Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:extreme

Read-only
 • Posts

  104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Posts posted by extreme

 1. Is gewoon Nederlandse hosting, kan ook niet anders met paysafecard.

  5 euro in de maand heb je een cloud vps, ga er ook vanuit dat je weet wat cloud is

  blazingfast.io

   

  Wat @Madmax zegt is iets heel anders dan wat je nu opnoemt. De gratis forums zorgen ervoor dat jouw source up to date blijft, maar zorgen ook voor de nodige beveiliging op de server. Juist zijn die forum scripts en wordpress ect doel wit van hackers. Dan word er goed misbruik gemaakt van je server waardoor je hem waarschijnlijk kwijt raakt.

   

 2. Ik lees, Het is zo dat ik de stick vooraf niet formatteer naar NTSF of ander formaat

   

  Als de usb FAT32 is heb je problemen met grote bestanden, geloof bestanden boven de 4gb. Kijk eens met de rechter muisknop op de usb wat voor formaat hij is geformatteerd.

  Beste kun je usb sticks formatteren naar exFAT of NTFS als je er grote bestanden op wilt zetten. exFat is weer speciaal voor mobiele schijven, zelf kies ik altijd NTFS.

  • Meow 1
 3. @niemanx Dat was mijn eerste invulling ook, alleen heb ik die gedachte hier verwijderd van het forum. De bron die ik heb gesproken kwam van Taranis, en toen heb ik die stelling ook naar voren gebracht betreft Mr-Audi. Dit liep ook al langer, zelf denk ik dat het uit de tijd komt dat Mr-Audi had over zijn hosting en brein, dat brein zijn naw wou hebben. Het probleem is, iedereen gaat bij één hosting zitten. Vaak zit er een reseller tussen maar op een gegeven moment is het de moeite waard voor brein om een zaak aan te spannen tegen de hosting.  16 jaar terug zag ik dit, en nu zie ik het nog steeds.  En het is niet de eerste keer dat er zo'n berg sites offline gaan.

   

   

  • Like 1
  • Thanks 1
 4. Het komt erop neer eigenaarTaranis is gepakt, brein stond met de harde hand aan de deur. Deze hoste een aantal websites. De websites die hij hoste zijn mede offline en de eigenaren zitten in spanning van afwachten. Dacht eerst dit is gebeurd via een in beslag genomen pc, dat was een onjuiste gedachte.  Ook nu zijn er goederen in beslag genomen.

  Helaas is dit de juiste info.

  Mensen kloppen nu bij mij aan voor hosting, sorry is tijd verspilling . Google Privat Layer, is Zwitserland en geen eu.

   

  • Like 1
  • Thanks 1
 5. @Diederik Sorry ik weet dat ik voor nederlandse wet ook niet goed bezig ben. Dan ga ik toch niet gooien met prive gegevens waardoor veel mensen nat gaan.

  Je trekt een ander mee, maar blijkbaar vind iedereen het maar goed.

  Er was al een probleem met hosting, brein wou naw hebben. Dan blijf ik er ook niet al heeft mijn hosting mijn naw niet.

   

  En voor anderen betreft p2h, ook daar ging het mis door bij elkaar op de koffie te gaan. Die persoon wou mij ook pakken, en als ik zijn naam noem begint het gedonder weer.

  Dat bedoel ik met jezelf indekken.

   

  @Simon_62 Dat heb ik ook en zelfs meer wat ik natuurlijk niet meld.

   

   

 6. Sorry maar heb geprobeerd tactisch duidelijk te maken dat hij dom bezig is met prive gegevens.

  Vind klote voor de mensen die nu worden gepakt door dit groot doen, sorry dat ik het zo zie.

  Bepaalde spotters bleven er om die reden weg.

   

  Voor de spotters, sterkte en succes hopelijk zijn jullie wijs geweest en hebben jullie je goed ingedekt.

  Weet dat er mensen nu boos zijn, wat ik in het verleden kon waarschuwen heb ik gewaarschuwd.

   

   

  6 minuten geleden zei Diederik:

  Als gewone user kom je niet zomaar in besloten kanalen komen omdat die niet in de lijst voorkomen bij zoeken zeg maar alleen met invite van een gebruiker die al op zo'n kanaal zit maar ik ben het wel eens dat er vast van die honden zitten. Discord wordt overigens nog steeds het meest gebruikt door gamers.

  Sorry maar ik wist ook alles, waar ik ook zit ik gooi niet met mijn privé gegevens. Je moet voor iedereen tegenwoordig een onbekende zijn anders ga je nat. Voorbeeld is p2h.

  • Agree 2
 7. Ben hier om alvast een vraag die komen gaat te beantwoorden.

  Zoals een ieder ziet is alleenrtail weer offline. Gisteren kreeg ik bericht van Polarbear dat hij ermee ging stoppen. Een tijdje terug is alleenretail een langere tijd offline geweest, dit is eigenlijk de genade klap geweest, site kwam niet meer tot leven.  Daarnaast kwamen er steeds abuse meldingen bij de host. Alleenretail bestond sinds 2008,  Verschillende keren is er een samen werking geweest en later hebben twee uploaders samen gewerkt wat ik een mooi voorbeeld vind voor de torrent wereld.

  Dus helaas is het nu echt afgelopen.

 8. Het bericht is al eigenlijk oud, 2 jaar terug is het bij privat layer ook gevraagd.  Kan er in het openbaar weinig over zeggen, maar kreeg vaak te horen de thee is niet zo heet als hij gedronken word. Maar ga je wachten dan ben je te laat.   Mensen kunnen opera browser,  Epic browser gebruiken, deze heeft een gratis vpn. Tor browser is in dat opzicht weer trager. Het enigste nadeel voor mij, is de torrentting.

   

  28645494_1(1).thumb.jpg.3aeafd832f68ca2d43f1ff263069990d.jpg

 9. Misschien moet je eens kijken naar Bitgo, ik heb daar ook een wallet en die staat op valse naam. Het enigste nadeel is, hoe krijg je de coins op je wallet.

  Eerder kon je bitnovo coupons kopen en die over maken naar je wallet, nu is dat ook veranderd omdat bitnovo in Spanje zit. Hoe het zit met de Crypto Voucher die je ook hebt weet ik niet. Op bijna geen enkele wallet kun je betalen met paypal. Het darkweb zou ik niet aan beginnen met een wallet. Als ze er vandoor gaan ben je alles kwijt en er is vaak niks te achterhalen.  Je kunt ook kiezen voor een hardware wallet, een ledger.

  Succes

  • Like 1
 10. Zolang jij een nl ip hebt loop je kans op een abuse bericht van brein.  Het net staat vol met dmca ignored hostings, ja voor het buitenland want de meeste zijn leaseweb en  serverius.net.  Misschien moet het volgende artikel weer naar voren worden gebracht, brein geeft de link bij een abuse melding.  Onderin staan wel NL PDF bestanden.

  https://torrentfreak.com/brein-launches-anti-piracy-campaign-targeting-bittorrent-uploaders-201202/

  1.thumb.jpg.0332e543b128ececd9043279a81c6fb8.jpg

  • Like 1
 11. Dit heeft te maken met de browser en niet de windows update. Waarschijnlijk zijn jouw browser instellingen verloren gegaan.

  Voor firefox kan ik je het uitleggen, rechts boven in jouw browser venster heb je 3 streepjes boven elkaar toepassingen menu openen,  hier kom je terecht als het goed is about:preferences.  Scrol hier omlaag en ga naar toepassingen , zoek hier torrent file op en pas het zo aan zoals jij het wilt hebben. 

  1.jpg

  • Thanks 1
×
×
 • Create New...