Jump to content

Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de goedkoopste VPN providers. We hebben ook een uitgebreide stap voor stap handleiding :)

Lees verder...

Sign in to follow this  
Drifter

Tom Clancy's Jack RyanRecommended Posts

jack-ryan.jpg

 

Tom Clancy's Jack Ryan is een Amerikaanse thrillerserie van de zender Amazon, die in première ging in Augustus 2018 en op dit moment bestaat uit 1 seizoen van 8 afleveringen, die zo'n 50 minuten duren.

Thomas Leo (Tom) Clancy jr. was een Amerikaans auteur van politieke thrillers, gebaseerd op concepten ontleend aan inlichtingendiensten en de militaire wetenschap en velen onder ons kennen vast wel zijn boeken die in grote getallen over de toonbank zijn gegaan. Ook werkte hij mee aan een aantal computerspellen waarvan de Rainbow Six-serie, de Splinter Cell-serie en de Ghost Recon-serie het bekendst zijn.

De tv-serie Tom Clancy's Jack Ryan is niet direct gebaseerd op een specifiek boek, maar richt zich op de hedendaagse geopolitiek en terroristische dreigingen. Na een stormachtige carrière bij de mariniers heeft Jack Ryan besloten om het strijdveld in te ruilen voor een ergonomisch verantwoorde bureaustoel en een toetsenbord op het hoofdkantoor van de CIA. Jack is goed met cijfertjes. Zo goed, dat hij ontdekt dat er iemand in het Midden-Oosten enorme bakken geld door een online app aan het sluizen is.

Nader onderzoek wijst uit dat er een nieuwe Bin Laden is opgestaan en dat het Westen zich ernstige zorgen moet maken. Musa Bin Suleiman, zoals de terrorist van dienst heet, werkt aan een meesterplan dat de hele wereld op zijn kop zal zetten en de klok tikt. Met frisse tegenzin poetst Jack het stof van zijn Glock 19 en stapt in het vliegtuig om in Jemen even wat dingen recht te zetten.

Het is een spannende serie die verrassend gelaagd is en er zit lekker veel vaart in, zónder dat er in het verhaal hele rare bokkensprongen gemaakt worden. Ondanks al bestaande series in de zelfde trant zoals: Homeland, Deep State, Greyzone en The Looming Tower, wil ik deze serie toch aanraden omdat de dreiging zoals het westen die ervaart wordt uitgelicht, maar ook wat het doet met de Lokale bevolking in het Midden-Oosten.

Trailer

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

vergeet de verscheidene films niet die op het personage jack ryan gebaseerd zijn. Zo uit mijn hoofd zijn dat er vijf of zes, onder andere "hunt for the red october".

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  


×
×
  • Create New...