Jump to content

Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de goedkoopste VPN providers. We hebben ook een uitgebreide stap voor stap handleiding :)

Lees verder...

Sign in to follow this  
Drifter

The AmericansRecommended Posts

The Americans

Misdaad

The Americans

About

 • Released


 • Rating


  7.8
 • Genre


  • Misdaad
  • Drama

The Americans

Misdaad

Overview

Het uitgangspunt is dat een groep van Sovjet officieren zijn opgeleid om autochtone Amerikanen na te bootsen. Zodat ze een spion kunnen worden met een cover zodat zelfs de partner en de familie het niet weten.


Credits

 • Keri Russell
  Keri Russell
  Elizabeth Jennings
 • Matthew Rhys
  Matthew Rhys
  Phillip Jennings
 • Noah Emmerich
  Noah Emmerich
  Stan Beeman
 • Holly Taylor
  Holly Taylor
  Paige Jennings
 • Keidrich Sellati
  Keidrich Sellati
  Henry Jennings
This page uses the themoviedb.org API.

The-Americans-seizoen-5-1-810x456.jpg

The Americans

Deze serie bestaat uit 6 seizoenen met in totaal 75 afleveringen en is gestart in 2013 en de laatste aflevering van seizoen 6 was op 30 Mei 2018 met de volgende hoofdrolspelers: Keri Russell, Matthew Rhys, Noah Emmerich, Maximiliano Hernández, Holly Taylor, Keidrich Sellati, Susan Misner, Annet Mahendru, Alison Wright

The Americans is een Amerikaanse spionage dramaserie die uitgezonden werd op de Amerikaanse zender FX. De serie speelt zich af in de jaren tachtig met de Koude Oorlog als achtergrond en volgt de levens van Mischa en Nadezhda, die als weeskinderen gerekruteerd en opgeleid worden door de KGB, om vervolgens na een aantal jaren als jonge volwassen undercover agenten van de KGB naar Amerika te worden uitgezonden onder de namen Elizabeth en Philip Jennings.

Ze bevinden zich al bijna 20 jaar in de Verenigde Staten en doen zich voor als een geboren en getogen Amerikaans gezin, compleet met twee kinderen, die een reisbureautje runnen. De tienerkinderen Paige en Henry weten niets van het spionage werk van hun ouders, net zomin als de bevriende buurman Stan Beeman, die pikant genoeg bij de FBI werkt. Seks lijkt hun voornaamste wapen, want de Jennings gaan menige relatie aan om informatie te krijgen en aan 'de Centrale' in Moskou door te briefen. Tijdens de zes seizoenen van de serie worstelt het koppel niet alleen met de dreiging van de FBI en de duistere missies die moedertje Rusland opdraagt, maar ook met de nogal uitdagende opvoeding van hun Amerikaanse kinderen. 

De serie oogt wat kil en kleurloos, maar je wordt al heel snel geboeid door de verschillende manieren van uitvoeren van hun undercover operaties, waarbij het schminken en gebruiken van pruiken een bijna dagelijkse aangelegenheid is. Tevens draait Elizabeth (Keri Russell) haar handen niet om voor een dodelijke uitschakeling van een tegenstander, wat haar personage en sexy rol boeiender maakt dan die van Philip (Matthew Rhys). Het is natuurlijk logisch dat richting seizoen 6, de puber leeftijd van de kinderen een rol mee gaat spelen en daar gaat naar mijn idee de spanning van deze serie wegzakken, want nu gaat de dochter Paige (Holly Taylor) voor een groot deel ook in de spionage rol kruipen en wordt het al moeilijker om nog langer geboeid te blijven.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klinkt goed. Binnenkort het eerste seizoen eens bekijken. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

heeft iemand deze serie misschien te koop op dvd?

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minuten geleden zei ore-sabre:

heeft iemand deze serie misschien te koop op dvd?

Er zal onder de leden van Duken.nl vast geen verkoper zitten, maar als je even Google gebruikt kan je voor DVD's meestal wel terecht bij Bol.com

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  


×
×
 • Create New...