Jump to content
simpel_lisa_13

spellen online spelen met vreemdeRecommended Posts

hallo simpel-lisa-13

 

wat voor spellen bedoel je dan precies ?
je hebt bijvoorbeeld gamepoint dat je met vreemde kunt spelen

zoals spellen bingo, rummikub, casino spellen , allerlei soorten kaart spellen

ik zelf speel daar wel eens bingo en rummikub maar tegenwoordig nog maar zelden.

 

Verder heb je nog uhmmm runescape als dat er nog is.
Ooit eens gespeeld maar die gene die ik speelde is er niet meer is nu echt een hele RPG van gemaakt.
en wat het spel toen inhield weet ik eigenlijk niet meer 😛 ik weet alleen dat mijn schoolvrienden het speelde en dat ik het ook ben gaan doen , maar begrijpen deed ik dat spel toen niet.

Er waren in die tijd wel meer spellen wat je met vreemde/vrienden kon spellen maar heb echt geen idee of die er allemaal nog zijn

en waar je ook veel vreemde kunt ontmoeten, als dat is wat je wilt waren in die tijd spellen als habbo en camwijs
Dan was je zelf een personage en kon je zelf kamers inrichten , maar dat koste dan ook weer helaas geld om dan weer vip en alles te worden en dan meer te kunnen.
ik heb dat vroeger als kind ook gespeeld , vond ik toen nog wel leuk om dat je best veel mensen ontmoette, maar kijk ook uit met wie je ontmoet er kunnen natuurlijk ook altijd verkeerde tussen zitten.
Gelukkig niet mee gemaakt, maar tegenwoordig hoor je zoveel vervelende dingen op het net.

 

Succes !!

Mocht je nog vragen hebben stel ze gerust !

 

Gr ShadowMaster

 

 

 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 uur geleden zei simpel_lisa_13:

weet iemand een spel dat je online kan spelen met vreemde 

Ik ben zelf helemaal geen liefhebber van gamen, maar volgens mij zijn er bij de meeste moderne online games wel mogelijkheden om dat samen te doen met vreemden. Lees anders even het artikel onder deze link waar je misschien wat tips in tegenkomt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Op wat voor apparaten wil je spelen? Computer, telefoon? Android of iPhone?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Similar Content

  • By k2711
   Hallo
   Ik heb een vraag hoe ga ik met de xbox one gratis online
  • By Spruitjesvla
   Hallo allemaal,
   Ik ben al een tijdje op zoek naar twee Breedband Adapters voor de Nintendo Gamecube om zo met zijn achten te kunnen MarioKarten. De opties die ik heb gevonden, zijn me allemaal te duur, dus bij deze dit bericht. Heb je een (of twee, nog beter) Gamecube Adapters achterin je kast liggen of heb je een goedkope optie voor me, laat het me dan weten!
   Groeten,
   Spruitjesvla
  • By Zombymario
   Ey,
   Wat ik vaak mis in dit forum is of je kan zien, in een topic, of degene online is of niet. Want als je dat wilt weten of die online is, moet je eerst na diegene zijn profiel gaan. Het zou dan handig zijn om bij iemands zijn bericht neer te zetten of die online is door bijvoorbeeld een groene stip voor diegene zijn naam te zetten en een rode stip voor offline.
   Ik hoop dat Duken hier wat mee kan.
   Mvg,
   Zomby

 • Latest news

 • Nu op het forum

  • Ik heb het, 30 ballen voor 6 maanden. Doe er niets mee maar je hebt echt alle kanalen.  Enige nadeel, om de 5 minuten is er enkele seconden storing. 
  • Een aanbieder die via Marktplaats voor geïnstalleerde mediaspelers met IPTV verkocht, heeft geschikt met BREIN. Naast winstafdracht heeft hij een onthoudingsverklaring met boetebeding ondertekent. Toekomstige inbreuken kosten hem 500 euro per stuk. Ook heeft de man informatie verschaft over de herkomst van de spelers. Er wordt verder onderzoek gedaan om die bron af te sluiten. Wat is verdacht? Alle aanbod van IPTV abonnementen voor een paar tientjes of met mediaspeler voor een paar honderd euro waarvoor geadverteerd wordt met toegang tot duizenden kanalen uit verschillende landen en gratis kijken naar sport, live TV, VOD, TV series etc. Zowel de verkoop van mediaspelers met links die van illegale bronnen gebruik maakt als de verkoop van IPTV abonnementen die illegaal toegang geven tot (betaal)kanalen maakt inbreuk. Dit is in verschillende gerechtelijke uitspraken bepaald. BREIN spoort inbreukmakende verkopers en hun bronnen op om hen te stoppen en samen met benadeelde rechthebbenden aansprakelijk te houden. Daarbij wordt winstafdracht of schadevergoeding gevorderd. Bovendien is opzettelijk beroeps- of bedrijfsmatig inbreuk maken strafbaar als misdrijf. Ook het gebruik thuis van deze inbreukmakende apparaten en/of abonnementen om te streamen uit illegale bron maakt inbreuk. Wat is IPTV eigenlijk? IPTV staat voor Internet Protocol Television. Dit betekend dat het televisiesignaal via je internetverbinding binnenkomt. Normaal gesproken komt dit binnen via de kabel of via de satelliet. Met IPTV wordt dus het televisiesignaal niet op de traditionele manier verzonden via bijvoorbeeld de Coaxkabels, maar via het IP-protocol. Via IPTV kan je niet alleen televisie kijken, maar je kan bijvoorbeeld ook opnemen, of een programma terug kijken op een later tijdstip naar eigen keuze. De reden dat illegale IPTV zo goedkoop wordt aangeboden komt omdat er voor geen enkele zender die er aangeboden wordt betaald wordt. Je kunt het dus zien als een vorm van gestolen goederen. Eigenlijk ben je als gebruiker van illegale IPTV voor de wet dus een heler. Toon volledig nieuwsbericht
  • net de processor specs zitten kijken, ik denk dat @Meh Meh gelijk heeft, al weet ik niet wat je gekocht hebt. afhankelijk van het moederboard kan je de hardeschijfruimte uit kunnen breiden voor je opslag met een extra harde schijf(sata ssd voor snelheid of anders een mechanische of een exterene). verder zou windows 10 gewoon moeten kunnen draaien. zoek op google ff voor de gratis upgrade van windows 7 naar windows 10, in januari was dat nog mogelijk. scheelt toch weeer wat geld.
 • ThreadStarter: Movies: Recently Created

  Baantjer het Begin

  • Misdaad

  Game of Thrones

  • Sci-Fi & Fantasy
  • Drama

  Captain Marvel

  • Actie
  • Avontuur

  Replicas

  • Thriller
  • Sciencefiction

×
×
 • Create New...