Jump to content

Wil je anoniem en veilig internetten, downloaden en streamen? Gebruik dan een VPN provider. Private internet access is verkrijgbaar voor €2.50 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de veiligste providers.

We hebben een stap voor stap handleiding.

Sign in to follow this  
Duken

Bumperkleef (2019)Recommended Posts

Bumperkleef

Actie

Bumperkleef

About

 • Released


 • Genre


  • Actie
  • Thriller
 • Trailer


Bumperkleef

Actie

Overview

Hans, een zelfverzekerde en ietwat eigenwijze man, is met zijn gezin op weg naar zijn ouders. Te laat van huis vertrokken en redelijk gestrest begint Hans op de snelweg te bumperkleven achter een wit bestelbusje. Hierdoor ontstaat een verkeersruzie die al snel volledig escaleert in een bloedstollende achtervolging. De familie is nergens meer veilig en wordt langzaam paranoïde van alle witte busjes op de weg…


Trailer

Credits

 • Jeroen Spitzenberger
  Jeroen Spitzenberger
  Hans
 • Anniek Pheifer
  Anniek Pheifer
  Diana
 • Tim Linde
  Tim Linde
  Jos
 • Hubert Fermin
  Hubert Fermin
  Joop
 • Truus te Selle
  Truus te Selle
  Trudy
This page uses the themoviedb.org API.

Bumperkleef

Hans, een zelfverzekerde en eigenwijze man, is met zijn gezin op weg naar zijn ouders. Te laat van huis vertrokken en redelijk gestrest begint Hans op de snelweg te bumperkleven achter een wit bestelbusje. Hierdoor ontstaat een verkeersruzie die al snel volledig escaleert in een bloedstollende achtervolging. De familie is nergens meer veilig en wordt langzaam paranoïde van alle witte busjes op de weg…

Vanaf de eerste scène zit je meteen strak op je stoel: met een simpele achtervolging tussen een busje en een fiets wordt duidelijk dat we met een totale psychopaat te maken hebben als moordenaar. Het is de koele, rustige en doordachte manier waarop hij, Ed (Willem de Wolf) te werk gaat. Met gecontroleerde emotie. Je weet meteen dat je in een horrorfilm bent belandt. Mocht je toch nog twijfelen, dan helpt de openingstitel ook nog een handje: deze doet sterk denken aan Dick Maas, toch wel de Nederlandse genrefilmmaker van horror.

Vanuit de synopsis kun je al vermoeden dat Bumperkleef een stressvolle film gaat worden en dat is precies wat je mag verwachten: een thriller met een hoop spanning, gillende kinderen, flink wat actie, zieke moordpogingen, personages die je op de zenuwen werken, een verhaallijn om met een korrel zout te nemen, ijskoude performances en bovenal heel veel witte busjes.  

bron: entertainmenthoek.nl/recensie-bumperkleef-immy-verdonschot/

Downloaden

Als Bumperkleef de liefde online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis.

 • Bumperkleef.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden)

Afbeeldingen

Recensie Bumperkleef

Trailer

Bumperkleef downloaden via Torrent / NZB / Stream

Directe links naar websites voor de film Bumperkleef 2019 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
 
Meer informatie in onze huisregels.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dit lijkt mij serieus een erg toffe film. Lekker fout en goed. Trailer smaakt naar meer, deze wil ik zien! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...