Jump to content
Sign in to follow this  
William

John Wick 3: Parabellum (2019)Recommended Posts

John Wick: Chapter 3 - Parabellum

John Wick: Chapter 3 - Parabellum

About

 • Released


 • Rating


  7.4
 • Genre


  • Misdaad
  • Actie
  • Thriller

Overview

John Wick is op de vlucht geslagen, om twee redenen... hij wordt opgejaagd vanwege een wereldwijd beloofde prijs op zijn hoofd van maar liefst 14 miljoen dollar en voor het breken van een belangrijke regel van het Continental Hotel: het nemen van een leven in het hotel. John had al geëxecuteerd moeten zijn, ware het niet dat de manager van het Continental Hotel, Winston, hem één uur heeft gegeven voordat zijn lidmaatschap van het Continental wordt opgeheven en hij geen toegang meer heeft tot de diensten die deze geheime ondergrondse criminele gemeenschap biedt.


Credits

 • Keanu Reeves
  Keanu Reeves
  John Wick
 • Halle Berry
  Halle Berry
  Sofia
 • Ian McShane
  Ian McShane
  Winston
 • Laurence Fishburne
  Laurence Fishburne
  The Bowery King
 • Anjelica Huston
  Anjelica Huston
  The Director
This page uses the themoviedb.org API.

John Wick 3: Parabellum (2019)

Vechtersbazen vliegen stuurloos in het rond, ledematen worden gebroken als twijgjes en beroepsmoordenaars krijgen een kogel door hun snoetje gejaagd. Zo te horen is John Wick weer in de stad. Zijn naam is een betrouwbaar merk geworden voor films met strak gechoreografeerde scènes in hevig gestileerde ruimtes, waar een heerlijk elektronische soundtrack doorheen dreunt. Het derde deel van de reeks, Parabellum, begint precies waar John Wick 2 ophield.

De groeiende populariteit van de John Wick-films blijkt ook uit de opnieuw indrukwekkende lijst van bijrolacteurs. Behalve terugkerende gezichten als Ian McShane en Laurence Fishburne, zien we deze keer ook Jerome Flynn, Anjelica Huston en Halle Berry opduiken. En laatstgenoemde laat toch maar even zien dat ze maar heel weinig onderdoet voor haar gevechtspartner Reeves. Haar net iets te houterig geacteerde ontmoeting met Wick vergeef je onmiddellijk zodra ze schietend en meppend genadeloos met een legertje schurken afrekent.

Met John Wick 3: Parabellum is de trilogie tot een einde. Maar het is hiermee niet gedaan. De Amerikaanse tv-zender Starz heeft de tv-serie The Continental aangekocht, die zich in dezelfde wereld van professionele killers afspeelt. En ook Keanu Reeves zei in een interview met magazine GQ wel te porren te zijn om nog vaker in de huid van John Wick te kruipen. Zo lang zijn benen hem kunnen dragen. Dat is toch een geruststellende gedachte.

bron: filmtotaal.nl/recensie/13498

Download bestand

 • John Wick 3.mkv (3.2 GB) (Op moment van schrijven nog niet beschikbaar.)

Afbeeldingen

Afbeeldingsresultaat voor JOHN WICK 3: PARABELLUM

John Wick 3: Parabellum downloaden via Torrent / NZB / Stream

Directe links naar websites voor de film John Wick 3: Parabellum NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
 
Meer informatie in onze huisregels.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heerlijk! Vanavond lekker gekeken en van genoten. Lekkere achtbaan vol actie en toffe scènes.

Heb deel 1 en 2 niet gezien... Maar dat maakte weinig uit. Op de hond na... Die begreep ik niet. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you, great.

 • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  


×
×
 • Create New...