Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:Monkie

Full members
 • Content Count

  2634
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  141

Monkie last won the day on April 10

Monkie had the most liked content!

Community Reputation

1060 Support punten

3 Followers

About Monkie

 • Rank
  Duken God

Informatie

 • Awards
  1st post 2021!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Middag allemaal. Kijk eens aan. Een 'gratis' snelheidsverhoging bij Ziggo. Nieuwe snelheid haal ik hier zonder problemen. Volgende maand verwacht ik wel een mail over de jaarlijkse prijsverhoging.
 2. Inderdaad, ziet er mooi uit. De huidige bowls kun je uiteraard prima blijven gebruiken, omdat er navullingen zijn van de scheerzeepjes.
 3. Mogge allemaal.
 4. Mogge allemaal. De Binaural versie klinkt met hoofdtelefoon (Sony XM4 in mijn geval) echt geweldig moet ik zeggen.
 5. 1839... Ik lees het inderdaad. Wist ik ook niet. Hier ook een fan van Jean Michel Jarre. Bij meerdere concerten van hem geweest. Waren stuk voor stuk geweldig. Al ben ik ook fan van Vangelis. Geweldige muziek. Erg benieuwd naar het nieuwe album van Vangelis. Helaas al meerdere keren uitgesteld.
 6. Avond allemaal. De laatste tijd zit ik weer met me neus in de boeken (nou ja, ebooks dan). De Frieda Klein-serie van Nicci French vind ik geweldig om te lezen. Nu bij het tweede deel (van de 7). Muziekje erbij. Nieuwe album van Jean Michel Jarre. 'Amazônia'. Het heeft wel wat moet ik zeggen. Ben vooral benieuwd hoe de Binaural versie (met koptelefoon) klinkt.
 7. Mogge allemaal.
 8. Mogge allemaal. Zo, nieuwe review is klaar. Al heb ik deze zo te zien per ongeluk bij de ExpressVPN review geplaatst. Dat is niet helemaal de bedoeling.
 9. Usenapp is een Newsreader en Usenet client voor macOS. Ik gebruik deze app sinds enkele weken, dus vond ik het tijd voor een review. Uiteraard beginnen we bij het beginnen: Het downloaden van Usenapp. Dit kan via de website van de ontwikkelaar. Usenapp kun je 7 dagen gratis uitproberen, daarna moet er een licentie worden aangeschaft. Na het installeren is het tijd om het een en ander in te stellen. Ik begin met het toevoegen van een server. Dit kan via het menu Usenapp > Preferences > Servers. Het is handig om de (inlog) gegevens van de server(s) gegevens alvast bij d
 10. Mogge allemaal. Altijd grappig dit soort meldingen.
 11. Toch eens kijken. Heb nog een gratis proefperiode van 3 maanden. Toch zonde om daar niets mee te doen.
 12. Mogge allemaal. 🙂
×
×
 • Create New...