Jump to content

Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de goedkoopste VPN providers. We hebben ook een uitgebreide stap voor stap handleiding :)

Lees verder...

Sign in to follow this  
William

Is Popcorn Time weer terug?Recommended Posts

De illegale streamingdienst Popcorn Time is terug van weggeweest. De dienst lijkt op Netflix, met één groot verschil. Het is namelijk gratis. Daar staat tegenover dat de streamingdienst illegaal is. De aangeboden films en series op de dienst worden via Torrents binnen gevist.

Popcorn Time was de afgelopen jaren uit de lucht. Dit naar aanleiding van juridische stappen die werden ondernomen. Diverse keren ging Popcorn Time weer live, maar al gauw ging de dienst ook weer offline.
Nu is Popcorn Time sinds jaren weer terug. De makers zeggen dat het nog een beta betreft. Ze noemen het Corona Version 0.4. Een knipoog naar het coronavirus dat als een pandemie rondgaat. Door het coronavirus zitten veel mensen noodgedwongen thuis. Grote kans dat Popcorn Time daardoor veel gebruikt gaat worden.

Door het enorme aanbod aan films en series bij diverse streamingdiensten hebben services als Popcorn Time bestaansrecht gekregen. Mensen willen betalen voor één of twee diensten, maar drie of vier is te veel. Let wel: het gebruik van Popcorn Time is geheel op eigen risico.

 


Toon volledig nieuwsbericht

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helaas verteld een vandaag gepubliceerd artikel op Torrentfreak dat deze update naar het land der fabelen verwezen kan worden.

Vanmorgen werd in verschillende nieuwsartikelen de "terugkeer" van Popcorn Time gevierd, nadat het blijkbaar een paar jaar geleden offline ging. Deze bewering is gewoon niet waar, en evenmin de bewering dat de zojuist uitgebrachte versie van de app net zo goed werkt als de vorige. Popcorn Time wordt zelfs geconfronteerd met een golf van klachten van gebruikers die een breed scala aan problemen ervaren die voorheen niet bestonden.

Zes jaar geleden deed de applicatie die bekend staat als Popcorn Time iets dat geen enkele andere BitTorrent-tool ooit had kunnen bereiken. Popcorn Time presenteerde zichzelf met een op tekst gebaseerde gebruikers interface in de hoop zoveel mogelijk torrent-sites aan te trekken, en presenteerde content in een prachtige interface in Netflix-stijl. Deze eenvoud resulteerde in een enorme populariteit en aandacht van houders van auteursrechten, die er alles aan deden om het te verwijderen.

Omdat de originele code echter open source was, ontstonden er nieuwe aftakkingen die weer een nieuw spel whack-a-mole creëerden. Een paar jaar geleden ging Popcorn Time offline, maar gisteren werd hij uit de dood opgewekt met een geweldige nieuwe versie. Althans volgens meerdere nieuwsberichten van vandaag, die allemaal niet waar zijn.

Hoewel het door de jaren heen zijn ups en downs heeft gehad, ging Popcorn Time nooit weg. Maar vanmorgen werd het verklaard als 'terug uit de dood', net op tijd om mensen te vermaken 'tijdens de coronaviruspandemie'. Dit verhaal werd herhaald door verschillende technische publicaties, waarvan er minstens één beweerde dat de nieuwe versie net zo goed werkt als de vorige. Dat is ook niet waar.

Wat er feitelijk gebeurde, was dat de mensen achter één aftakking van Popcorn Time (door sommigen beschouwd als de officiële opvolger van de originele software) versie 0.4 van hun variant publiceerden en de release op Twitter aankondigden. Op dit moment rollen de klachten op sub-Reddit achter elkaar binnen en wordt deze update volledig afgebrand.

 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Popcorn time was in het begin geweldig, nu allang niet meer. Concurrent Stremio doet het veel beter wat mij betreft.

Edited by Yoshi
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja dat klopt, de stremio app kan je ook gewoon downloaden vanuit de Google play store (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stremio.one&hl=nl) je kan in de app de plugin toevoegen voor het streamen van content van torrentsites of sharedhosting. 

