Jump to content

10 beste gratis software voor Mac in januari 2024


Recommended Posts

 • Administrators

 • Content Count:  397
 • Reputation:   408
 • Achievement Points:  6,850
 • Days Won:  50
 • Joined:  09/03/2019
 • Status:  Offline
 • Last Seen:  
 • Device:  Windows

Hieronder vind je een gedetailleerder overzicht van de 10 beste gratis en proef software voor Mac in januari 2024:

DALL·E 2024-02-11 20.10.23 - Create an image showcasing a collection of icons representing the top free software for Mac in January 2024. The image should include symbols or simpl.webp

 

 1. NordVPN: Een VPN-service die helpt bij het beveiligen van je internetverbinding en het beschermen van je online privacy. NordVPN versleutelt je internetverkeer en verbergt je IP-adres, waardoor je anoniem kunt surfen. Het biedt ook functies zoals dubbele VPN, no-log beleid, en bescherming tegen DNS-lekken. Meer over NordVPN.

 2. Parallels Desktop: Met deze software kun je Windows en andere besturingssystemen op je Mac draaien zonder te hoeven herstarten. Het is ideaal voor gebruikers die specifieke Windows-applicaties op hun Mac moeten gebruiken. Parallels Desktop biedt een naadloze integratie tussen Mac en Windows, met ondersteuning voor het slepen en neerzetten van bestanden tussen systemen. Meer over Parallels Desktop.

 3. Adobe Photoshop Express-editor: Een gestroomlijnde versie van Adobe Photoshop, ontworpen voor eenvoudige foto-editing en correctie. Het biedt basisgereedschappen zoals snijden, roteren, kleuraanpassingen en filters. Deze app is geschikt voor snelle bewerkingen en het delen van foto's op sociale media. Meer over Adobe Photoshop Express.

 4. TotalAV: Een antivirusprogramma dat real-time bescherming biedt tegen malware, spyware, en ransomware. Het omvat ook functies zoals prestatieoptimalisatie, het opschonen van ongewenste bestanden, en een veilige browser. TotalAV belooft een hoog beschermingsniveau zonder je systeem te vertragen. Meer over TotalAV.

 5. ScreenPal: Een tool voor schermopname en video-editing die het gemakkelijk maakt om video's van je scherm te maken, deze te bewerken en te delen. Het is handig voor het maken van tutorials, presentaties of gewoon het vastleggen van momenten op je scherm. Meer over ScreenPal.

 6. Icedrive: Biedt cloudopslagdiensten met sterke encryptie, waardoor je bestanden veilig en toegankelijk zijn vanaf elk apparaat. Icedrive onderscheidt zich door zijn moderne interface en de mogelijkheid om bestanden te previewen zonder ze te downloaden. Meer over Icedrive.

 7. Todoist: Een to-do lijst en taakbeheer app die je helpt georganiseerd te blijven. Met Todoist kun je taken aanmaken, deze categoriseren in projecten, prioriteiten instellen en deadlines toevoegen. Het werkt over verschillende apparaten heen, zodat je altijd toegang hebt tot je lijsten. Meer over Todoist.

 8. Dropbox: Een van de meest populaire cloudopslagdiensten, waarmee je bestanden kunt opslaan en delen. Dropbox maakt eenvoudige samenwerking mogelijk door het delen van mappen en het bewerken van documenten in real-time met anderen. Meer over Dropbox.

 9. CleanMyMac: Een alles-in-één pakket om je Mac schoon en snel te houden. Het verwijdert ongewenste bestanden, optimaliseert de opstarttijd, en helpt bij het beheren van opslagruimte, applicaties en privacy-instellingen. Meer over CleanMyMac.

 10. Hazel: Automatiseert het organiseren van je bestanden op basis van door jou ingestelde regels. Hazel kan bestanden sorteren, archiveren, hernoemen, en zelfs acties uitvoeren zoals het uploaden van bestanden naar de cloud, allemaal zonder menselijke tussenkomst. Meer over Hazel.

Deze softwareoplossingen bieden een breed scala aan functionaliteiten, van beveiliging en systeemonderhoud tot productiviteit en creativiteit, waardoor ze essentieel

 
 
Link to comment
Share on other sites

 • 408
 • 397
 • 50
 • Replies 0
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements


