Jump to content

invalid IP?


Guest »__suuSJ

Recommended Posts

hallo nu probeer ik voor de tiende keer een nieuw download programma uit en nu doet DC++ het ook al niet ik kreeg dit te staan als ik inlog op een hub:

Your direct connect client has supplied an invalid IP address in a connection request

en ik kan ook geen file list krijgen

help me alstjeblieft!!

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • 0
  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

  • Oud-beheerder

  • Content Count:  26,218
  • Reputation:   2,930
  • Achievement Points:  24,896
  • Days Won:  264
  • Joined:  12/17/2011
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Android

Je hebt ook wel een pech he :)

Maar krijg je die melding bij elke hub?

Ik begrijp trouwens dat je helemaal nieuw bent met downloaden? Dan raad ik je toch echt aan bittorrent te gebruiken. Dit is simpel weg het makkelijkste ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2.9k
  • 26.2k
  • 264

ja idd :S

ik krijg die melding bij (tot nu toe) alle hubs maar dat zijn alleen maar no share hubs.

bittorrent heb ik ook al geprobeerd maar daar kreeg ik geen groen bolletje :P :S

misschie komt t door de router.

we sien wel.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • 0
  • Oud-beheerder

  • Content Count:  26,218
  • Reputation:   2,930
  • Achievement Points:  24,896
  • Days Won:  264
  • Joined:  12/17/2011
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Android

Heb je al je poorten 6881-6889 geforward voor bittorrent naar jou PC ip adres?

Link to comment
Share on other sites

  • 2.9k
  • 26.2k
  • 264
  • Oud-beheerder

  • Content Count:  26,218
  • Reputation:   2,930
  • Achievement Points:  24,896
  • Days Won:  264
  • Joined:  12/17/2011
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Android

Gsus schreef:

heb je nog andere tips k wil eigenlijk vooral games downloaden...

bittorrent is gewoon het makkelijkste. Als je die werkend hebt word je een gelukkig man ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2.9k
  • 26.2k
  • 264
  • Oud-beheerder

  • Content Count:  26,218
  • Reputation:   2,930
  • Achievement Points:  24,896
  • Days Won:  264
  • Joined:  12/17/2011
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Android

Tja dat word dan latig. Ik raad je aan om het boekje van je router te pakken. Hier staat het namelijk ook in. Bij elke router is dit anders dus ik kan je het niet vertellen :(

Link to comment
Share on other sites

  • 2.9k
  • 26.2k
  • 264

  • Content Count:  44
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  04/11/2007
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  Never

hoi

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • 44
  • Oud-beheerder

  • Content Count:  26,218
  • Reputation:   2,930
  • Achievement Points:  24,896
  • Days Won:  264
  • Joined:  12/17/2011
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Android

Ook hallo/.........

Link to comment
Share on other sites

  • 2.9k
  • 26.2k
  • 264

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Who was online  5 Users were Online in the last 4 hours

Announcements


×
×
  • Create New...