Jump to content
Sign in to follow this  
balgehaktbla

cod4 kicked (Violation [comfail] #132)Recommended Posts

Hallo,

Ik heb een probleemje met cod4 :duivel: :duivel:, als ik in een server ga dan kan ik 1 tot 2 minuten spelen, en dan krijg ik het berichtje van punkbuster dat ik gekickt bent voor 0 minuten met de volgende reden: Violation [comfail] #132" that.

Ik had dit eerst niet ik heb niks veranderd aan de mappen van cod4 of iets anders op mijn computer gezet. :-[ :-[

Ik heb het volgende al geprobeert:

- ik heb punkbuster geupdate met pbsetup.

- Ik heb ook mijn firewall uitgezet maar dat werkt ook niet. :'( :'(

mijn systeem ziet er als het volgende uit

Windows Vista Home Premium

QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz

2048 MB (DDR2 SDRAM)

NVIDIA GeForce 8600 GT (256 MB)

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have been kicked via Punkbuster (for 0 minutes) ... Violation (COMFAIL) #132

If you are getting kicked for Violation (COMFAIL) #132, be sure that you are running Battlefield with administrator rights! You will either need to be a Administrator User (not Limited User) on your computer, or you will have to tell Battlefield to run in administrator mode.

Quote:

Make sure you run the game under an Administrator or equivalent account under Windows. If you are not using an admin account, you can right click on the application you want to run and select "Run As". This will allow you to give admin access to that program and should allow you to play with a limited user.

http://woolfy.flotserver.net/PunkBuster/help/Violation_Comfail_132/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  


 • Latest news

 • Nu op het forum

  • @Duken voor 1 downloadt dingetje op je ip adres zul je vast  niet de sjaak zijn 
  • Minder dan een kwart van de Nederlanders downloadt nog wel eens gratis videocontent muziek of spellen om die op een later moment te bekijken of te gebruiken. De opkomst van streaming heeft de noodzaak van downloaden steeds geringer gemaakt.  In november 2019 gaf 77 procent van de Nederlanders aan dat zij geen gratis content meer downloaden. Twee jaar eerder was dit nog 72 procent. Dat blijkt uit cijfers van het Consumer Insights-panel van Telecompaper. Er is niet gekeken naar betaald downloaden. P2P nog vaakst ingezet voor downloaden Nog altijd gebruikt 6 procent van de Nederlanders wel eens een P2P (peer to peer) optie zoals een torrentsite om gratis content te downloaden. Ook nieuwsgroepen (usenet) of FTP (file transfer protocol, downloaden van een andere server met gebruikersnaam en wachtwoord) worden nog wel eens ingezet (respectievelijk 4 en 3%). Van de in omvang dalende groep mensen die nog wel eens gratis content download, geeft de meerderheid aan dat ze dit het afgelopen jaar minder frequent zijn gaan doen. Bij de grootste groep mensen (17%) is dit omdat het eenvoudiger geworden is om betaalde varianten van de gewenste content te downloaden.  Meeste downloaders doen dit minder frequent De meeste Nederlanders die nog gratis downloaden, geven aan dat zij dit het afgelopen jaar minder frequent zijn gaan doen. Onder meer omdat websites en andere opties steeds minder beschikbaar zijn.  Een kleinere groep respondenten is juist meer gratis gaan downloaden. Redenen die hiervoor genoemd worden zijn onder meer dat zij makkelijker gratis te downloaden content kunnen vinden en dat zij nieuwe manieren gevonden hebben om te downloaden. ‘Andere redenen’ worden veel vaker genoemd in november 2019, in vergelijking met oktober 2017.  Toon volledig nieuwsbericht
  • Ja, wat een data wordt er ook opgeslagen. Je kan vanaf een film een op adres achterhalen en dan vanaf het op adres zien wat er gedownload wordt. Nou is een Disney film niet heel spannend, maar als er wat erotische content straat welke je liever niet deelt en iemand kan de vertalen maken van het ip adres naar de persoon is dat niet erg fijn Een seedbox of vpn is en blijft toch wel de verplichting. Ik heb er wel 1 download tussen staan, een of andere android game app. Datum staat erbij, blijkt op een verjaardagsfeestje te zijn geweest. Vast 1 van de neefjes welke dan gebruik maakt van torrents op zijn telefoon... Ai....dan ben ik dus ook de sjaak...? Raar
 • ThreadStarter: Movies: Recently Created

  Fantasy Island

  • Horror
  • Sciencefiction

  Sonic the Hedgehog

  • Actie
  • Sciencefiction

  Hunters

  • Drama
  • Misdaad

  De grote slijmfilm

  • Familie
  • Avontuur

×
×
 • Create New...