Jump to content

gezocht Antec Nine Hundred
Recommended Posts

hallo duken,

ik zoek een Antec Nine Hundred want ik heb nu nog maar een simpel mini atx kastje en daar komt iets mooi's bij in(een amd phenom II x4 955BE) en ik dacht dan doe ik ook meteen een andere behuizing :)

edit: een Antec Nine Hundred two mag ook trouwens, die heb ik het liefste O0

Link to post
Share on other sites
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest depyromaan

Wat is je maximale prijs? Dat is altijd wel handig om te weten. Maar is het niet bijna net zo duur om een nieuwe te kopen?

Link to post
Share on other sites

de antec nine hundred is nieuw €78(bij de goedkoopste) dus 78*0.75= 58.5E en de antec nine hundred two is nieuw €93(ook bij de goedkoopste) dus 93*0.75= 69.75E dusja dat is zo angeveer wat ik er voor over heb ietsje hoger(liever niet ;)) of ietsje lager(dat heb ik het liefst ;D)

Link to post
Share on other sites

Ik moet eerlijk zeggen dat ik je toch een andere behuizing aanraad. Ik heb zelf de Nine Hundred en het is meer plastic dan je moet willen. Als de kleur van de fans geen probleem is, zou ik 'ns kijken naar de Cooler Master Storm Scout of de HAF 922. Die heb ik beide wel eens aan klanten geleverd en dat zijn kwalitatief al veel betere kasten dan de 900. Wil je er toch één van die serie, dan is de 1200 de beste keuze.

Link to post
Share on other sites

ik weet niet of het licht van de fans tijdens game storend is maar ik zit er wel mee dat de pc op me bureau staat en niet op de grond dus als het felle fans zijn dan lijkt me dat niet echt fijne tijdens het game, en of op de grond zetten een optie is? ik denk het zelf wel maar waat het niet zeker.

Link to post
Share on other sites

Ik heb die kast zelf ook en ik vind hem goed.

En dat licht vind ik niet irritant, ik vind het wel wat hebben.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Who was online  2 Users were Online in the last 2 hours


×
×
  • Create New...