Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/16/19 in all areas

 1. 1 point
  6 Underground Er is een nieuwe superheld geboren, en zijn naam is One (Ryan Reynolds). Deze puissant rijke avonturier heeft als levenstaak 'de wereld iets minder shitty' te maken, en heeft vijf huurlingen (vandaar de titel) aangesteld die hem hierin zullen helpen. Het zijn stuk voor stuk types (onder wie personages vertolkt door Mélanie Laurent en Corey Hawkins) met een krasje, die zonder enig probleem hun leven konden opgeven. Want wie zich bij One voegt wordt een ‘ghost’, een spook uit het verleden. In 6 Underground – het begin van wat een franchise moet worden – gaat het zestal een poging doen om de bloeddorstige dictator van Turgistan (een gefictionaliseerd Aziatisch land) uit de weg te ruimen. 6 Underground is, net als vrijwel het gehele oeuvre van Bay, een trailer van ruim twee uur; een aaneenschakeling van bombast. Gefilmd in onder meer Florence, Hong Kong en Parijs. Dat mag ook wat kosten: met 150 miljoen dollar Wie binnenkort een verjaardagsfeestje heeft, kan evenwel 6 Underground aanzetten voor wat mooie visuals. De film zal het goed doen in combinatie met een kekke jazzplaat. Want met al die actie blijft er sowieso weinig dialoog over – en de spaarzame dialoog is, zo zou je dat kunnen zien, ook al goeddeels overbodig. Wat overblijft is de explosie, de vonkenregen, en de schreeuw. bron: delagarde.nl/6-underground-visueel-verbluffend-maar-diepgang-ontbreekt Downloaden Als 6 Underground online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. 6 Underground.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen 6 Underground downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film 6 Underground 2019 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 2. 1 point
  Bedankt voor het artikel. Ik ben zeer benieuwd naar deze nieuwe film aangezien ik het vorige deel onverwacht goed vond!
 3. 1 point
  Gelukkig doe ik niks via NZB dus merk ik niks van de onderlinge strijd. Toch jammer dat ik telkens weer lees dat er mensen conflicten met elkaar hebben. De Nederlandse community op dit gebied is al klein dus waarom helpen we elkaar niet gewoon om te zorgen dat de community kan blijven bestaan.
 4. 1 point
  Op de v3 Website versie van Newzbin staan ze nog wel in het Beeld overzicht. Misschien zijn ze de WEB BETA siteversie opnieuw aan het indelen.
 5. 1 point
  Ik heb verschillende Nederlandse en anderstalige handleidingen doorgespit en wat ik daaruit begrepen heb moet je bij een Switch Hack met gebruikmaking van een RCMloader de onderstaande mappen en bestanden op je kaart hebben staan. Gedownloade spellen met de extensies .xsi of .nsp zou je dan direct op de kaart moeten plaatsen (dus onder de mappen en al aanwezige bestanden)
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...