Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/03/20 in all areas

 1. 1 point
  Pfoe, dat is lang geleden. Leuk om te zien dat het hier nog steeds ouderwets gezellig is!
 2. 1 point
  als je met google de zoek opdracht "parent directory" switchgames" typt dan vind ik dit onderstaande maar of dit is wat je zoekt ? http:// Heb het zelf niet waar ik het mee spelen kan, maar deze zoek manier heeft me al vaker bij leuke dingen gebracht, succes ermee.
 3. 1 point
  Sorry wat late reactie,(newbie hier) heb ook een Denon en daarvoor een Onkio met allebeide hetzelfde probleem op een Philips Tv. Heb op de Denon nu zelfs met optische kabel het probleem nog. De boel al eens opnieuw ingesteld of gereset maar is soms even probleemloos en ineens doet ie het weer. Ben er klaar mee en dan maar gewoon via de tv speakers luisteren.
 4. 1 point
  Als je eens probeert jou met model naam en type nummer te googelen "drivers xp". En heb je op de oude pc misschien ooit systeem herstel gebruikt, dan zou je naar een eerdere configuratie terug kunnen gaan. Ik gebruik de getweakte XP op oude pc's en handigste is als je voor netwerkkaart, videokaart en geluidskaart in ieder geval drivers hebt en opletten of je 32 of 64 bit systeem hebt. Eventueel op andere pc drivers downloaden en op stick of cd zetten. Zo krijg ik mijn oude zooi altijd weer werkend.
 5. 1 point
  Info genoeg maar vind het maar eens (hi) en inderdaad Netflix zorgt dat ik geen films meer download zoals eerder soms. Vond het altijd leuk om met navi TT te spelen maar sinds de gratis apps op gsm geen TT meer.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...