Jump to content

Norton verwijderd automisch exe bestanden...


Recommended Posts


  • Content Count:  1,232
  • Reputation:   66
  • Achievement Points:  301
  • Days Won:  0
  • Joined:  11/16/2007
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  30

Hallo Allemaal,

Na een tijdje AVG te hebben gehad, ben ik toch weer overgestapt op Norton Internet Security.

Nu wil ik een exe bestand downloaden, maar Norton ziet hem als een virus.

Dan verwijderd het bestand meteen...

Wat kan ik hiertegen instellen.

Dus zodat hij mij vraagt voordat hij het bestand verwijderd?

Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen!  O0

Link to comment
Share on other sites

  • 66
  • 1.2k
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic


  • Content Count:  1,570
  • Reputation:   784
  • Achievement Points:  2,531
  • Days Won:  55
  • Joined:  02/17/2010
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  59
  • Device:  Windows

Ik weet natuurlijk niet welke versie u gebruikt, maar wellicht kan u de juiste oplossing vinden in de handleiding. Heb even gekeken via Google maar niet meteen een handleiding voor de versie van 2012 gevonden, wellicht dat een handleiding van een vroegere versie enige hulp kan bieden. Die vindt u bv. via de volgende link ftp://ftp.symantec.com/public/nederland/produkten/norton_internet_security/ver2009/manuals/ of via http://service1.symantec.com/SUPPORT/INTER/emeacustserv.nsf/ddocid/20040920144801925?Open&csm=no&src=con_web_nl&tpre=nl

Link to comment
Share on other sites

  • 784
  • 1.6k
  • 55

  • Content Count:  1,232
  • Reputation:   66
  • Achievement Points:  301
  • Days Won:  0
  • Joined:  11/16/2007
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  30

Ik zal het eens proberen.

Dank je wel voor de tip! O0

ps. Ik heb versie 2012 ;)

EDIT: Allebei de links staat niets over Norton Internet Security 2012... :-\

Link to comment
Share on other sites

  • 66
  • 1.2k

  • Content Count:  5,959
  • Reputation:   139
  • Achievement Points:  262
  • Days Won:  0
  • Joined:  08/02/2009
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  29
  • Device:  Windows

Je kan tijdelijk even norton uitzetten

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 139
  • 6k

  • Content Count:  1,232
  • Reputation:   66
  • Achievement Points:  301
  • Days Won:  0
  • Joined:  11/16/2007
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  30

Oke, maar het gaat om een MapleStory Private server.

Daar heb je zo'n "nep" MapleStory bestand voor nodig.

Dus als ik hem weer aanzet, ben ik hem weer kwijt, toch??

EDIT: Want het .exe bestand wil ik er op laten blijven.

Dus is er geen instelling om iets uit te sluiten (een map of zo)?

Ik kon dat wel bij AVG... :-\

Link to comment
Share on other sites

  • 66
  • 1.2k

  • Content Count:  1,570
  • Reputation:   784
  • Achievement Points:  2,531
  • Days Won:  55
  • Joined:  02/17/2010
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  59
  • Device:  Windows

Zelf werk ik niet met Norton, maar met AVG Internet Security 2012, heb nogmaals nagekeken via Google. Opnieuw heb ik hierover niets specifiek, wat betreft Norton Internet Security 2012, kunnen vinden. Maar wel iets over Norton 360, en ik denk dat u hiermee een stuk op de juiste geholpen bent.

Een uitsluiting aan Auto-Protect-scans en risicoscans toevoegen

1. Start Norton 360.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik op Virus- en spywarebescherming

4. Klik op het tabblad Bestandsuitsluitingen.

5. Klik onder Welke schijven, mappen of bestanden moeten worden uitgesloten van risicoscans op Nieuw.

6. Selecteer het schijfstation of de map of het bestand om uit te sluiten en klik op OK.

Als u alle submappen in de bronmap wilt toevoegen, klikt u op Inclusief submappen.

7. Klik onder Welke schijven, mappen of bestanden moeten worden uitgesloten van Auto-Protect-scans op Nieuw

8. Selecteer het schijfstation of de map of het bestand om uit te sluiten en klik op OK.

Als u alle submappen in de bronmap wilt toevoegen, klikt u op Inclusief submappen.

9. Klik op Sluiten.

Zoveel verschil kan er niet zijn, in de werking, dat u hieruit geen oplossing zou kunnen afleiden. Zeker daar het onder 3 gaat over Antivirus en spyware.

Link to comment
Share on other sites

  • 784
  • 1.6k
  • 55

  • Content Count:  2,643
  • Reputation:   54
  • Achievement Points:  2,123
  • Days Won:  4
  • Joined:  08/17/2010
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  28
  • Device:  Windows

Oke, maar het gaat om een MapleStory Private server.

Daar heb je zo'n "nep" MapleStory bestand voor nodig.

Dus als ik hem weer aanzet, ben ik hem weer kwijt, toch??

EDIT: Want het .exe bestand wil ik er op laten blijven.

Dus is er geen instelling om iets uit te sluiten (een map of zo)?

Ik kon dat wel bij AVG... :-\

Heb je het al geprobeerd om hem uit te zetten? ''real time protection ofzo'' verwijderd meestal bestanden die binnen komen. Als je je anti virus even uitzet, en daarna het bestand op je PC zet word hij als het goed is niet verwijderd als je hem weer aanzet. Tenminste, dat is bij mij zo met ESET Smart Security. Die bestanden worden pas verwijderd bij een virusscan ofzo, maar je kan ze ook weer uit de quarantaine of wat het ook was halen. |
Link to comment
Share on other sites

  • 54
  • 2.6k
  • 4

  • Content Count:  1,232
  • Reputation:   66
  • Achievement Points:  301
  • Days Won:  0
  • Joined:  11/16/2007
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  30

Dank jullie beiden, Trizomu en DHRJ.

Ik ga het straks even proberen, en daarna meld ik me weer  :police:.

In ieder geval, bedankt voor de moeite! O0


Post samenvoeging: november 17, 2011, 17:23:38

Ik heb het gevonden.

Via een hele makkelijke weg.

Gewoon

[list type=decimal]

[*]Instellingen

[*]Anti-Protect-, SONAR-, downloadinformatiedetectie moeten worden uitgesloten

[*]En dan de map kiezen...

Hartstikke bedankt allemaal!!

Ik gooi het topic dicht.  :peace:

Link to comment
Share on other sites

  • 66
  • 1.2k

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Who was online  3 Users were Online in the last 4 hours

Announcements


×
×
  • Create New...