 • Latest news

 • Willekeurig topic

 • Nu op het forum

  Drifter

  Posted

  Nintendo heeft bekendgemaakt dat de integratie met het sociale medium Twitter op de Nintendo Switch wordt beëindigd. Gebruikers zullen na een recente systeemupdate, versie 18.1.0, niet langer in staat zijn om screenshots en andere content direct te delen via wat voorheen bekendstond als Twitter. Deze beslissing betekent ook dat de functie van de Friend Suggestions, die gelinkt was aan het sociale platform, niet meer ondersteund wordt op de console. Nintendo had eerder al aangekondigd dat de ondersteuning voor dit sociale medium zou worden stopgezet en heeft nu ook gewaarschuwd dat de integratie met Facebook in de toekomst mogelijk eveneens zal eindigen. Deze maatregel wordt genomen zonder dat Nintendo specifieke details geeft over de motieven achter deze beslissing. Het is echter opmerkelijk dat na de overname van Twitter door Elon Musk vergelijkbare stappen zijn genomen door andere platforms zoals Xbox en PlayStation. Zij hebben de ondersteuning van sociale functies op Twitter eveneens beëindigd. Een mogelijk verklaring voor deze industriebrede reactie zou kunnen liggen in de financiële wijzigingen die zijn doorgevoerd sinds de overname, zoals gerapporteerd door Wired. Elon Musk zou de kosten voor het gebruik van de API van Twitter aanzienlijk hebben verhoogd, wat kan resulteren in kosten tot wel 42.000 dollar per maand voor bedrijven die deze integraties willen blijven onderhouden. Dergelijke verhoogde operationele kosten vormen een substantiële last voor bedrijven die afhankelijk zijn van deze functies voor contentdeling en sociale interacties op hun platforms. Voor Nintendo, een bedrijf dat met de Switch een breed scala aan sociale en multimediafuncties heeft aangeboden, vertegenwoordigt deze ontwikkeling een mogelijke belemmering voor het naadloos delen van ervaringen en gameprestaties op sociale media. Hoewel de specifieke toekomst van sociale media-integraties op de Nintendo Switch nu onduidelijk is, met de genoemde waarschuwingen over de mogelijke beëindiging van Facebook-integratie, blijft het te zien hoe Nintendo zijn online en sociale strategie zal aanpassen om aan de behoeften van zijn gebruikersgemeenschap te blijven voldoen.

  Mr Chaos

  Posted

  Hier heb ik er nog 1, ook geheel gratis in het kader van de linux distributies die aangeboden worden hier een tegenhanger Tiny Windows 11 Iso https://tiny11.en.softonic.com/ Deze heb ik zelf geheel werkend op een oude laptop geinstalleerd (Midion Windows Vista machine 1,5 Ghz, 4 Gb ram, 300 Gb Hdd Sata) Tiny 11 is geheel engels, maar na installatie kun je via instellingen nederlandse taalpakketen downloaden, installeren als als voorkeurtaal instellen Updates gaan gewoon net als bij de normale windows versies, er zijn dus geen restricties of hobbels

  Mr Chaos

  Posted

  Misschien is de topic erg oud, maar voor de gene die het alsnog lezen en misschien met de zelfde vraag lopen Zelf ben ik ook een android gebruiker Van meneer Samsung Deze heeft Samsung Pass en kan desgewenst al je wachtwoorden opslaan Heb je een samsung account (Anders even aanmaken) dan kun je samsung pass gebruiken Crasht je telefoojn, dan heb je simpelweg al je wachtwoorden in cloud bij Samsung op je account staan Voor samsung pass heb je geen app van derde njodig, wat dan weer achtergrondprocessen scheeld waardoor je telefoon trager word Andere optie: Ik gebruik naast mijn Samsung account ook Microsoft Authenticator Hiervoor is dan wel een MS account nodig (Die heb je al of anders aanmaken) Hier worden al je wachtwoorden in opgeslagen die je browser gebruikt voor websites zoals Facebook, Airmiles, Aliexpress etc etc Ook slaat deze desgewenst adres gegevens op (Kan dus....hoeft niet....moet je zelf goedkeuren) in authenticator van MS kun je meerdere MS accounts toevoegen, wat handig kan zijn als je gegevens gesplitst wilt houden MS authenticator kun je downloaden vanuit Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.azure.authenticator&hl=nl je kunt ook Google Authenticator gebruiken als je een verwoed Google gebruiker bent, ook deze is in Google Play te vinden, al heb ik met deze geen ervaring (Misschien ga ik die toch eens proberen) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.authenticator2&hl=nl 3de optie en mijn meest favoriete Op mijn Samsung heb ik een beveiligde map Deze is met een persoonlijke voor mij makkelijk te onthouden pincode beveiligd Deze pincode is dan ook nergens opgeslagen en niemand kan dan ook in deze beveilgide map komen In deze map heb ik een XLS bestandje staan met daarin al mijn accounts en bijbehorende wachtwoorden (natuurlijk ook als backup op mijn lap en op een externe schijf) Even het bestandje openen en je hebt zo je gegevens gevonden, copy/paste en je kan inloggen Mocht er wat gebeuren met een account, dan is het wachtwoord zo aangepast, en ook in je XLS bestandje, zelfs onderweg op vakantie in het buitenland Backup dit bestandje van je telefoon naar je pc/laptop, en alles is weer up to date Enige wat je hier nodig bent is een app die jouw XLS bestandje kan lezen ( LibreOffice, Office365, OpenOffice) Misschien kun je hier wat mee En voor de puristen onder ons die gaan roepen dat op deze manier Samsung of MS aan je gegevens komt Vanaf het moemnt dat je de mobiel aanzet, staan deze al gegevens overal naar toe te verzenden, omdat je accoord bent gegaan met de voorwaardes die nooit gelezen zijn Daarom is mijn laatste optie mijn favoriet, omdat hiervoor geen app van 3de nodig is dan alleen voor het openen van de sheet, dus ook geen cloud opslag van gevoelige gegevens
 • Recente prestatie

  • Wittekerke earned a badge
   Week One Done
 • Recente actieve topics

 • Popular Contributors

 • Willekeurige films

 • Random link

×
×
 • Create New...