Jump to content
shaan

Revit installerenRecommended Posts

Hallo,

Ik wil revit installeren (studenten versie) maar dit lukt niet,

Ik heb windows 8.1 en genoeg ruimte op mijn SSD om te kunnen instaleren.

Als ik installeer dan begint de setup met het installeren van Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable........

Als ik in de fout log kijk dan zie ik de foutmelding Result:1603,

Causes:

Error 1603 is a generic error generated by the Microsoft Windows Installer (MSI) indicating that a problem occurred during the installation of your Autodesk product. This error is not specific to any particular Autodesk product, but tends to be specific to the system on which you are installing.

Als ik mv cc++ 2010 probeer te installeren zegt die dat dit niet gaat ivm niet gemachtigd zijn. ik ben de administrator dus dit zou niet moeten kunnen. (bijlage foto van)

Maar nu heb ik van alles geprobeerd maar niks lukt.

Ik hoop dat iemand weet hoe dit opgelost kan worden.

Groete Shaan,

PS er zitten log bestanden bij maar hier snap ik niks van: dit staat er onder andere in.

Download Skipped VCREDIST2010SP1X86 http://trial2.autode...VCREDIST2010...

2014/9/2:13:30:03 PC Installing Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable (x86): "C:\Autodesk\WI\Autodesk Revit 2015\3rdParty\x86\VCRedist\2010SP1\vcredist_x86.exe" /q /norestart

2014/9/2:13:30:06 PC van Install Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable (x86) Failed Installation aborted, Result=1603

post-80804-0-15136200-1409667819_thumb.j

post-80804-0-97717500-1409667822_thumb.j

Edited by Duken

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb het probleem gevonden (in een windows forum).

Quicktime (van apple) zorgt voor dit probleem, dit verwijderd en de installatie van Revit doet het.

Toch bedankt voor de links

Groeten

Shaan

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb ook last gehad van een soortgelijk probleem. toen ik een training ben gaan volgen over revit, heeft de docent het probleem voor me opgelost. hier heb ik de training geboekt. wellicht mocht iemand hier nog iets aan hebben.

Spam*

Gr,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Hebben wij jou kunnen helpen? Help ons ook met een donatie naar wens. Met jouw donatie kunnen we verbeteringen doorvoeren op de website voor de bezoekers en leden. Bedankt! :roos:

  Donatie via Tikkie

  donatie.png


 • Latest news

 • Nu op het forum

  • Child's Play (2019) Geen stem van Brad Dourif, geen verhaal over de geest van een seriemoordenaar die in de pop kruipt, geen medewerking van originele Chucky-bedenker Don Mancini. Hoe kan een remake van Child's Play dan überhaupt te pruimen zijn? Tegen de verwachtingen in valt er toch een hoop lol mee te beleven. Dat komt door een zeer capabele horrorregie, in de handen van iemand die heel goed in de gaten heeft wat het publiek van een film als deze verwacht. Een leuke stapel lijken van mensen die op een onzinnige en gruwelijke wijze zijn omgebracht. Wel wordt er soms een beetje een loopje genomen met de interne logica van de film, want Chucky moet toch op allerlei ludieke wijzes slachtoffers maken. Zo weet hij eerst niet dat je met een keukenmes iemand pijn kunt doen, maar heeft hij later vanuit het niets geleerd dat extreme hitte geen prettig gevoel is. En zo zijn er nog wel een paar dingetjes. Soit. Het is Child's Play snel vergeven. Er is namelijk veel meer dat wel sterk is opgebouwd. Aan een vergelijking met het origineel valt niet te ontkomen. En puristen mogen deze film zeker uitkotsen. Het is ook niet helemaal netjes gegaan, hoe geestelijk vader Don Mancini buiten deze reboot is gehouden. Maar zonder die bagage is de nieuwe Child's Play echter anderhalf uur uitstekend te pruimen en pakken alle veranderingen aan de formule erg goed uit. Mocht je echter niet zonder de originele Chucky kunnen, dan staat van hem gelukkig nog een tv-serie op stapel. bron: filmtotaal.nl/recensie/13550 Download bestand Child's Play.mkv (3.4 GB) (Op moment van schrijven nog niet beschikbaar.) bron Afbeeldingen Child's Play downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Child's Play 2019 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
  • Men in Black: International (2019) Men in Black: International is op nog meer manieren een herhaling van zetten. Visueel gezien is de film bijna niet te onderscheiden van zijn drie voorgangers. En ook de formule is identiek: er moet weer op een MacGuffin worden gejaagd om de toekomst van het universum te waarborgen. En er is wrijving. Gelukkig zijn er een paar afwijkende factoren om tussendoor wat leven in de brouwerij te gooien. De dynamiek tussen M en haar nieuwe partner H is niet dezelfde als die tussen Will Smith en Tommy Lee Jones.  Op een paar grappen na is Men in Black: International erg matjes. De beste geintjes zijn al te zien in de trailer. Soms wordt de komedie nog een tikkeltje tergend, maar vaak kun je zelfs geen irritatie opbrengen. Daar is deze spin-off te ongeïnspireerd voor, of erger nog: doods. Het is te hopen dat niemand het meer in zijn hoofd haalt om met nog een nieuw deel op de proppen te komen, zonder die met een enorme dosis verse jeu te injecteren. Anders heb je niks. En dat is wat Men in Black: International is: een hele hoop niks. bron: filmtotaal.nl/recensie/13549 Download bestand Men in Black: International.mkv (2.2 GB) (Op moment van schrijven nog niet beschikbaar.) bron Afbeeldingen Men in Black: International downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Men in Black: International NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
  • ze liggen er nu drie dagen uit... ik hoop onderhoud 🥰 https://www.isitdownrightnow.com/elitenzb.info.html
 • ThreadStarter: Movies: Recently Created

  Child's Play

  • Horror

  Men in Black: International

  • Actie
  • Komedie

  Five Feet Apart

  • Romantiek
  • Drama

  Long Shot

  • Komedie
  • Romantiek

×
×
 • Create New...