Jump to content

Omgebouwde Switch vastgelopen, nu alleen zwart scherm
Recommended Posts

Dag,

Ik heb een switch met hekate 5.1 ofzo.. vandaag was de switch uitgezet en ik probeerde met mijn ns atmosphere dongle weer op gang te krijgen.

Ik kreeg een error dat het niet kon launchen. een oude nyx gui file was gedetecteerd. Update de bootfolder".

Ik heb daarna de hekate geupdate naar 5.3.1 maar kreeg nog steeds dezelfde melding. Toevallig zag ik dat iemand op youtube die melding ook kreeg.

Hij ging als je opstart in Hekate naar de Payloads folder en drukte op de bin file in die folder en vervolgens kwam die op gang. Helaas is dat niet bij mij het geval en kreeg ik een zwart scherm opgelicht.

Volgens mij staat hij dus aan meer weet ik niet waar die nu aan staat.

Ik heb vervolgens geprobeerd mijn NS atmosphere payload up te daten maar ik krijg niet de ns atmosphere programmer gedownload en zonder dat krijg ik geen toegang tot die payload.

ik zit helemaal vast. Is er iemand die mij hier mee kan helpen. Anders zit er niks anders op dan het op te sturen naar een specialist.

Link to post
Share on other sites
 • Replies 2
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hi, thanks got that post. That was indeed the solution somehow the software got polluted. I removed all folders from the switch except the Nintendo en Switch folder and installed all the other folders

Hier is iemand met hetzelfde probleem:

Wat ik zo lees is dat je het beste de firmware volledig opnieuw op de SD kaart moet zetten. M.a.w. formaten en de juiste data terug plaatsen. 

https://github.com/Atmosphere-NX/Atmosphere/issues/718

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

Hi, thanks got that post. That was indeed the solution somehow the software got polluted. I removed all folders from the switch except the Nintendo en Switch folder and installed all the other folders again. The only point was that I had to download the correct signature patches/keys which matched with my Amosphere version otherwise it won't work. You will get the message that all games are not installed properly. 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By Jacky
   Ik heb een Nintendo switch lite met animal crossing en wil hem misschien ombouwen. Is er ergens een test zodat ik weet of je na het ombouwen nog op het internet kan spelen met vrienden? En hoe kan ik het makkelijkste ombouwen zonder het opmaken van de switch. 
  • By William
   Team-Xecuter is een groep die hardware- en softwareoplossingen biedt waarmee mensen gedownloade games kunnen installeren en spelen op Nintendo-consoles, waaronder de Switch. Nintendo achtervolgt de groep al lang, maar wil nu een permanent verbod om de Switch Piracy Hack- winkels te sluiten .
   In 2018 slaagden ze erin om de originele technische beveiligingen van de Switch te doorbreken, en dit jaar keerden ze terug naar de lading met nieuwe producten, de SX Core- en SX Lite-chips, die werken op alle Switch Classic- en Lite-consoles.
   Nintendo heeft bij verschillende gelegenheden geprobeerd hen te stoppen, in feite heeft onlangs twee rechtszaken aangespannen in de Verenigde Staten, een tegen de Uberchips-provider en een andere tegen een groep onbekende operators die verschillende winkels runnen.
   Hoewel sommige websites van de beklaagden al zijn verdwenen, meent Nintendo dat velen gewoon zaken zijn blijven doen met nieuwe domeinnamen.
   Een paar dagen geleden, diende Nintendo een verzoekschrift in bij een federale rechtbank in Seattle, Washington, om een verstekvonnis uit te vaardigen met een permanent bevel. Het eist geen geldelijke schadevergoeding van de beklaagden, het wil een permanent gerechtelijk bevel dat de winkeliers verplicht om elke inbreukmakende activiteit stop te zetten en hun domeinnamen over te dragen. Aangezien een dergelijk bevel ook kan worden genegeerd, moet het bevel ook van toepassing zijn op diensten van derden, waaronder registrars en domeinregistreerders, om met deze sites te werken.
   Het voorgestelde rechterlijk bevel heeft ook betrekking op "eventuele opvolgersites", diensten zoals Skype, Discord of Facebook, evenals online marktplaatsen, waaronder AliExpress.
   Team-Xecuter verdedigt zichzelf door Nintendo te beschuldigen van censuur, monopoliecontrole en juridische schriktactieken.
   Er komt nog een reactie van de rechter, hoewel alles erop wijst dat het niet de laatste stap zal zijn die beide partijen zullen zetten.
  • By Dongilles
   Hallo allemaal,
   het is mogelijk om de Switch, ook al is deze gepatched te hacken m.b.v de SX Core.
   https://sx.xecuter.com/#prod-sxcore
   helaas moet de Switch dan wel open gemaakt worden en er een chip in gesoldeerd worden.
   iemand enig idee of er mensen zijn in NL die dit doen?
  • By lexmarvel
   Hi, weet er toevallig iemand een adresje waar je je nintendo switch kan laten ombouwen? voor homebrew dus zeg maar

 • Who's Online   1 Member, 0 Anonymous, 113 Guests (See full list)


×
×
 • Create New...