Jump to content

Wil je anoniem en veilig internetten, downloaden en streamen? Gebruik dan een VPN provider. Private internet access is verkrijgbaar voor €2.66 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de veiligste providers.

We hebben een stap voor stap handleiding.

minkey1888

Verdien gemakkelijk €100 per maand met typen!Recommended Posts

Op een site genaamd SPAM kun je geld verdienen met het overtypen van captcha's. Captcha's zijn van die plaatjes met tekst die je wel eens over moet typen als je een formulier invult op een website. Bij SPAM ontvang je een bedrag per overgetypte captcha.

Om je aan te kunnen melden heb je een zogenaamde SPAM invitation code nodig. Hoe het precies werkt, hoe veel je kunt verdienen en hoe je aan een invitation code komt lees je hieronder.

Hoe werkt het?

Na aanmelden bij SPAM kun je meteen aan de slag. Nadat je bent ingelogd klik je op de button "Solve Images". Je krijgt dan steeds een captcha code te zien die je binnen 15 seconden over dient te typen. Soms is de captcha niet goed leesbaar, je kunt dan klikken op"Don't know". Hierna krijg je weer een nieuwe captcha te zien die je moet overtypen. Je bepaalt zelf wanneer je werkt en hoe lang je achter elkaar werkt.

Hoeveel geld kun je verdienen?

De hoeveelheid geld die je verdient bij SPAM hangt af van je typesnelheid en van het tijdstip waarop je werkt. De verdiensten per 1000 captcha's liggen tussen de $0,60 en $1,05. Je verdient het meest tussen 19:00 en 01:00 Nederlandse tijd.

Je wordt elke maandag uitbetaald wanneer je in de week daarvoor minimaal $3,00 hebt verdiend. Deze verdiensten zijn niet hoog, maar het werk is simpel en de betaaldrempel is erg laag. Het is dus een ideale manier om bij te verdienen wanneer je snel een beetje geld nodig hebt.

Het geld wordt uitbetaald op je Paypal account. Heb je nog geen Paypal account? Wanneer je 18 jaar of ouder bent kun je deze gratis aanmaken via Paypal.com.

SPAM invitation codes

Na aanmelden bij SPAM kun je meteen beginnen met geld verdienen. Omdat het vrij eentonig werk is kun je het beste met jezelf afspreken dat je elke dag een bepaald bedrag bij elkaar typt, bijvoorbeeld $3,30. Als je dit elke dag doet heb je aan het eind van de maand $100,- verdiend.

Aanmelden bij SPAM kan via deze link: www.SPAM.com

Bij het aanmelden dien je een zogenaamde Invitation Code op te geven. Je kunt deze code kopiëren en plakken:

 • 68QK

Tips om goed te blijven verdienen bij SPAM

Hieronder nog een aantal regels en handige tips die je in je achterhoofd dient te houden wanneer je aan de slag gaat voor SPAM

 • Werk nauwkeurig en snel. Wanneer je langer dan 15 seconden over een captcha doet word je er tijdelijk "uitgekickt"
 • Let op de hoofdletters. Komen er in de captcha hoofdletters voor, typ deze dan ook als hoofdletters over.
 • Wil je even pauzeren? Druk dan na het invoeren van de captcha op "Submit and pause" rechtsonderin. Wanneer je de timer laat verlopen word je er namelijk tijdelijk uitgekickt.
 • Zorg ervoor dat je niet vaker dan 3x per 24 uur eruit wordt gekickt, dit kan er namelijk toe leiden dat je wordt gebanned. Zie je het even niet goed meer en is de snelheid eruit? Neem dan even pauze.
 • Werk op de tijdstippen die het meeste betalen. Na inloggen zie je aan de linkerkant in het menu de button "Statistics". Hier kun je de actuele verdiensten zien per 1000 captcha's.
 • Spreek met jezelf een bedrag af dat je per dag bij elkaar typt. Dagelijks $3,30 is aan het einde van de maand $100,-
 • Heb je problemen met je internetverbinding (afbeeldingen laden te traag)? Stop dan even met werken, je riskeert anders dat de timer afloopt voordat je klaar bent met typen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helaas: http://www.duken.nl/...-door-te-typen/

En het kwam er op neer dat je beter bij de Mac Donalds kon gaan werken ;)

Edited by Freddytje

Share this post


Link to post
Share on other sites

En dit is wel heel spammie.....

Closed!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Similar Content

  • By Freddytje
   Goedenacht,
   Ik open hier een topic waar ik mijn internet marketing bezigheden bijhoud. Dit is er ter inspiratie maar ook bedoelt om mij de motivatie te geven om door te gaan en niet op te geven. Ik zie vanzelf wel hoeveel behoefte aan is en hoe lang ik dus met dit topic mee door zal gaan.
   In het begin zal ik het alleen hebben over content locking (soort van ppd) omdat dat het enigste is wat ik op dit moment doe.
   Ik begin met een kleine voorsprong aangezien ik al wat traffic krijg. Echter is ALWEER een account van mij gebanned. Een paar uur geleden, in plaats van ong 15-20 mensen per uur op mijn website heb ik er nu nog maar 1-5 per uur. Ik heb 50 youtube accounts gekocht en heb daar nog zo'n 40 van over. Deze gebruik ik dus om videos op te uploaden.
   [Day 1] 5-04-2013
   Nadat ik zag dat mijn videos gebanned waren heb ik 3 nieuwe youtube videos in dezelfde niche geupload.
   Over mijn specifieke niche zal ik geen uitspreek doen. Echter kan ik jullie wel vertellen dat het met games te maken heeft.
   Yesterdays earnings:
   $10.05
   This month earnings:
   $37.60
   Vragen staat vrij, of ik een antwoord geef is een tweede
   Truste!
  • By marcelvn
   Megatypers
   Megatypers is een site waar je geld kan verdienen door zogenaamde "Captcha's" te typen.
   Voor elke captcha afhankelijk van de datum en tijdstip krijg je een klein beetje geld, vervolgens kan je dit geld storten naar bijvoorbeeld je paypal rekening.
   Verdient het goed?
   Het verdient matig, maar de reden dat ik het toch doe en hier post is het feit dat ik verder niks te doen heb (oa. zomer vakantie).
   Het is erg makelijk om te doen, je typt een code en je drukt op enter.
   Je krijgt een paar dollar voor 1000 captcha's, maar deze captcha's heb je zo bij elkaar.
   Om aan te melden heb je een code nodig, als jullie deze code gebruiken krijg ik ook weer meer per captcha.
   Dus, als je je verveeld en een dollar of +-4 in het uur wil verdienen door een beetje typen en 100% zeker wil zijn van je internet inkomen:
   http://www.megatypers.com/register
   Hier enkele invite codes:
   3KI9
   3KIC
   3KID
   3KIE
   3KIF
   3KIG
   3KIH
   3KII
   3KIJ
   3KIK

 • Who Was Online

×
×
 • Create New...