Spring naar bijdragen

Duken

Administrators
 • Aantal bijdragen

  22249
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  63

Duken won de laatste keer op November 26

Duken had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

1857 Support punten

Over Duken

 • Rang
  Administrator
 • Verjaardag 03-06-1983

Contact methoden

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  Spotnet
 • Browser
  Chrome
 • Provider
  Ziggo
 • Locatie
  Usenetland
 • Favoriete Films
  Transformers en Starwars
 • Luistert graag naar
  Alles, van Apresski tot Trance
 • Sport
  Kickboksen
 • Helden
  Duke Nukem
 • Tv programma's / Series
  Game of thrones

Recente profielbezoeken

71433 profielweergaven
 1. Duken

  Café de Download

  Whahah leuk leuk leuk! Goedeavond allemaal, lekker fris buiten.
 2. Duken

  Café de Download

  Ik heb nog een oude modem van Ziggo en deze staat ook in bridge-mode. Mijn eigen router eraan en nooit problemen gehad. Mijn zwager heeft nu allemaal van die hotspot versterkers van Ziggo (werken trouwens prima) omdat het bereik van die modem zo slecht is. Volgende week mag ik weer bellen met Ziggo om het abonnement op te zeggen, dan ben ik weer een jaar lid. Even een halfjaar de helft van de prijs voor elkaar boksen.
 3. Ik begrijp je vraag niet helemaal. Hoe bedoel je een zipfile aanmaken?
 4. Duken

  Nieuw maar toch ook niet

  Goedemorgen, Eigenlijk best tof om te zien dat je account na al die migraties nog bestaat en is meegegaan. 10 jaar geleden zag de download wereld er heel anders uit
 5. Duken

  Europees auteursrecht op de schop

  Drama het begin en eind van het internet zoals wij hem kennen. De vrijheid gaat verloren, straks kan ik mijn kinderen vertellen dat het mogelijk was op een forum berichten te plaatsen onder een anoniem account. Jawel, het forum had geen koppeling met de Nederlandse database en je had geen DigiD nodig... gaat serieus snel met de rechten.
 6. Duken

  Leechers Paradise voorgoed gesloten!!!!

  Goed artikel, ook op Twitter geplaatst. Spijtig dat ze na 12 jaar zijn gestopt. Was een grote en bekende torrent community.
 7. Duken

  Café de Download

  Mijn zoontje met met zijn eigen spaarcentjes voor 25 euro vbucks gekocht. Zijn eerste digitale aankoop voor fortnite. Battlepass... Stiekem best cool
 8. Google is heer en meester, ze kunnen je maken en kraken. Ben het zeker niet met ze eens, maar bellen kan niet. Dus als Google zegt, verwijder alle berichten over de Sinterklaas. Dan gaan we die weghalen, anders verdwijn je uit de zoekmachine. Zo kan het dus ook zijn met je YouTube kanaal. Wat vandaag mag, kan morgen verboden worden goed stuk tekst @Drifter
 9. Duken

  iceworld.online offline

  Dat is mijn schuld, ik split vaak berichten en maak er dan een nieuw topic van. Zodat er een los "offline" topic is. Excuus, ik zal het nog even in het modhok bespreken.
 10. Duken

  Tumblr verbiedt posts met seksueel expliciet beeldmateriaal

  21.000 dickpics. Volgens mij redt je dan een wereld record. Maar spijtig dat ze deze weg in slaan, volgens mij werden ze groot door het toelaten van 18+ content.
 11. Duken

  Café de Download

  Gecondoleerd, ik kan mij voorstellen dat de kerst dan raar aanvoelt. Sterkte en hoop dat jullie familie een beetje van de lichtjes en elkaar kunnen genieten.
 12. Duken

  Café de Download

  Lol geitenmelk in de glühwein.ik kreeg er zojuist een beeld bah ook gefeliciteerd @Trizomu over felicitaties gesproken, gisteren was ik 19 jaar samen met mijn vrouw. Vandaar dat ik wat afwezig was op het forum. 19 jaar..... Zij heeft nog de geboorte van duken.nl meegemaakt fijnr Maandag!
 13. Ik zocht een algemeen topic over series. Die was er nog niet dus bij deze topic is bedoeld voor huis, tuin en keuken praat over series die je hebt gezien en waar je over wilt kletsen. er zijn topics gerelateerd over series, die gesprekken mogen daar. Dit houden we voor algemene kletskoek. gisteren begonnen aan de Netflix serie You Me Her. Aangeraden door een collega, afleveringen duren max 30 minuten en kijkt lekker snel weg. eerste twee afleveringen gezien, maar deze willen we wel verder proberen te kijken. Jammer dat de serie vanaf 12 jaar is. Dan blijft het waarschijnlijk allemaal erg braaf.
×