Jump to content

Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de goedkoopste VPN providers. We hebben ook een uitgebreide stap voor stap handleiding :)

Lees verder...

simpel_lisa_13

spellen online spelen met vreemdeRecommended Posts

weet iemand een spel dat je online kan spelen met vreemde 

Share this post


Link to post
Share on other sites

hallo simpel-lisa-13

 

wat voor spellen bedoel je dan precies ?
je hebt bijvoorbeeld gamepoint dat je met vreemde kunt spelen

zoals spellen bingo, rummikub, casino spellen , allerlei soorten kaart spellen

ik zelf speel daar wel eens bingo en rummikub maar tegenwoordig nog maar zelden.

 

Verder heb je nog uhmmm runescape als dat er nog is.
Ooit eens gespeeld maar die gene die ik speelde is er niet meer is nu echt een hele RPG van gemaakt.
en wat het spel toen inhield weet ik eigenlijk niet meer 😛 ik weet alleen dat mijn schoolvrienden het speelde en dat ik het ook ben gaan doen , maar begrijpen deed ik dat spel toen niet.

Er waren in die tijd wel meer spellen wat je met vreemde/vrienden kon spellen maar heb echt geen idee of die er allemaal nog zijn

en waar je ook veel vreemde kunt ontmoeten, als dat is wat je wilt waren in die tijd spellen als habbo en camwijs
Dan was je zelf een personage en kon je zelf kamers inrichten , maar dat koste dan ook weer helaas geld om dan weer vip en alles te worden en dan meer te kunnen.
ik heb dat vroeger als kind ook gespeeld , vond ik toen nog wel leuk om dat je best veel mensen ontmoette, maar kijk ook uit met wie je ontmoet er kunnen natuurlijk ook altijd verkeerde tussen zitten.
Gelukkig niet mee gemaakt, maar tegenwoordig hoor je zoveel vervelende dingen op het net.

 

Succes !!

Mocht je nog vragen hebben stel ze gerust !

 

Gr ShadowMaster

 

 

 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 uur geleden zei simpel_lisa_13:

weet iemand een spel dat je online kan spelen met vreemde 

Ik ben zelf helemaal geen liefhebber van gamen, maar volgens mij zijn er bij de meeste moderne online games wel mogelijkheden om dat samen te doen met vreemden. Lees anders even het artikel onder deze link waar je misschien wat tips in tegenkomt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Op wat voor apparaten wil je spelen? Computer, telefoon? Android of iPhone?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Similar Content

  • By k2711
   Hallo
   Ik heb een vraag hoe ga ik met de xbox one gratis online
  • By Spruitjesvla
   Hallo allemaal,
   Ik ben al een tijdje op zoek naar twee Breedband Adapters voor de Nintendo Gamecube om zo met zijn achten te kunnen MarioKarten. De opties die ik heb gevonden, zijn me allemaal te duur, dus bij deze dit bericht. Heb je een (of twee, nog beter) Gamecube Adapters achterin je kast liggen of heb je een goedkope optie voor me, laat het me dan weten!
   Groeten,
   Spruitjesvla
  • By Zombymario
   Ey,
   Wat ik vaak mis in dit forum is of je kan zien, in een topic, of degene online is of niet. Want als je dat wilt weten of die online is, moet je eerst na diegene zijn profiel gaan. Het zou dan handig zijn om bij iemands zijn bericht neer te zetten of die online is door bijvoorbeeld een groene stip voor diegene zijn naam te zetten en een rode stip voor offline.
   Ik hoop dat Duken hier wat mee kan.
   Mvg,
   Zomby

 • Latest news

 • Nu op het forum

  • De top 10 meest gedownloade films van de periode 6 april tot 12 april. Deze week staat de film ‘Bad Boys for Life’ bovenaan, gevolgd door ‘The Gentlemen’ en ‘Bloodshot' maakt de top drie weer compleet. Week 15 zijn er twee nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Bad Boys for Life is voor de tweede keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis. Plaats Vorige wk. Film IMDb / Trailer   1 (7) Bad Boys for Life 7.1 / trailer 2 (5) The Gentlemen 8.0 / trailer 3 (1) Bloodshot 5.7 / trailer 4 (…) Underwater 5.9 / trailer 5 (2) Birds of Prey 6.3 / trailer 6 (…) Sonic The Hedgehog 6.6 / trailer 7 (3) Onward 7.6 / trailer 8 (6) Star Wars: Episode IX 6.8 / trailer 9 (10) The Call of the Wild 6.8 / trailer 10 (4) The Invisible Man 7.4 / trailer Het informatie topic van de meest gedownloade film vinden we hier:     Toon volledig nieuwsbericht
  • Gelukkig blijft Spikesplace wel bestaan
  • Als Spikesplace er zelf voor kiest om daar verder geen mededelingen over te doen, waarom moet jij hier op Duken.nl dan toch nog even wat negativiteit spuien. Het is wel duidelijk, ook uit je eerdere uitlatingen dat je geen goed woord over hebt over Den Spike, maar doe alle leden van Duken.nl een plezier en hou die lekker voor je.
×
×
 • Create New...