Jump to content

Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de goedkoopste VPN providers. We hebben ook een uitgebreide stap voor stap handleiding :)

Lees verder...

Sign in to follow this  
Drifter

Chilling Adventures of SabrinaRecommended Posts

chilling-adventures-sabrina.jpg

 

Chilling Adventures of Sabrina is een Amerikaanse horrorserie van de zender Netflix. De serie ging in première in 2018 en seizoen 1 bestaat uit 11 afleveringen die elk ongeveer 57 minuten duren.

Dit is een serie die onder Riverdale fans zeker aan zal slaan en is ook net als Riverdale gebaseerd op comic-boeken. Het verhaal is geschreven door Roberto Aguirre-Sacasa. In Chilling Adventures of Sabrina is Sabrina de aan Satan beloofde dochter van een zwarte magiër en een gewone vrouw. Ze probeert een normaal leven te leiden maar krijgt te maken met kwade machten die het op haar en haar familie voorzien hebben.

De serie is gevuld met hekserij, demonen, occulte praktijken, vloeken, praten over de Dark Lord en zelfs twee verschijningen van Satan zelf, duidelijk geïnspireerd door Baphomet, een afgod met een geitenkop, vrouwenlichaam en gespleten hoeven die door Tempeliers in het jaar 1300 werd aanbeden. Maar in de kern is dit een duister verhaal over een meisje dat worstelt met haar dubbele persoonlijkheid. Kortom, Chilling Adventures of Sabrina is een duistere upgrade van ´Sabrina The Teenage Witch´ en een geslaagde toevoeging aan de wereld van Archie Comics.

 

 

  • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ook dit klinkt weer als een goede serie! Waar haal ik de tijd vandaan om ze eens rustig te kijken. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoogstwaarschijnlijk zijn de opnamen van seizoen 2 afgerond in December 2018 en Netflix heeft inmiddels de datum vrijgegeven van het tweede seizoen. De streamingdienst laat op Twitter weten dat de nieuwe afleveringen op 5 april al bekeken kunnen worden.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  


×
×
  • Create New...