Ik ga er maar weer een artikeltje over schrijven.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By William
   De illegale streamingdienst Popcorn Time is terug van weggeweest. De dienst lijkt op Netflix, met één groot verschil. Het is namelijk gratis. Daar staat tegenover dat de streamingdienst illegaal is. De aangeboden films en series op de dienst worden via Torrents binnen gevist.
   Popcorn Time was de afgelopen jaren uit de lucht. Dit naar aanleiding van juridische stappen die werden ondernomen. Diverse keren ging Popcorn Time weer live, maar al gauw ging de dienst ook weer offline. Nu is Popcorn Time sinds jaren weer terug. De makers zeggen dat het nog een beta betreft. Ze noemen het Corona Version 0.4. Een knipoog naar het coronavirus dat als een pandemie rondgaat. Door het coronavirus zitten veel mensen noodgedwongen thuis. Grote kans dat Popcorn Time daardoor veel gebruikt gaat worden. Door het enorme aanbod aan films en series bij diverse streamingdiensten hebben services als Popcorn Time bestaansrecht gekregen. Mensen willen betalen voor één of twee diensten, maar drie of vier is te veel. Let wel: het gebruik van Popcorn Time is geheel op eigen risico.
    
  • By Inkie
   Ik heb eeb vraag, ik moest de nieuwste popcorn time downloaden, maar nu heb ik wel beeld, maar geen geluid meer bij de films. Dat had ik voorheen wel. Als ik de trailers afspeel heb ik gewoon geluid . hoe kan dit en hoe kan ik dit oplossen. Ben een leek met zulke dingen . Wie kan mij helpen 
  • By Patrickj
   Goedemiddag, hebben jullie enig idee wat op dit moment de beste/veiligste versie is van popcorntime? Ik heb de .sh versie(3.10) alleen bij tv-series heb ik alleen audio en blijft het beeld zwart. Films kan ik wel kijken alleen in de loop van de film lopen de audio en beeld niet helemaal synchroon.. zag op reddit het zwarte beeld bij series al wel aangekaart worden, maar nog geen reacties. Hopelijk weet iemand van jullie iets?
  • By Meh Meh
   Veel mensen denken dat Popcorn Time een aantal jaar geleden is gestopt. Dat klopt, alleen hebben de beheerders van het streaming video platform het script van Popcorn Time met de hele wereld gedeeld. Dankzij dat script, zijn er vele mensen die hun eigen Popcorn Time dienst hebben opgezet. Vandaag de dag zijn er dus vele verschillende apps, maar er zijn slechts 2 versies die echt goed zijn. In dit artikel nemen wij popcorn-time.to als voorbeeld, maar popcorntime.sh/nl werkt bijna hetzelfde en is ook uitstekend.
   Hoe werkt Popcorn Time?
   Als je de app hebt geinstalleerd, kan je direct beginnen. Je zoekt naar een film of serie en zet eventueel ondertiteling aan. Je moet dan even wachten tot de videostream is geladen. Hoe lang dat duurt is afhankelijk van het aantal mensen die dezelfde film of serie delen. Als er veel seeders en peers zijn en je internetverbinding snel is, kan je na enkele minuten al kijken naar hetgeen je wilt zien. Popcorn Time download namelijk de eerste stukjes van een film of serie eerst, zodat je zo snel mogelijk kunt beginnen met kijken. Popcorn Time is niet alleen voor Windows. Het programma is geschikt voor allerlei platformen, waaronder Android, Mac, iOS en Linux distributies, zoals onder andere Mint en Ubuntu. Je kan dus met een desktop, laptop, Android smartphone of tablet, een iPhone en iPad gebruik maken van Popcorn Time. Veel mensen pakken een tablet en gaan in bad een filmpje kijken. Dat kan natuurlijk maar de meeste tablets zijn niet waterdicht.
   Popcorn Time installeren
   De installatie voor Windows is erg simpel. Je download het installatiepakket en installeert deze. Daarna kan je direct beginnen met kijken. Op iOS en Android systemen kan de app ook makkelijk worden geinstalleerd, alleen moet je dan op een aantal dingen letten. Wij hebben daarom een korte video handleiding gemaakt voor mensen die Android gebruiken. Mogelijk volgt een handleiding voor iOS in de nabije toekomst.
   Gebruik altijd een VPN
   Als je een film of serie met Popcorn Time opstart, krijg je altijd een waarschuwing, "gebruik een VPN!". Je moet een VPN aanzetten, anders is je identiteit te achterhalen. De makers van Popcorn Time hopen dat je doorklikt en hun VPN dienst gaat gebruiken, dan verdienen ze namelijk wat geld aan je. Helaas is de VPN die door ze wordt aangeboden niet zo goed. Maar ze hebben wel gelijk, als je films en series download, via nieuwsgroepen, torrents of Popcorn Time, kan je, je eigen IP adres beter niet delen. Als je een goede VPN aanbieder zoekt, probeer dan Private Internet Access eens. De prijs is erg laag, de bescherming is uitstekend. Ook ipvanish is een goede VPN aanbieder, die ook niet al te duur is.
   Video handleiding van Popcorn time
    

   View full nieuwsbericht

×
×
 • Create New...