Spring naar bijdragen

  • Nederlandse Usenet community movietrack.live online

     Delen


    Sinds kort is de nieuwe Nederlandse Usenet community movietrack.live online. Movietrack is een website waar je films en series kan vinden welke te downloaden zijn vanaf nieuwsgroepen. Om te kunnen downloaden vanaf nieuwsgroepen heb je een NZB bestand nodig. Op movietrack zijn de NZB bestanden zichtbaar nadat je bent ingelogd.

    image.pngNa of voor dat je een account hebt aangemaakt kun je zoeken naar films en series of gebruik maken van het overzicht om content te vinden. Als je de gewenste film en serie hebt gevonden kan je deze bekijken en krijg je hier informatie over. Hiervoor moet je zijn ingelogd. Zo kan je zien wie de poster is, wat het formaat is, de taal etc. Daarnaast is ook het wachtwoord beschikbaar welke je nodig hebt voor het uitpakken van het bestand.

    Een NZB bestand bevat alle informatie die voor een nieuwsreader van belang is om te downloaden. Binnen dit NZB bestand staat weergegeven wat er gedownload moet worden, waar deze bestanden staan. Een NZB bestand is dus niet het gewenste bestand wat je wilt downloaden maar de informatie voor je nieuwsreader om je bestand te downloaden. Deze bestanden kan je importen in je nieuwsreader waarna alles wordt gedownload.

    Al met al is movietrack een erg makkelijk en overzichtelijke website om gebruik te kunnen maken van films en series. Binnen het forum van movietrack kan je verzoekjes plaatsen. Er zijn naast movietrack nog veel meer usenet communty's. Een overzicht van deze websites kan je hier vinden: https://www.duken.nl/forums/links/category/9-nederlandse-nzb-communities/



    William1
    • Leuk 2
    • Bedankt 2
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...