Jump to content

Actie Black Friday: PIA VPN voor slechts €1,94 per maand & 3 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 3 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Leaderboard

 1. Skeletor

  Skeletor

  Full members


  • Points

   35

  • Posts

   545


 2. Duken

  Duken

  Administrators


  • Points

   12

  • Posts

   25599


 3. SwitchFreak

  SwitchFreak

  Moderators


  • Points

   10

  • Posts

   125


 4. Tuinbever

  Tuinbever

  Full members


  • Points

   7

  • Posts

   229


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/17/11 in Links Comments

 1. Laten we voorop stellen dat alles wat hier nu gezegd is, slechts enkele mensen zijn die ik geloof. Wat @Joe-Joe , @Tuinbever en @Skeletor al aangeven, laat het rusten. En neem je verlies. Meeste van ons weten inmiddels dat niet alleen de DB als pressiemiddel is gebruikt naar oud admins en uploaders. Maar in het verleden ook andere dingen en laten we wederom ook maar gelijk uit de doeken doen, dat je er wel degelijk ook beter van geworden bent tijdens je tijd als SysOps. Beste was geweest niks te posten @Insane en gewoon stilletjes het strijd toneel had moeten verlaten.
  8 points
 2. Het zegt genoeg "INSANE" Vrij vertaald Gestoord, Uhu, met je ik heb toch niets gepost 😵 Snap totaal niet waarom je nu al deze onrust onder mensen veroorzaakt? Dit met dat gebrabbel van je, Jij was tenslotte diegene die allerlei sites afstruinde om je Database te slijten van TNG. Ja TNG waar destijds de admins besloten te stoppen, maar jij zo nodig in moest grijpen omdat alleen jij de controle over de knoppen had. Dus niet @MrAudi Die hem zo nodig wilde , nee jij die hem aanbood, en hij was niet de enige. waar je hem wilde slijten, Ook vroeg je of je mocht komen helpen , nou Je snap uiteraard wel waarom mensen daar dus niet intrapte.. En Ja Tuinbever zal wel de K...... zijn voor jou, maar Tuinbever heeft een brede rug, en weet precies hoe en wat er speelt 😉 Fijne dag nog.
  6 points
 3. We hebben van een zielig figuur een aanval gehad waardoor al onze bestanden waren gewist. Dat heeft even geduurd voordat alles weer op orde was. Maar gelukkig hebben we een enthousiast topteam. We laten ons niet klein maken!!!
  3 points
 4. Bij mijn weten zijn er maar 3 NZB Community 's die met dit bedank systeem werken @Vampire Inspector. @Drommel haalt hier iets aan wat al enkele jaren een vastgeroest beleid is van de nzbchronicle Eigenaar/Admin (Bonnie) die juist wil hebben dat de leden op een vrolijke uitbundige manier bedanken voor het werk van de posters. Ik heb al eerder aangegeven niet te begrijpen dat deze Community nog steeds bestaat omdat het aanbod op die site mijlenver achterloopt met de overige bestaande Community 's en bovendien met grote regelmaat server storingen heeft waardoor een oudere Database weer terug geplaatst moet worden.
  2 points
 5. Volgens mij is the-unbreakables.net weg . Als je op de link klikt krijg je puur-hollands.org.
  2 points
 6. Ik ben ontzettend blij voor u dat uw lidmaatschap een vruchtbaar resultaat heeft en kijk dan ook vol verwachting uit naar uw toekomstige bijdragen om deze (zoals u dat zo treffend verkondigt) prachtige site een nog veel mooiere uitstraling te geven.
  2 points
 7. Wanneer je even wat langer moet wachten op goedkeuring als een Administrator even druk is met andere dingen mag je naar mijn idee wel een iets gematigder toon aannemen. Er is hier al eerder aangegeven dat je @Terminatir een PM kan sturen met jouw verzoek wanneer je enige problemen ervaart. U wordt lid op Duken.nl en geeft direct 3 reacties over hetzelfde onderwerp en een zeer negatieve reactie over een andere nog bestaande Community.
