Jump to content

Monkie

Full members
 • Content Count

  1933
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  78

Monkie last won the day on June 23

Monkie had the most liked content!

Community Reputation

826 Support punten

3 Followers

About Monkie

 • Rank
  Duken Legend

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Avond allemaal.
 2. Mogge allemaal. Vanavond de film Greyhound (Tom Hanks) kijken. Ben erg benieuwd.
 3. Eens met @Guardian. Bekijk de changelog maar eens. Klopt helemaal. Je merkt er niets van. Enkel na installatie kan het zijn dat 'RansomWhere?' enkele minuten (veel) meer CPU verbruikt dan normaal. Op dat moment verwerkt de app lopende processen en geïnstalleerde apps. Zodra RansomWhere? eenmaal in de 'monitor'-modus staat, is het CPU-verbruik ~0.2%.
 4. De app bevalt me tot nu toe aardig goed. Wat ik wel irritant vind, is dat als je een programma terug wilt kijken, je niet door kunt spoelen als er reclame is. Puur uit interesse: Is dit ook het geval als je een mediabox gebruikt? Bij NLZiet kun je wel vooruitspoelen (ook door de reclames).
 5. Middag allemaal.
 6. Paar maanden geleden een clean Install uitgevoerd en ook deze app geïnstalleerd. Mooi stukje software. Je moet helemaal niets. Je hebt de mogelijkheid om RansomWhere? te installeren. Dus omdat icreate op 1 Juli een bericht plaatst over EvilQuest-ransomware is de app 'RansomWhere?' nutteloos volgens jou? Puur omdat deze app 2 jaar geleden voor het laatst is bijgewerkt? Zo komt jou reactie bij mij een beetje over.
 7. Als ik de 'Terms of use' zo bekijk mag je het account niet delen. Uiteraard kun je ze voor de zekerheid een e-mail sturen.
 8. Draait hier nu een klein uurtje. Moet zeggen dat het er goed uitziet. Om een overzicht van de zenders te krijgen moet je boven in het menu 'swipen' naar TV & Replay. Hier heb je twee opties: TV Kijken en TV & Replay. Door te kiezen voor TV Kijken krijg je een zenderoverzicht te zien. Zodra je dit doet, lijkt het erop dat de app dit netjes onthoud. Wat wellicht wat verwarrend over kan komen, is dat als je in het menu kiest voor TV & Replay en vervolgens opnieuw voor kiest TV & Replay, je dan vervolgens een tv gids te zien krijgt en je programma's kunt terug kijken. Mij lijkt het handiger om dit aan te passen naar 'TV Gids & Replay TV. Dus: Menu:TV & Replay > TV Gids & Replay TV. Het zappen tussen zenders is even wennen. Bij NLZiet ben ik gewend om in de bovenhoeken te drukken. Links is vorige zender, rechts volgende zender. Bij de Ziggo Go-app moet omhoog of omlaag swipen om te navigeren tussen zenders. Vervolgens klikken om naar de betreffende zender te gaan. Wat ik mis is het pauzeren van een programma. Hopelijk wordt dit in een toekomstige versie toegevoegd.
 9. Ik heb er tot nu toe totaal geen klachten over. Werkt zoals het moet. 🙂
 10. Avond allemaal. Sonos speaker is verzonden. Drie weken eerder dan gepland, helemaal top. 😀
 11. Middag allemaal.
 12. Kwam het bericht ook tegen vanmorgen. Hoewel ik uiterst tevreden ben over NLZiet, ga ik vanavond de Ziggo Go-app op me Apple TV installeren en testen. Op bovenstaande manier tv kijken vind ik ideaal. Ik mis daarom een mediabox of CI+ module totaal niet. 😀
 13. Avond allemaal.
 14. Ik vond de presentatie prima in elkaar zitten. Er zat een lekker tempo in. In het begin geen gelul over cijfertjes, geen geklap en gejuich na iedere zin. Heerlijk. Op deze manier mogen ze het vaker doen. Op iOS inderdaad. macOS had deze optie al. Hoewel ik zowel op iOS als macOS Safari en Maili gebruik, is het inderdaad een mooie toevoeging om op je iPhone nu een standaard browser en mail -app in te kunnen stellen. De update van iOS 14 spreekt me ook wel aan. Vooral 'App Clips' klinkt erg interessant. De functionaliteit van een app eerst uitproberen zonder de app volledig te downloaden. Het nieuwe design van macOS Big Sur vond ik er ook mooi uitzien. Aanpasbare startpagina in Safari, het is iets kleins, maar lijkt me ideaal. ARM-chips voor de Mac. Nu is het nog even afwachten welke Mac eind dit jaar als eerste overstapt op een ARM-chip. Dit jaar komen er ook nog nieuwe Macs met Intel-chips. Een nieuwe iMac (met nieuw design?) staat hier op de planning. Al gaat dat er wel een worden met een ARM-chip. Mogge allemaal.
×
×
 • Create New...