Jump to content

Duken

Oud-beheerder
 • Posts

  26,218
 • Joined

 • Days Won

  264

Movie Comments posted by Duken

 1. Eerste aflevering bekeken en die was erg goed. Ben helemaal niet op de hoogte van het character terwijl ik best een groot Marvel fan ben ;) 

  Maar het idee is erg sterk, dat je niet weet wat er precies gebeurd als je interne "god" je lijf overneemt. Erg genoten dus, voor de eerste aflevering gaan we al voor 4 sterren. Kom maar op met de volgende delebn.

 2. 4 uur geleden zei Meh Meh:

  Een van de mooiste films die ik in een lange tijd heb gezien.  Ik ben geen jankebank maar pinkte een traantje weg bij het zien van een scene. Bekijk deze film in de bios, hij is het geld echt waard.

  Klein tipje, een recensie mag ook onder het tabblad recensies :)

  https://www.duken.nl/forums/movies/movie/488-finch/?tab=reviews

  Goed om te lezen wat je er van vond, zelf ben ik wel een jankebalk dus dat zal een feest worden.

 3. Let op: Helaas vind je hier geen directe torrents, downloads of links naar de content. Directe links naar websites en bestanden zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, recensies, overleggen en tips over het (online) kijken zijn natuurlijk wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.

   

   

 4. De afgelopen weken draaide Free Guy dus in de bioscopen. Normaliter moet je daarna enkele maanden wachten tot je de film in kwestie op Disney+ kunt streamen. Disney pakt dat dit keer anders aan: morgen, 29 september, kun je Free Guy namelijk al direct streamen op Disney+!

  Een plotselinge drop van formaat. Absoluut een aanrader, al was het maar om een easter-egg voor Star Wars en Marvel-fans🙏

  Super!!!!!!

 5. Toevallig afgelopen maandag en dinsdag gezien met de kinderen. In twee delen, anders werd het te laat voor ze. Wat waren de kinderen onder de indruk. Is dit echt gebeurd?

  Blijft een magische mooie film, los van de mooie sets en kostuums is het zo een sterk verhaal. Elke keer laat ik weer een traantje. Jack.... jackkk.... ill never let go. 

  En natuurlijk van de geweldige regisseur James Cameron: https://www.duken.nl/forums/movies/movie/411-titanic/?do=getPersonDetail&personid=2710

   

  • Agree 1
 6. Ik zit nu in seizoen 5 episode 7.... Bij seizoen 5 haakte we al meer af. Nu kijken we heel soms nog een aflevering, het is het net niet. Opeens zitten ze in het Midden-Oosten en een halfuur later weer thuis. Bijna niet te volgen. Uber sterke serie tot seizoen 4 naar mijn mening. 

×
×
 • Create New...