Spring naar bijdragen
kurczaczak

Hallo! ...waar ga ik eigenlijk?Recommended Posts

Hallo. Ik leer Nederlands als vreemde taal. Ik wil naar films in het Nederlands (met nasynchronisatie) kijken, maar het is moeilijk ze om te vinden. Meestal ga ik naar rarbgmirror.org en zoek op blu-ray rips (die zijn meestal in HEVC, maar mijn oude computer kan dat niet dus ik moet naar x264 converteren) waarin veel talen inbegrepen zijn en toevallig ook Nederlands. Andere optie is 1337x.to - ik zoek naar bijvoorbeeld "harry potter nl" en reken dat ik iets vind, maar het is erg slecht. Soms vind ik iets, meestal toch niet. Zelfs toen ik iets vind is het één 700MB DVDRip met één (als ik gelukkig ben) seed en natuurlijk duurt het lang dat om te downloaden. Als ik dat wil bekijken, moet ik Engelse blu-ray rip in betere kwaliteit downloaden en natuurlijk zijn de films op andere snelheden, dus moet ik audio handmatig synchroniseren. Dat is erg lastig en ik vraag me af of er betere opties zijn, pagina's met typische Nederlandse torrents of zo.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Welkom,

Ik zou even kijken bij de Nederlandse torrent sites. Daar staan ook veel Nederlandstalige films

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Bedankt! Deze sites zien eruit alsof ze in jaren 90 gemaakt werden :D

Ik zie dat het een kleine plaats is, dus het verwacht wordt dat iemand die downloadt stuurt ook (en, als ik goed heb opgemerkt, de site weet precies wat heb gedownload en geüpload). Meestal download ik iets en upload totdat ik minstens ratio 1 heb. Maar vaak gebeurt het ook dat niemand wilt wat ik gedownload heb. Hoe lang wordt het verwacht dat ik blijf uploaden totdat ik iets van mijn computer mag verwijderen? Bijvoorbeeld heb ik nu vanuit andere sites allebei Engelse en Nederlandse versies van films gedownload en alle Engelse versies hebben ratio hoger dan 1, terwijl alleen maar een Nederlandse film heeft ratio hoger dan 0,5. Ik wil het niet gebeuren dat iemand denkt dat ik alleen maar neem, toch heb ik al een of twee weken gewacht.

bewerkt door kurczaczak

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
2 uur geleden zei kurczaczak:

Deze sites zien eruit alsof ze in jaren 90 gemaakt werden

Het gaat natuurlijk om wat er geleverd wordt aan torrents wat een site aantrekkelijk maakt en niet het uiterlijk van de website. Bovendien was de 1e BitTorrent cliënt ontwikkeld door Bram Cohen in 2001.

Er bestaan ook torrentsites die volledig Free zijn en dus geen deel verplichting hebben en er is altijd nog de mogelijkheid om van Torrents over te stappen naar Binaries (NZB) en de bestanden met gebruikmaking van een Payserver van Nieuwsgroepen te downloaden. 😉

  • Leuk 1
  • Verdrietig 1

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Het is makkelijk, na het aanmelden is er geen reclame meer zichtbaar.

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden


×