Jump to content
Sign in to follow this  
MV33

Zwarte Balken verwijderenRecommended Posts

Hallo allemaal,

Ik heb een serie gedownload. De nzb zou alle bestanden moeten hebben van Seizoen 1. Helaas ontbrak er 1 aflevering. Deze heb ik weten te downloaden, het enige probleem is dat dit bestand een ander formaat heeft en zwarte balken. Kan iemand mij zeggen hoe ik de zwarte balken weghaal en het formaat hetzelfde maak. Het gaat hierbij om een mkv bestand. 

 

Dit is het aparte bestand:

image.thumb.png.1aac398b5a421b3aabc0ae795dc03290.png

 

Dit is 1 aflevering van het andere bestand, andere afleveringen zien er ook zo uit.

image.thumb.png.295a9cbd29c0fb9db32e7f231cffd580.png

 

 

Sorry als dit bericht onder de verkeerde topic staat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zou gewoon een schaar pakken. Ben je even bezig maar dan heb je ook wat. :gek:

Zonder dollen, je kan hier iets mee doen maar dan moet je een videobewerkingsprogramma gaan gebruiken.
En dat komt de uiteindelijke kwaliteit meestal niet te goede. Je moet de aspect ratio, beeldverhouding, aanpassen. 
Persoonlijk heb ik daar al heel lang niet mee gewerkt, hopelijk kunnen andere forumgenoten je wel adviseren.

Het makkelijkste zou zijn, zoek een andere versie op. Maar dat is in dit geval volgens mij lastig, RTL7 opname, F1 of zo?
Ik hoop dat iemand je kan helpen, succes.

 • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 uur geleden zei MV33:

Ik heb een serie gedownload.

Ik neem aan dat alle andere bestanden ook MKV zijn, maar waarschijnlijk in een andere ratio (1080p of 720p). Je zal dus echt moeten zoeken naar de missende aflevering in hetzelfde formaat of je moet zelf gaan werken met een MKV Converter zoals die van Apowersoft. Met dat programma kan je MKV bestanden converteren naar verschillende andere formaten die wel allemaal hetzelfde zijn dan. Je krijgt op geen enkele andere manier die aparte aflevering anders in hetzelfde formaat als de rest. 🙄 Als je laat weten wat het formaat is van de afleveringen en om welke aflevering het gaat is er misschien iemand die je een tip kan geven waar eventueel die missende aflevering nog te downloaden is in het zelfde formaat als de rest. 😉

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Meh Meh" bedankt voor je reactie!

 

Drifer ik ben zelf in het bezit van de aflevering het is dus nu nog even puzzelen ze ongeveer hetzelfde te krijgen😂

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Of het helemaal gratis is weet ik niet maar het moet kunnen met dit programma.
Ik ben er zelf onbekend mee maar wat ze beschrijven ziet er goed uit.

Om welke serie, aflevering met/zonder ondertiteling gaat het eigenlijk?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 uur geleden zei MV33:

Drifer ik ben zelf in het bezit van de aflevering het is dus nu nog even puzzelen ze ongeveer hetzelfde te krijgen

Dat heb ik uit jouw verhaal ook wel begrepen MV33, maar die losse aflevering heeft een andere ratio dan de rest van die serie en misschien is die aflevering wel in de correcte ratio te vinden zodat je helemaal niets hoeft aan te passen, maar als je met die afwijkende aflevering wil gaan proberen het beeld hetzelfde te krijgen als de rest van de serie, dan heb je het antwoord al gekregen. Converteren met software is dan de enige optie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor jullie antwoord! Ik ga het proberen en anders heb ik pech😆

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je kunt het ook doen met de applicatie Handbreak @MV33 Deze is gratis en daarmee kan je ook croppen. Is één van de beste convert tools en nog gratis ook!

https://handbrake.fr/

Screenshot of Windows GUI

 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heel toevallig kwam ik een DVD tegen die ik nergens kon vinden, die ik moest omzetten.
Met handbrake kon dat makkelijk en ook de beeldverhouding was vrij makkelijk aan te passen.
Bedankt voor de tip, @William :)
 

 

 • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By LordMacros
   Dit is mijn probleem:
   Ik heb mijn laptop nu zo'n anderhalf jaar(iets meer), maar dit probleem heb ik sinds ik voor het eerst een game op fullscreen afspeelde: inplaats van de game wordt er een klein zwart of wit rechthoekje in de linkerbovenhoek van mijn scherm getoont.
   Ik weet niet hoe, maar dat gebeurt nu niet meer (na een klein programma verwijdert te hebben, weet niet meer hoe het heet).
   Maar, als ik games probeer op te nemen; met bijvoorbeel skype of echte screen record software, laten deze wel alleen het desbetreffende rechthoekje zien. Ook als ik mijn muis op het pictogram van het programma houd (wanneer er een preview van het programma hoort te verschijnen) verschijnt, je raad het al, het zwarte rechthoekje. Ik zal wel screenshots toevoegen.
   Ohja, ik weet niet precies of deze topic op de goede plek staat maar het leek mede meest logische.
   Alvast bedankt!


 • Latest news

 • Nu op het forum

  • Ik heb het, 30 ballen voor 6 maanden. Doe er niets mee maar je hebt echt alle kanalen.  Enige nadeel, om de 5 minuten is er enkele seconden storing. 
  • Een aanbieder die via Marktplaats voor geïnstalleerde mediaspelers met IPTV verkocht, heeft geschikt met BREIN. Naast winstafdracht heeft hij een onthoudingsverklaring met boetebeding ondertekent. Toekomstige inbreuken kosten hem 500 euro per stuk. Ook heeft de man informatie verschaft over de herkomst van de spelers. Er wordt verder onderzoek gedaan om die bron af te sluiten. Wat is verdacht? Alle aanbod van IPTV abonnementen voor een paar tientjes of met mediaspeler voor een paar honderd euro waarvoor geadverteerd wordt met toegang tot duizenden kanalen uit verschillende landen en gratis kijken naar sport, live TV, VOD, TV series etc. Zowel de verkoop van mediaspelers met links die van illegale bronnen gebruik maakt als de verkoop van IPTV abonnementen die illegaal toegang geven tot (betaal)kanalen maakt inbreuk. Dit is in verschillende gerechtelijke uitspraken bepaald. BREIN spoort inbreukmakende verkopers en hun bronnen op om hen te stoppen en samen met benadeelde rechthebbenden aansprakelijk te houden. Daarbij wordt winstafdracht of schadevergoeding gevorderd. Bovendien is opzettelijk beroeps- of bedrijfsmatig inbreuk maken strafbaar als misdrijf. Ook het gebruik thuis van deze inbreukmakende apparaten en/of abonnementen om te streamen uit illegale bron maakt inbreuk. Wat is IPTV eigenlijk? IPTV staat voor Internet Protocol Television. Dit betekend dat het televisiesignaal via je internetverbinding binnenkomt. Normaal gesproken komt dit binnen via de kabel of via de satelliet. Met IPTV wordt dus het televisiesignaal niet op de traditionele manier verzonden via bijvoorbeeld de Coaxkabels, maar via het IP-protocol. Via IPTV kan je niet alleen televisie kijken, maar je kan bijvoorbeeld ook opnemen, of een programma terug kijken op een later tijdstip naar eigen keuze. De reden dat illegale IPTV zo goedkoop wordt aangeboden komt omdat er voor geen enkele zender die er aangeboden wordt betaald wordt. Je kunt het dus zien als een vorm van gestolen goederen. Eigenlijk ben je als gebruiker van illegale IPTV voor de wet dus een heler. Toon volledig nieuwsbericht
  • net de processor specs zitten kijken, ik denk dat @Meh Meh gelijk heeft, al weet ik niet wat je gekocht hebt. afhankelijk van het moederboard kan je de hardeschijfruimte uit kunnen breiden voor je opslag met een extra harde schijf(sata ssd voor snelheid of anders een mechanische of een exterene). verder zou windows 10 gewoon moeten kunnen draaien. zoek op google ff voor de gratis upgrade van windows 7 naar windows 10, in januari was dat nog mogelijk. scheelt toch weeer wat geld.
 • ThreadStarter: Movies: Recently Created

  Baantjer het Begin

  • Misdaad

  Game of Thrones

  • Sci-Fi & Fantasy
  • Drama

  Captain Marvel

  • Actie
  • Avontuur

  Replicas

  • Thriller
  • Sciencefiction

×
×
 • Create New...