  2 points
 8. zomaar wat roepen ? als je je verdiept had weet jezelf ook dat dit op movietrack is te lezen. Wat heeft dat te maken met bannen en actie ondernemen als ze zelf dit bericht de wereld in sturen ? 2 goede vrienden zullen ongetwijfeld oud stafleden zijn als je de namen daar ziet, zitten allemaal oud stafleden van movietrack. Daarbij gaf ik antwoord op de vraag van Hurley😏 Buiten dat is het een mooie site geworden. Hoe meer sites hoe beter! Subject: Movietrack Stopt per 24-09 ... Sender Ghost_Rider Beste: %user% Na lang denken hebben Thugje en Ghost_Rider besloten om te stoppen met Movietrack, we hebben geprobeerd de site over te dragen maar dat is niet gelukt. Maar wees niet getreurd we hebben nog contact met 2 goede vrienden die na lange tijd afwezig te zijn geweest weer een nieuwe site zijn begonnen namelijk https://resurrections ...
  2 points
 9. Maar goed, los van de registratie wel of niet VPN. Er is weer een community bij gekomen. Ik zal hem toevoegen in het links overzicht.
  2 points
 10. Daar kan ik nu gelijk meer duidelijkheid over geven; RooftopToday 13:48 Bedankt voor de verduidelijking @Terminatrix TerminatrixToday 13:47 Welkom allemaal op de site TerminatrixToday 13:47 @Rooftop Je kan hier niet met Vpn registreren RooftopToday 13:39 Er schijnt wat verwarring te zijn of je hier wel of niet met VPN kan registreren.
  2 points
 11. Bedankt voor het delen @Skeletor, helaas weer een site waar ik geen gebruik van zal maken omdat registratie verplicht is ZONDER VPN.... dacht het dus niet anno 2021, de spoeling wordt dunnetjes 🧛‍♂️
  2 points
 12. Movietrack Stopt per 24-09 Ghost_Rider 17.09.2021 23:57 Beste: %user% Na lang denken hebben Thugje en Ghost_Rider besloten om te stoppen met Movietrack, we hebben geprobeerd de site over te dragen maar dat is niet gelukt. Maar wees niet getreurd we hebben nog contact met 2 goede vrienden die na lange tijd afwezig te zijn geweest weer een nieuwe site zijn begonnen namelijk https://resurrections.place/ Daar zullen jullie goed aan jullie trekken komen met films series boeken strips games software en 18+.... Het was een te gekke rit willen jullie alle bedanken voor jullie vertrouwen het gaat jullie allemaal goed en veel plezier op https://resurrections.place/ Mvg Ghost_Rider en Thugje
  2 points
 13. Zoals eerder al vermoed heeft deze website helemaal niets te maken met een voortzetting door oud stafleden van NZB site The New Generation en hoort ook niet thuis in dit link overzicht.
  2 points
 14. Ik begrijp werkelijk niet waarom u dat hier op Duken.nl nu nog even moet vermelden als het al zo lang geleden is gebeurt in uw geval. Ik heb zelf al verschillende keren een nieuw account aan moeten maken bij deze community omdat ze volgens mij 1 van de meest geplaagde NZB Community 's met server problemen is. Ik heb als lid zelf moeten constateren dat er met grote regelmaat een oudere database terug geplaatst moest worden waardoor leden of geconfronteerd werden met een Ban of dat hun inlog niet meer werkte. Dan nu nog gaan lopen klagen over een donatie die helemaal vrijwillig is, lijkt me niet echt gepast. Bovendien is uiteraard elke Community van waarde, maar het gemiddelde aanbod op NZBChronicle loopt ver achter bij dat van overige NZB Community 's.
  2 points
 15. Had al een tijd een account bij NZBChronicle, vanwege het down gaan van een andere community weer bij hun een kijkje wezen nemen en had een opening in de chatbox gezet... helaas direct na dat ik iets had gezegd als soort van "hallo hier ben ik en kom van...." is mijn account direct gedeactiveerd. misschien dat ik een regel overtrad ofzo, maar jammer dat dit zo moet gaan😢
