Jump to contentRecommended Posts

Wickie en het Magische Zwaard

Wickie is erop gebrand het schutterstoernooi te winnen, want de winnaar mag met Halvar op avontuur. Maar nog voor hij met zijn boog op doel kan schieten, is nieuwkomer Leif hem te slim af. Dus mag híj mee naar het eiland Asgard. Halvar moet daar precies op midzomernacht zijn om de betovering van het magische zwaard te verbreken. Dat roofde hij uit handen van zijn grootste vijand Sven, maar hij veranderde er per ongeluk zijn vrouw Ylva mee in een gouden standbeeld. Oeps!

Grommende woestelingen

Als de mannen koers zetten richting Asgard verstopt Wickie zich stiekem aan boord. Vastberaden om zijn moeder te redden én zijn vader zo te bewijzen dat hij wél klaar is voor het echte Viking-werk. Wat volgt is een avontuur op zee vol grommende Vikingen, woeste golven en slimme plannen van Wickie die wel erg makkelijk bewijst dat je soms beter slim dan sterk kunt zijn. De allerbelangrijkste les die de film je leert, is blijven geloven in jezelf. Want een echte Viking geeft nooit op.

Downloaden

Als Wickie en het Magische Zwaard online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis.

  •  Wickie en het Magische Zwaard.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden)

Afbeeldingen

Wickie en het Magische Zwaard

Wickie en het Magische Zwaard downloaden via Torrent / NZB / Stream

Directe links naar websites voor de film Wickie en het Magische Zwaard 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
 
Meer informatie in onze huisregels.
Link to post
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/handige-tips/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Who was online  10 Users were Online in the last 2 hours


×
×
  • Create New...