Jump to content

Windows verkenner blijft opnieuw opstarten.


Recommended Posts


  • Content Count:  214
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  02/13/2009
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  29

Hoi,

Gisteren heb ik volgens mij een trojan horse gedownload, AVG gaf aan dat het bestand wat ik had een virus was maar ik kon hem toen niet verwijderen. Ik kreeg toen en blue screen en heb toen in ''veilige modus'' ofzo opgestart. Toen heb ik het bestand waar het in zat verwijdert en avg de hele computer lagen scannen. Als ik hem nu opstart op de normale manier lijkt alles goed te gaan tot dat ik het volgende bericht krijg: Windows verkenner werkt niet meer, dit verandert na 5 seconden in windows verkenner word opnieuw opgestart. Dit gebeurt elke 30 seconden weer en m'n computer kan dat na 20 keer niet meer aan.

Iemand enig idee hoe ik dit op kan lossen??

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • 214
  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic


  • Content Count:  2,055
  • Reputation:   5
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  1
  • Joined:  01/15/2009
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  33

mss dat er ook spyware is.

scan je pc eens met malewarebytes, of lukt dit niet ivm de melding

Link to comment
Share on other sites

  • 5
  • 2.1k
  • 1

  • Content Count:  214
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  02/13/2009
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  29

Soms na een keer of 20 windows verkenner opnieuw opstarten was er in eens niets meer aan de hand. Alleen doet mijn browser ( google chrome) het in eens niet meer. Dit is opzich niet zo'n probleem ik kan firefox gebruiken. maar heb je een linkje voor malware bytes?

Ook had ik een melding van een spyware beveiliging die ik nooit gekocht of gedownload heb.

Genaamd spyware soft demo of zoiets.

Ook kreeg ik terwijl ik dit bericht schreef een melding van AVG. in de screenshot zie je wat het was.

Daar staat dat er een virus zit in de locatie c:\windows\explorer.exe of zoiets. in de screenshot is meer duidelijkheid denk ik.

ik zal nu eerst even malware bytes laten scannen. ( ik kan denk ik wel ergens een link vinden op duken.nl)


Post samenvoeging: mei 29, 2010, 23:09:27

Hier de screenshot


Post samenvoeging: mei 29, 2010, 23:14:06

Ik heb mn computer gescant met mallware bytes en ongeveer 12 dingen gevonden:

weer een screenshot voor de duidelijkheid.

[verwijderd door de beheerder]

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • 214

  • Content Count:  2,055
  • Reputation:   5
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  1
  • Joined:  01/15/2009
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  33

die dingen in de local temp kun je gewoon verwijderen,

voor die anderen zou ik eerst herstellen proberen, lukt dit niet dan ook verwijderen denk ik

Link to comment
Share on other sites

  • 5
  • 2.1k
  • 1

  • Content Count:  214
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  02/13/2009
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  29

Kan ik met malwarebytes gewoon herstellen doen?

plaatst hij hem dan niet terug?

Ik heb nu met opstarten geen problemen trouwens.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • 214

  • Content Count:  2,055
  • Reputation:   5
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  1
  • Joined:  01/15/2009
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  33

in je screenshot zie ik een knop herstellen, dus dan kan het toch gewoon?

en als het gewoon weer terugkomt doe je het verwijderen.

mocht je pc dan helemaal ontregeld zijn kun je alsnog systeemherstel doen

Link to comment
Share on other sites

  • 5
  • 2.1k
  • 1

  • Content Count:  214
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  02/13/2009
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  29

Ik denk het wel, ik heb nu geen enkel probleem meer. Heb vandaag denk ik de laatste virusen gevonden met avg. malwarebytes vond niets. heb alle rotzooi in quarantaine en moet dus nog even kijken wat ik er precies mee moet doen. Svenholtman zij herstellen en als dat niet werkt verwijderen. maar ik geloof dat na het herstellen ze weer opnieuw gevonden worden door malewarebytes. kan ik dan alles verwijderen zonder gevaren voor mijn systeem ofzo?

in de screenshot van mijn vorige post staat wat het ongeveer is. Daar is wel wat bijgekomen maar het lijkt ongeveer het zelfde.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • 214

  • Content Count:  2,055
  • Reputation:   5
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  1
  • Joined:  01/15/2009
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  33

maak dan nu eerst een herstelpunt aan via systeemherstel. vervolgens verwijder je alles in die lijst. loopt alles weer prima --> mooi zo,

loopt het niet prima --> systeemherstel doen

Link to comment
Share on other sites

  • 5
  • 2.1k
  • 1

  • Content Count:  214
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  02/13/2009
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  29

volgens mij is alles werkend nu.

Ik heb een paar dagen nog viruses gevonden maar nu is alles schoon.

Bedankt voor de hulp!

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • 214

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Who was online  9 Users were Online in the last 4 hours

Announcements


×
×
  • Create New...