  2 points
 16. Hallo , ben enkele dagen weg geweest en zo te zien is tigersplace offline ,of vergis ik mij ,want kan niet meer inloggen op de site grtjs Tweety
  2 points
 17. Jammer dat deze community niet eens het 3 jarig bestaan heeft kunnen vieren. @Insane was als Systeem Operator uiteraard verantwoordelijk voor het scriptwerk en het verwerken van site problemen, maar de credits zijn volgens mij toch echt voor de voormalig stafleden en posters en niet te vergeten het vertaalteam. Mijn pluim gaat dus echt naar de voormalige staf en ik hoop dat zij misschien ooit weer samen iets nieuws op kunnen bouwen.
  2 points
 18. Topic gaat opslot. Er is voldoende over gezegd.
  2 points
 19. Goeie vraag, ik heb het antwoord niet gevonden, dus ik heb je ban weggehaald bij deze 😄
  2 points
 20. @skeletor Niemand zegt dat dit voorts is gekomen van newgeneration wel dat de bepaalde uploaders en leden er reclame van maakten bij hun uploads en kort daarna vertrokken waren. Discussies van forum community's wordt ten alles vermeden zodat het moeilijk word voor andere leden nieuwe forums te vinden via deze weg niet. Mijn opzet is om via deze weg eens openbaar te maken zodat iemand openbaar kan komen en meer duidelijkheid kan scheppen. Er zijn nog altijd zeer goede uploaders die nog tot op heden op zoek zijn naar een goede community om hun werk te laten tonen Mocht ik een manier vinden om een community op te richten zou ik doen maar daar weet ik te weinig van om dit op een veilige en langdurige manier te doen Grts Genuine
  2 points
 21. Army of Strangers zijn verhuist naar een nieuw adres en overgestapt op andere software. Het nieuwe adres is; https://www.armyofstrangers.com/index.php
  2 points
 22. Waarom wordt dit soort mededelingen gedaan terwijl dat niet klopt. Ze hebben hun Website Thema uitgebreid en zijn weer volop bezig met het plaatsen van nieuwe content.
  2 points
 23. Dat lijkt er wel op, ik ben er mod maar ik kan niemand meer bereiken. Heel vreemd!!!
  2 points
 24. Altijd fijn als er weer wat meer keuze is nadat er een aantal de lucht uit zijn gegaan. Ik zie daar ook wel wat bekende namen voorbij komen en de forum indeling ziet er gelikt uit. Op dit moment moet er nog wel een hoop ingevuld worden, maar dat zal vast niet al te lang duren.
  1 point
 25. Enige waar mensen geen rekening mee houden is dat sites zoals alle andere gehost worden als hobby. En één van de main rules is en blijft, privé eerst en dan hobby. “Dus geduld is een schone zaak” en “Kinderen die vragen, worden overgeslagen” zijn twee uitdrukkingen die je van kinds af aan al worden aangeleerd 👍
  1 point
 26. Nee is een ander stel ! deze site is van movietrack daar mensen van !. Ook al gaan sites offline er is altijd wel een opvolger, misschien is het wat voor je om een site op te zetten ?Prachtige site trouwens resurrections.place .
  1 point
 27. Graag gedaan hoor Pietjepuk !
  1 point
 28. Waar ben je mee bezig Insane! Wis die DB vernietig het en gebruik hem niet als pressiemiddel tegen oud admins uploaders en members. Ruzie heeft alleen maar verliezers, laat het rusten neem je verlies klaar.
  1 point
 29. Tot 2x toe er al zomaar er vanaf gegooid, geen idee waarom. Beetje raar dit. Heel jammer aangezien dit nog maar 1 vd weinige is...
  1 point
 30. Staat een regeltje in de Shout van Private Releases wat wel duidelijk maakt dat je even geduld moet hebben vanwege het hoge aantal nieuwe aanmeldingen. MrAudi Vandaag 11:46 't is nog niet eens middag, staan 150 gebruikers in de approval queue
