Jump to content

Wil je anoniem en veilig internetten, downloaden en streamen? Gebruik dan een VPN provider. Private internet access is verkrijgbaar voor €2.50 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de veiligste providers.

We hebben een stap voor stap handleiding.

Sign in to follow this  


Recommended Posts

Misfit 2

Misfit 2

About

 • Released


 • Rating


  7
 • Trailer


Misfit 2

Overview

Nadat Julia terugkomt uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette, die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders op voor Julia en haar Misfit-squad dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP-squad.


Trailer

Credits

 • Djamila
  Djamila
  Julia
 • Niek Roozen
  Niek Roozen
  Nick
 • Bente Fokkens
  Bente Fokkens
  Magenta
 • Jill Schirnhofer
  Jill Schirnhofer
  Jocelyn
 • Gio Latooy
  Gio Latooy
  Tim
This page uses the themoviedb.org API.

Misfit 2

In Misfit 2 keren de leerlingen van het Hoogland College terug naar school. Het lijkt wel alsof er niets is veranderd. De Misfit-squad bestaat nog steeds uit buitenbeentje Julia en haar beste vrienden Nick, Magenta en Ricardo. Ook de populaire VIP-squad maakt nog altijd iedereen het leven zuur. 

Boeiend tot het eind

Meisje Djamila speelt opnieuw de hoofdrol, maar daarnaast is er een heel blik nieuwe youtubers open getrokken om in deze film te spelen. Vooral Jeremy Frieser valt op en acteert verrassend goed. De meeste personages zijn behoorlijk over de top, maar irritant wordt het nooit. En doordat je de VIP-squad van een andere kant krijgt te zien is het geen kopie van het eerste deel. Door het tempo waarin humor- en dramascènes elkaar afwisselen, blijf je - ondanks de voorspelbaarheid - toch tot het einde geboeid zitten kijken. 

bron: sevendays.nl/recensies/film/filmrecensie-misfit-2

Downloaden

Als Misfit 2 online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis.

 • Misfit 2.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden)

Afbeeldingen

Beeld Misfit 2

Misfit 2 downloaden via Torrent / NZB / Stream

Directe links naar websites voor de film Misfit 2 2019 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
 
Meer informatie in onze huisregels.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...