklas-de-tijd-van-mn-leven-21d-thumb.brugklas-de-tijd-van-mn-leven-1bf-thumb.brugklas-de-tijd-van-mn-leven-d04-thumb.brugklas-de-tijd-van-mn-leven-b63-thumb.brugklas-de-tijd-van-mn-leven-278-thumb.brugklas-de-tijd-van-mn-leven-94d-thumb.brugklas-de-tijd-van-mn-leven-623-thumb.brugklas-de-tijd-van-mn-leven-81a-thumb.brugklas-de-tijd-van-mn-leven-be7-thumb.

Trailer

 

Brugklas - De tijd van m'n leven Download - Torrent / NZB en Stream

Directe links naar websites voor een NZB, Torrent, stream of download bestand van de Nederlandse film Brugklas - De tijd van m'n leven zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips zijn wel toegestaan. 
 
Meer informatie in onze huisregels.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...