Jump to content

Wil je anoniem en veilig internetten, downloaden en streamen? Gebruik dan een VPN provider. Private internet access is verkrijgbaar voor €2.66 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de veiligste providers.

We hebben een stap voor stap handleiding.

Sign in to follow this  
William

X-Men: Dark Phoenix (2019)Recommended Posts

Dark Phoenix

Sciencefiction

Dark Phoenix

About

 • Released


 • Rating


  6.2
 • Genre


  • Sciencefiction
  • Actie

Dark Phoenix

Sciencefiction

Overview

Jean Gray begint ongelooflijke krachten te ontwikkelen die haar doen veranderen in de kwaadaardige Dark Phoenix. Nu moeten de X-Men beslissen of het leven van één teamlid meer waard is dan alle mensen die op de wereld wonen.


Credits

 • Sophie Turner
  Sophie Turner
  Jean Grey / Dark Phoenix
 • James McAvoy
  James McAvoy
  Charles Xavier / Professor X
 • Michael Fassbender
  Michael Fassbender
  Erik Lensherr / Magneto
 • Jennifer Lawrence
  Jennifer Lawrence
  Raven Darkholme / Mystique
 • Jessica Chastain
  Jessica Chastain
  Vuk
This page uses the themoviedb.org API.

X-Men: Dark Phoenix (2019)

Het traditionele thema van de X-Men-films, de rassenkwestie tussen mutanten en homo sapiens, komt slechts kort en plichtmatig aan bod. Voor serieuze karakteropbouw of verdieping van de verhaallijnen, iets waar Marvel Studios (met Avengers, Thor, Spider-Man etc.) meerdere films voor gebruikt, is evenmin weinig ruimte. Zelfs Jeans karakter komt weinig scherp naar voren. Niet alleen is de phoenix het effect van een externe factor, en niet zoals in Apocalypse een potentieel dat in Jean resideert, maar Kinberg voert ook een groep aliens op die Jeans kracht willen afpakken om de mensheid te vernietigen. Daarmee is de kans tenietgedaan om à la Logan een existentiële, Jekyll-en-Hyde-achtige strijd in en rondom Jean als centraal plot te laten functioneren. Nu doet de film aan als een B-versie van Endgame, met minder spektakelgehalte en een fantasieloos narratief. Turners ongeïnspireerde acteerprestatie voegt daar weinig positiefs aan toe. Tot meer dan een hysterisch huilende Jean of de vleesgeworden phoenix-woede komt de voormalige ster van Game of Thrones niet. De overige acteurs moeten volstaan met bijrollen zonder diepgang. Alleen McAvoys zuipende, egoïstische Professor X is een welkome dissonant in dit verder voorspelbaar en afgezaagd scenario.

Triest einde franchise

X-Men (2000) bracht Marvels superhelden voor het eerst overtuigend op het bioscoopscherm. Marvel Studios / Disney heeft de lat inmiddels met onder andere Avengers zelf te hoog gelegd voor Fox. Dark Phoenix kan als spektakelstuk niet meer mee. Een uitweg, die helaas niet is genomen, had naar voorbeeld van Logan een scenario kunnen zijn met een wat meer existentiële insteek. Dark Phoenix markeert een futloos einde van de X-Men-franchise, een asgrauwe film waaruit een toekomstig verrijzen niet eenvoudig zal zijn.

bron: filmvandaag.nl/recensies/809-x-men-dark-phoenix

Download bestand

 • X-Men: Dark Phoenix.mkv (4.1 GB) (Op moment van schrijven nog niet beschikbaar.)

Afbeeldingen

X-Men: Dark Phoenix

X-Men: Dark Phoenix downloaden via Torrent / NZB / Stream

Directe links naar websites voor de film X-Men: Dark Phoenix NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
 
Meer informatie in onze huisregels.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lijkt me een leuk film.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 uur geleden zei koffieleut:

Lijkt me een leuk film.

Ik vind het lastig, door game of thrones kan ik Sofie niet meer los zien. Helemaal nog niet als xmen character :)

maar we gaan het proberen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...