Jump to content

Wil je anoniem en veilig internetten, downloaden en streamen? Gebruik dan een VPN provider. Private internet access is verkrijgbaar voor €2.50 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de veiligste providers.

We hebben een stap voor stap handleiding.

Sign in to follow this  
Duken

Wat is dan Liefde (2019)Recommended Posts

Wat is dan liefde

Komedie

Wat is dan liefde

About

 • Released


 • Rating


  6
 • Genre


  • Komedie
  • Romantiek
 • Trailer


Wat is dan liefde

Komedie

Overview

In 'Wat is dan Liefde' krijgt echtscheidingsadvocaat Cato de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is zó 2017 en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het Old Boys Network. Tot ze collega Gijs ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen.


Trailer

Credits

 • Elise Schaap
  Elise Schaap
  Cato
 • Maarten Heijmans
  Maarten Heijmans
  Gijs
 • Teun Luijkx
  Teun Luijkx
  Sander
 • Anneke Blok
  Anneke Blok
  Anja
 • Michiel Romeyn
  Michiel Romeyn
  Wim Boeker
This page uses the themoviedb.org API.

Wat is dan Liefde

Wat is dan liefde rommelt wel heel radicaal aan de fundamenten van de romantische komedie. Toch stort de film wonderlijk genoeg niet als een kaartenhuis in elkaar. Het allergrappigst aan Wat is dan liefde: het is een geniepige wolf in schaapskleren.

Wat is dan liefde zou dus niet moeten werken. Zonder het fundament hoort zo’n genrefilm als een kaartenhuis in elkaar te storten. Toch gebeurt dat wonderlijk genoeg niet. Want elk pijnlijk moment, elke onsympathieke handeling, wordt verdoezeld door geestige dialogen, de scherp getroffen, door haantjes bevolkte advocatenwereld en schitterende typetjes, gespeeld door acteurs die behept zijn met een fenomenaal gevoel voor timing, zoals Anneke Blok en Michiel Romeyn. Hoe afschuwelijk Gijs is, vergeet je door Heijmans, met zijn jongensachtige charme, en je zou alleen al naar de bioscoop moeten gaan om Elise Schaap, misschien wel de grappigste actrice van Nederland, hapjes in haar mond te zien proppen. Want ja, Cato is ook weer typisch zo’n personage die one of the guys moet zijn om geaccepteerd te worden, zo’n sexy vrouw ‘met een gezonde eetlust’ die mannen onder tafel drinkt, maar Schaap maakt dat leuk. Ze is zó sympathiek dat je Cato zelfs vergeeft als ze haar muzikant, het enige écht vriendelijke personage in de film, keihard afstraft voor zijn aardigheid en goede bedoelingen.

Dit is eigenlijk het allergrappigst aan Wat is dan liefde: het is een geniepige wolf in schaapskleren, een film die zich voordoet als een romantische komedie met aangename hoofdpersonen, terwijl het stiekem precies het omgekeerde is. De ware cynicus kan daar smakelijk om lachen en heeft daar eindeloos veel sympathie voor. 

bron: volkskrant.nl/cultuur-media/wat-is-dan-liefde-rommelt-wel-heel-radicaal-aan-de-fundamenten-van-de-romantische-komedie~ba112717/

Downloaden

Als Wat is dan Liefde de liefde online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis.

 • Wat is dan Liefde.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden)

Afbeeldingen

763?appId=93a17a8fd81db0de025c8abd1cca12

 

Wat is dan Liefde downloaden via Torrent / NZB / Stream

Directe links naar websites voor de film Wat is dan Liefde 2019 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
 
Meer informatie in onze huisregels.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...