Jump to content

Wil je anoniem en veilig internetten, downloaden en streamen? Gebruik dan een VPN provider. Private internet access is verkrijgbaar voor €2.66 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de veiligste providers.

We hebben een stap voor stap handleiding.

Sign in to follow this  


Recommended Posts

Crypto (2019)

Crypto: Hollywood thriller over Bitcoin. De ontwikkeling van Crypto begon waarschijnlijk toen de crypto-mania nog in volle gang was, en Bitcoin elke dag nieuwe hoogtepunten leek aan te tikken. Ondertussen is het allemaal weer wat rustiger geworden, en claimen experts zelfs dat we in een nucleaire cryptowinter zitten.

Je merkt het al direct: dit is geen Oscar-materiaal. Ondanks de betrokkenheid van Kurt Russel gaat het hier duidelijk om een B-film, een budget-poging om een relevante thriller eruit te gooien.

Ach, meestal zijn dat soort films het perfecte materiaal voor een verloren avond op de bank. Neem Crypto echter vooral niet te serieus, want de makers lijken zich niet druk te maken om hoe accuraat de film op crypto-vlak gaat worden…

Download bestand

  • Crypto (2019) [WEBRip] [1080p] [YTS] [YIFY]
  • Grote 1.9 GB

Afbeeldingen

Alexis Bledel and Beau Knapp in Crypto (2019)

Kurt Russell, Luke Hemsworth, and Beau Knapp in Crypto (2019)

Crypto downloaden via Torrent / NZB / Stream

Directe links naar websites voor Crypto NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
 
Meer informatie in onze huisregels.

Share this post


Link to post
Share on other sites

moviedb data is nog niet beschikbaar die volgt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...