Jump to contentRecommended Posts

hallo hier bij heb ik een vraagje voor mijn kleinkids.

ik haal via Spotnet films binnen voor de kids.nu vragen ze of ik hoe tem je een draak 2 en 3 voor ze hebt.

ik zag dat jullie ze al eens gespot hadden maar ik kan die niet meer binnen halen.

zouden jullie ze nog een keer op Spornet willen en kunnen zetten.

je maakt mij en mijn kleinkids er heel blij mee.

vriendelijke groet Oma.

 

Link to post
Share on other sites

 • Replies 2
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hi OmaAgnes, Duken.nl plaatst niets op Spotnet. Op Duken.nl is wel informatie te vinden over hoe je bijvoorbeeld download via Nieuwsgroepen. Ook kun je een lijst bekijken met NZB forums. Deze is

Hi OmaAgnes,

Duken.nl plaatst niets op Spotnet. Op Duken.nl is wel informatie te vinden over hoe je bijvoorbeeld download via Nieuwsgroepen. Ook kun je een lijst bekijken met NZB forums. Deze is hier te vinden.

Op zo'n forum zou je ook kunnen nagaan of beide films daar te vinden zijn.

Ik heb even gekeken op nzbserver, en zowel deel 2 als deel 3 zie ik staan in diverse formaten staan (X264HD, Blu-ray, DVD..) Ik weet niet of beide films Nederlands gesproken moeten zijn? Zo ja, dan zijn deze te vinden. 

Voor bovenstaande films die ik via nzbserver tegen ben gekomen, heb je wel een payserver nodig om deze te kunnen downloaden.

Helaas mogen we geen linkjes plaatsen naar beide films.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/handige-tips/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By William
   Hoe tem je een draak 3
   Maar het hart van de film, de emotionele kern, ligt bij Hiccup en zijn maatje Toothless. Menigeen zal een traantje laten bij het besef dat wij als publiek, net als Hiccup, Toothless op een zeker moment moeten loslaten. ‘How to Train Your Dragon: The Hidden World’ stuurt, net als zijn voorgangers, aan op een zekere vorm van drama (of noem het tragedie, in het geval van deel 2), maar doet dit zonder zoetsappigheid. Dat zou ook niet passen bij vikingen, zelfs niet bij een a-typisch geval als Hiccup.
   We zijn van hem en Toothless gaan houden en met het einde van deze derde film in zicht, realiseren we ons dat dit toch echt de laatste film is in de reeks. Als we eerder nog geen traantje lieten, dan nu toch wel. Hoe knap is het van DeBlois en co dat zij gedurende de drie films geen centimeter hebben ingeboet op authenticiteit? Hoe vaak hebben we gezien dat het tweede en derde deel uit een reeks kunnen wedijveren met het origineel en – wat betreft de tweede film – zelfs nog een fractie beter is? Met de trilogie ‘How to Train Your Dragon’ heeft DeBlois bewezen dat het mogelijk is drie even sterke films te maken, die naadloos op elkaar aansluiten en waarin we getuige mogen zijn van het volwassen worden van een tekenfilmfiguur (die overigens veel meer is dan alleen dat). Een filmreeks om mee te lachen en mee te huilen, met actiescènes die even meeslepend zijn als de soms bittere levenslessen die de hoofdpersoon voor zijn kiezen krijgt. Deze trilogie is er een om in te lijsten!
   bron: https://cinemagazine.nl/how-to-train-your-dragon-3-hoe-tem-je-een-draak-3-2019-recensie/ Hoe tem je een draak 3 bestand
   Titel How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019) [WEBRip] [1080p] [YTS] [YIFY]  Grote 1.6 GB bron Afbeeldingen
    
    
    
    
   Hoe tem je een draak 3 via Torrent / NZB / Stream
   Directe links naar websites voor een Hoe tem je een draak 3 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.

 • Who was online  1 User was Online in the last 2 hours


×
×
 • Create New...