Jump to content

Backup maken van whatsapp gesprekken in de cloud
Recommended Posts

Hallo,

Is het mogelijk om automatisch dagelijks een backup te maken van mijn whatsapp gesprekken in de cloud, bijvoorbeeld dropbox? Zodat als mijn telefoon het begeeft ik niks kwijt ben?

Ik heb een android telefoon, dus geen icloud.

Op internet kon ik er niet echt iets over vinden.

Ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen.

Have a nice weekend!

Link to post
Share on other sites
 • Replies 2
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Posts

De back up die dagelijks standaard gemaakt wordt staat op je telefoon geheugen. Pas vanaf Android lollipop gaat het mogelijk worden om de backup van apps aan je gmail te koppelen. Wat je wel kan doen

De back up die dagelijks standaard gemaakt wordt staat op je telefoon geheugen. Pas vanaf Android lollipop gaat het mogelijk worden om de backup van apps aan je gmail te koppelen. Wat je wel kan doen is de map whatsapp van je telefoon geheugen kopiëren naar je SD kaart zodat je een backup heb.

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Oké dan moet ik nog even wachten, thanks voor de snelle reactie!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By Freek87
   Ik ben opzoek naar een programma of muziek dienst waar ik mijn MP3 bibliotheek kan uploaden. 
   Mijn verzameling wil ik kunnen afspelen op de telefoon en laptop. Nu moet ik nog de bestanden heen en weer kopiëren. 
   Is er een soort privé Spotify waar ik mijn eigen muziek kan plaatsen?
  • By ore-sabre
   hoi,
   wil graag watsapp op een tablet hebben maar zonder sim, kan dat?
   en zo ja hoe doe ik dat?
   alvast bedankt voor meedenken
    
   Ore
  • By bambi1515
   Beste Dukens,
   Als ik iemand's telefoonnummer toevoeg aan mijn contactenlijst, kan die persoon dan meteen via whatsapp zien dat ik  op zijn whatsapp contactenlijst sta of moet ik die persoon eerst bericht sturen zodat ik zichtbaar word voor hem op zijn whatsapp contactenlijst?
  • By Trizomu
   Samenvatting: De man die faam verwerfde als het brein achter piratensite Megaupload laat weer van zich horen. Na een eerste slecht afgelopen poging wil Kim Schmitz wederom een legale opslagdienst lanceren.
   Kim Schmitz, alias Kim Dotcom, worstelt nog altijd met de juridische uitlopers van zijn opgedoekte illegale downloadsite MegaUpload, maar de ondernemer blijft niet stilzitten. Op Twitter kondigde hij gisteren aan dat hij een clouddienst aan het opzetten is die gebruikers onder andere 100 GB gratis opslag zal opleveren.
   Mega
   Klinkt bekend in de oren? Ongeveer drie jaar geleden maakte Kim Dotcom een gelijkaardig plan bekend, alleen ging het toen om een dienst die 50 GB gratis geheugenruimte zou voorzien: Mega. Die cloudservice kwam er ook, maar Schmitz stapte na 9 maanden op bij het bedrijf. Dat deed hij naar eigen zeggen om zich op zijn rechtzaak te kunnen concentreren en omdat hij een politieke partij uit de grond wilde stampen. Die partij kwam er in 2014 in Nieuw-Zeeland, het land waar hij sinds 2010 woont. De Internet Party deed mee aan de parlementsverkiezingen in dat jaar, maar won geen enkele zetel.
   Vijfde verjaardag
   Kim Dotcom is niet gelukkig met de evolutie van zijn eerste legale geesteskind Mega. Een dag voor hij onthulde dat hij aan een nieuwe clouddienst werkte, stuurde hij nog een boze tweet daarover de wereld in. Schmitz wil nog geen details geven over hoe de nieuwe website zal werken, maar stelt wel in een interview met Torrentfreak dat “acht jaar kennis en een lange planningsperiode hierin zijn gegaan. Het zal mijn beste creatie tot nu toe worden.”
   Verder hint Dotcom er met de hashtag #5thRaidAnniversary ernaar dat de dienst in januari 2017 beschikbaar zal zijn, precies vijf jaar nadat hij werd opgepakt en MegaUpload offline werd gehaald. Ook over de naam van de service licht hij al een tipje van de sluier: “De naam van de nieuwe site zal mensen blij maken”. Of iets duidelijker geformuleerd:

   Toon volledig nieuwsbericht

 • Who's Online   4 Members, 0 Anonymous, 187 Guests (See full list)


×
×
 • Create New...