Jump to content

Actie: Probeer CyberGhost VPN voor slechts €2,75 per maand!

  • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
  • Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
  • Plus 6 maanden gratis en 45 dagen niet goed geld terug

Bezoek CyberGhost :goed:Recommended Posts

De Piraten van Hiernaast

De Piraten van Hiernaast

About

  • Released


  • Rating


    5

De Piraten van Hiernaast

This page uses the themoviedb.org API.

De piraten van hiernaast

Het saaie stadje Zandwijk aan zee wordt opgeschrikt door de komst van de piratenfamilie Donderbus. Deze familie van Piraten is natuurlijk heel anders vergeleken met de verder zeer burgerlijke bewoners. Michiel welke naast de piraten woont sluit al snel vriendschap met Billie de zoon van Hector en Betsie Donderbus. Wanneer Knokige Krelis, de aartsvijand van de familie Donderbus, ten tonele verschijnt komt de vriendschap tussen Billy en Michiel onder druk te staan. Zal Michiel weer een vriend kwijtraken, of weten de jongens samen met buurmeisje Elizabeth Knokige Krelis weten te verslaan.

Wat de film leuk laat zien is dat het vaak de volwassenen zijn welke last hebben van vooroordelen en niet de kinderen. De Piraten van Hiernaast is zoals gezegd een kleurrijke film vol met kleurrijke en stereotypes figuren. Daarbij ziet het schip er heel leuk uit midden in de woonwijk en is het gezin inclusief Knokige Krelis fantastisch aangekleed als piraten. Tel daarbij de waakhaai op, welke er nog verrassend goed uitziet, en je hebt gewoon een zeer vermakelijke familiefilm welke met een speelduur van iets meer dan 90 minuten geen moment verveelt en leuk is voor jong en toch ook voor oud(ers)

Downloaden

Als De piraten van hiernaast online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis.

  •  De piraten van hiernaast.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden)

Afbeeldingen

De-Piraten-van-Hiernaast_st_3_jpg_sd-low

De piraten van hiernaast downloaden via Torrent / NZB / Stream

Directe links naar websites voor de film De piraten van hiernaast 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
 
Meer informatie in onze huisregels.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...