Jump to content

Wil je anoniem en veilig internetten, downloaden en streamen? Gebruik dan een VPN provider. Private internet access is verkrijgbaar voor €2.50 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de veiligste providers.

We hebben een stap voor stap handleiding.

Sign in to follow this  
Duken

Take Me Somewhere Nice (2019)Recommended Posts

Take Me Somewhere Nice (2019)

De Nederlandse tiener Alma brengt een snikhete zomer door in Bosnië, het geboorteland van haar ouders. Maar niets gaat zoals verwacht. Vastberaden om een connectie met haar vaderland te maken, komt ze van de ene absurde en vervreemdende situatie in de andere terecht.

Hoofdrolspeelster Alma (Sara Luna Zorić) is een sterk karakter, die hoe hard ze ook valt, iedere keer toch weer op staat. Het gaat van kwaad tot erger en als kijker wacht je tot het moment dat ze breekt. Als dat tegen het einde aan gebeurt, voel je echter geen voldoening. Gelukkig gaat de film daarna gewoon weer verder en kom je erachter dat in de wereld die de regisseur heeft gecreëerd, emotie nou eenmaal niet werkt zoals wij hem kennen.

Regisseur Ena Sendijarevic zette zichzelf op de kaart met een aantal prijswinnende korte films waarvan ‘Import’ voor het Cannes filmfestival werd geselecteerd. ‘Take Me Somewhere Nice’ is haar eerste speelfilm. Sendijarevic onderzoekt de grenzen van het film maken door stereotypen en clichés te bevestigen, maar vervolgens ook weer onderuit te halen. Al met al is ‘Take Me Somewhere Nice’ een gewaagde, speelse film, waarin Sendijarevic laat zien dat je als filmmaker risico’s moet durven te nemen.

Trailer

bron: ilmvandaag.nl/recensies/807-aladdin

Download bestand

  • Take Me Somewhere Nice.mkv (4.2 GB) (Op moment van schrijven nog niet beschikbaar.)

Afbeeldingen

Recensie Take Me Somewhere Nice Cinemagazine

Take Me Somewhere Nice downloaden via Torrent / NZB / Stream

Directe links naar websites voor de film Take Me Somewhere Nice NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
 
Meer informatie in onze huisregels.

Share this post


Link to post
Share on other sites
49/5000
 
 
 
bron verwijderd, hoe kan ik deze opnieuw krijgen?
sorry my language.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...