Jump to content

Nieuwjaarsactie: PIA VPN voor slechts €1,79 per maand & 3 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 3 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


WD Gen2 Mycloud server(Nas) niet meer bereikbaar na instellen DNSRecommended Posts

3 uur geleden zei Saltadoom:

Beste,

Wanneer de DNS ingesteld is, wordt de NAS onbereikbaar.  Wat kan hier aan verholpen worden?

Mvg,

Helaas kan ik je hier niet goed mee helpen, maar ik wil je wel even verzoeken om tenminste wat meer informatie te geven, want gaat het hier om een Nieuwe WD NAS installatie of heb je een wijziging gedaan in de Netwerk instellingen of ben je van provider verandert? Tevens kan het helpen als je even laat weten welk type WD NAS je hebt.

De toegankelijkheid van een NAS hangt volledig af van het correct invullen van het IP-adres en een Netmask wanneer sprake is van het veranderen van de netwerkmodus van DHCP in Statisch.

 • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Ok, de aanleiding om het DNS in Windows 10 aan te passen was naar aanleiding van de handleiding van het artikel: "Gebruik jij al een ongecensureerde DNS?".   Heb dat uitgevoerd maar dan kwam ik tot de vaststelling dat het niet mee mogelijk was om mijn NAS in instellingen te bereiken.   Kon wel nog de data van de server aanspreken.  Benevens de wijziging in Windows 10 zijn er geen veranderingen meer aangebracht.

Nas: WD Gen2 Mycloud (wdcloudmirror)  De NAS heb ik al een drietal jaar.  My Cloud Mirror (Gen 2) (wd.com)

Heb geen domein naam, is het dan aangewezen en ongecensureerde DNS in te stellen?

Mvg,

Edited by Saltadoom
Link to comment
Share on other sites

2 uur geleden zei Saltadoom:

Ok, de aanleiding om het DNS in Windows 10 aan te passen was naar aanleiding van de handleiding van het artikel: "Gebruik jij al een ongecensureerde DNS?". 

Hoi @Saltadoom, in dat geval was het misschien verstandiger geweest om jouw vraag in het topic te plaatsen waar die Ongecensureerde DNS Handleiding staat.

Wellicht is het verstandig om je NAS te resetten en weer opnieuw in te stellen zoals voorheen.

Edited by Skeletor
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Latest news

 • Willekeurig topic

 • Nu op het forum

  • Deze applicatie zit vol goede reviews: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.video.downloader.snapx Van de site: Download GRATIS TikTok-video's (Musically) zonder logo. SnapTik.App is een van de beste TikTok-downloaders die online beschikbaar is om TikTok-video's zonder watermerk te downloaden. U hoeft geen software op uw computer of mobiele telefoon te installeren, u hebt alleen een TikTok-videolink nodig en alle verwerking gebeurt aan onze kant, zodat u slechts één klik verwijderd bent van het downloaden van video's naar uw apparaten. Belangrijkste kenmerken Geen watermerk voor betere kwaliteit, wat de meeste tools niet kunnen. Download TikTok-video's, muziekvideo's op elk gewenst apparaat: mobiel, pc of tablet. TikTok staat gebruikers alleen toe om video's te downloaden op basis van de toepassing en gedownloade video's bevatten het watermerk. Downloaden door uw browsers te gebruiken: we willen het u eenvoudig houden. U hoeft geen software te downloaden of te installeren. Ook hiervoor maken wij een aanvraag, maar u kunt deze alleen installeren wanneer u maar wilt. Het is altijd gratis. We plaatsen slechts enkele advertenties die het onderhoud van onze services en verdere ontwikkeling ondersteunen. Ondersteuning voor conversie in .mp3-, .mp4-indeling voor alle apparaten (PC, Mac, Android, iOS) Hoe TikTok-video's downloaden verwijder logo? Open de TikTok-applicatie op je telefoon. Kies de video die je wilt downloaden. Klik op de knop Delen rechtsonder. Klik op de knop Link kopiëren. Downloaden door uw browsers te gebruiken: we willen het u eenvoudig houden. U hoeft geen software te downloaden of te installeren. Ook hiervoor maken wij een aanvraag, maar u kunt deze alleen installeren wanneer u maar wilt. Ga terug naar SnapTik.App (Tiktok downloader) en plak uw downloadlink in het veld hierboven en klik vervolgens op de knop Download. Wacht tot onze server zijn werk doet en sla de video vervolgens op uw apparaat op. Hoe krijg ik de TikTok video download link? Open je TikTok-applicatie Kies de TikTok-video die je wilt downloaden Klik op Share en zoek bij de Share -opties de knop Copy Link Uw download-URL staat klaar op het klembord. Het kan ook via deze website: https://ssstik.io/en Vanuit daar kan je ze ook downloaden. Alleen via de App tiktok zelf kan het niet. Dan heb je altijd het logo in de videos's. Dus even linkje kopieeren en plakken in de andere app of website. Klaar is kees
  • Daar heb je ook een goed punt. ik zal nog even bij ze langs gaan. Die kruisboog ziet er briljant uit, maar een knuppel zal wat beter helpen. Ik schiet natuurlijk mis en het herladen gaat niet zo bijzonder snel 🙂 Hehehe.  Een roofoverval gelukkig nooit meegemaakt, maar ben me nu wel echt bewust van het opslot draaien van alle deuren en schuur. Normaal was ik wat makkelijk en liet ik veel open. Toch je spoiler gelezen.. trok het niet om het niet te lezen 🤗 Ik wil hem ook zien!  
 • Recente prestatie

  • oinotna earned a badge
   Week One Done
 • Recente actieve topics

 • Popular Contributors

 • Willekeurige films

×
×
 • Create New...