  1 point
 31. deze website is helaas offline
  1 point
 32. Verdoemme; ik heb er nieveel meer, tigersplace weg en nu deze, nog een 4 tal heb ik er. Mss heb ik er een aantal nog niet dat kan. Maar het begint stilaan krap te worden.
  1 point
 33. Dat klopt, deze zal ik offline zetten. Bedankt voor de melding.
  1 point
 34. bedankt. ik ga de site zeker missen.
  1 point
 35. Bedankt voor deze informatie @Insane, het is nu voor iedereen tenminste duidelijk dat deze Community als offline beschouwt kan worden en dat hier verder geen vragen over gesteld hoeven te worden.
  1 point
 36. Heb ergens gelezen dat brein hier achter zit. Dus waarschijnlijk toch einde oefening en dat is toch verschrikkelijk jammer.
  1 point
 37. Dus je kan er wel op met vpn?
  1 point
 38. Bericht is toegevoegd aan de link: Op aanvragen van invites wordt niet gereageerd door de website. Kijk op https://www.duken.nl/forums/links/category/9-nederlandse-nzb-communities/ voor andere NZB communties.
  1 point
 39. Er is tot op dit moment nog geen enkele reactie geweest van iemand die ook daadwerkelijk een account heeft op deze site, of een staflid die ook maar iets kan of meedelen of er überhaupt ooit wel een mogelijkheid is om lid te worden. Ik heb eerder al in een reactie laten weten dat naar mijn menig dit soort linkjes volstrekt nutteloos zijn en geen positieve bijdrage leveren aan het overzicht van Community' s.
  1 point
 40. Wat een slechte raadgever is dit en volledige in tegenspraak met het onder alle omstandigheden vermijden van risico's zoals dit in de afgelopen paar jaar gepredikt wordt om dit download wereldje in stand te houden.
  1 point
 41. Bashan post op dit moment op https://v3.newzbin.org
  1 point
 42. Wellicht is die van webtor leuk? Daar is ook een sdk voor https://github.com/webtor-io/player-sdk-js
  1 point
 43. heb er juist op geklik en de site is offline
  1 point
 44. Ik heb helaas met deze website ook niet anders dan vervelende ervaring. Ze kampen al een paar jaar met regelmatige storingen op de server die ze noodzaakt gebruik te maken van een oudere database. Het resultaat daarvan is dat je mogelijk tegen een Ban aanloopt als je weer in wil loggen in je account of dat je opnieuw moet registreren. Natuurlijk is elke website die content wil delen een aanwinst, maar ik zou toch echt proberen een account te krijgen op een andere NZB-site die gezegend is met meerdere en betere posters.
  1 point
 45. 1 point
 46. best wel grappig om dit te zien maar zie dit op meer sites staan: Disclaimer: Geen van de bestanden hier getoond zijn te vinden op deze server. De links zijn gepost door de gebruikers van deze site. De administrator van deze site kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor wat zijn gebruikers posten, of enige andere acties van zijn gebruikers. Je mag deze site niet gebruiken om enig materiaal te downloaden/verspreiden als je daartoe niet de legale rechten hebt. Het is je eigen verantwoordelijkheid om je aan de regels te houden. alleen vergeet men op deze site of al die anderen dat men wel degelijk strafbaar zijn want men faciliteert ( het mogelijk maken ) om een torrent of nzb link te kunnen downloaden door dit aan te bieden. en dan maakt het volgens mijn niet uit of de links wel of niet gepost zijn door de uploader. dus wat als een disclaimer hier boven staat zal niet als rechts geldig te boek staan of sla ik nu hier echt de plank mis.?
  1 point
 47. Hier wordt je doorgelinkt naar de Muziekfabriek.org?
  1 point
 48. 1 point
 49. @Annabell01 ik heb het doorgegeven aan film paleis
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...