Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/23/20 in all areas

 1. Welkom bij de handleiding unattendeds maken. Dit doen we aan de hand van diverse programma's In dit artikel geven we een introductie, gebruiksaanwijzing en de configuratie voor het optimaal gebruik maken van software waar mee je silent installers maak Wat komt er aan bod deze handleiding? Werken met een CMD Werken met winrar (SFX) Werken met AutoIt Werken met advanced installer De handleiding bestaat uit meerdere video's Video 1: hoe maak je een installer doormiddel van een CMD en winrar Video 2: hoe maak je een installer met Autolt Vide
  1 point
 2. Ik heb nog 1 code voor 1 jaar gratis vpn ( dus helemaal gratis) Ik wil hem wel verloten hier. Als je interesse hebt dan even een pm sturen, dan trek ik 1 lotje op zondag 29 nov, mits er interesse is 😉 Ik maak de provider hier niet bekend, omdat deze anders misschien mij overslaat met uitdelen (Lol)
  1 point
 3. na talloze experimenten, eindelijk duidelijke uitleg ... bedankt 'tuinbever'
  1 point
 4. Wow William wat een snel antwoord, denk dat ik hier wel wat mee kan. Ik heb nog 4 dagen dus die korting pakt ik mooi mee. Ik ga het laten verlopen daarna ga ik proberen om een nieuwe aan te maken. Ontzettend bedankt voor je hulp, super. Je hoor het nog wel. Groet Arietta.
  1 point
 5. Super hoor! Ook les twee online. Dat gifje met animatie is wel goed gedaan hoor 👍
  1 point
 6. Dat doen we nog wel, maar eerst deze tutorials afronden.
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...