Spring naar bijdragen

Zo krijg je de nieuwe Pokémon Legends Arceus evoluties!


Gast

Aanbevolen reactie

Pokemon-Legends-Arceus-Evolutie.thumb.jpg.cb6e65f68b0277fec854f015472f37ad.jpg

Pokémon Legends Arceus is eindelijk uit en veel trainers gaan in de Hisui-regio op stap om de Pokédex te vullen. Om die compleet te krijgen moet je alleen wel veel Pokémon vangen en natuurlijk ook een aantal evolueren. Wij vertellen je precies hoe je de nieuwe Pokémon Legends Arceus evoluties kunt krijgen!

1.thumb.jpg.e801061bce4ed86cac0c60d1ea0b779c.jpg

Hoe evolueer je Pokémon in Pokémon Legends Arceus?

Voordat we je uitleggen hoe je de specifieke Pokémon Legends Arceus evoluties kunt vinden, moet je alleen wel eerst weten hoe het evolutie-systeem werkt. In Legends Arceus werkt deze namelijk net wat anders. Als je dus alleen bekend bent met de oude evaluatievorm is het slim om even op te letten.

Evolueren van Pokémon gebeurt niet meer automatisch zodra een Pokémon een bepaald level heeft bereikt. Waar de monstertjes nog wel een bepaalde eis hebben om te evolueren, moet je zelf de keuze maken of de Pokémon daadwerkelijk moet evolueren. Dit kun je doen via het menu en daar krijg je dan ook een notificatie van. Evolutionaire stenen werken nog wel op de oude manier.

2.thumb.jpg.cc525a63e5cdcbcba3e75b53cfcebdf2.jpg

Growlithe evolueren in Hisuian Arcanine

We trappen af met Growlithe, de trouwe viervoeter uit de eerste generatie Pokémon. De gehele lijn heeft een nieuw uiterlijk in Pokémon Legends Arceus. Hetzelfde geldt gelukkig niet voor de evolutie. Die methode is vrijwel gelijk gebleven.

Waar de oorspronkelijke Growlithe via een Fire Stone kon evolueren, is hetzelfde mogelijk in Legends Arceus. Zodra je een Fire Stone vindt, hoef je alleen maar het menu te bezoeken en deze te gebruiken op een Growlithe die je hebt gevangen.

5.thumb.jpg.797e5d20fb79a7c66e5e544ab4ae8f82.jpg

Qwilfish evolueren in Overqwil

Qwilfish is de tweede kandidaat die een speciale nieuwe vorm krijgt in Pokémon Legends Arceus. De water-Pokémon uit de Johto-regio krijgt in Legends Arceus een nieuwe evolutie genaamd Overqwil. De nieuwe Pokémon is een Dark/Poison-type en kan alleen geëvolueerd worden als je een Hisuian Qwilfish vangt. Deze moet vervolgens minimaal level 15 zijn, want dan leert de Pokémon Barb Barrage.

Deze aanval moet Qwilfish minimaal 20 keer in Strong Style gebruiken, één van de twee aanvalsvormen die je aan kunt nemen tijdens gevechten. Zodra je dat gedaan hebt, kun je de Pokémon vervolgens gewoon evolueren. Hier krijg je dan uiteraard ook een notificatie voor.

3.thumb.jpg.08deb58159567e6032e48d013e5a96d4.jpg

Stantler evolueren in Wyrdeer

Ook Stantler krijgt in Pokémon Legends Arceus een nieuwe vorm. Wyrdeer is de naam van de geëvolueerde vorm van Stantler en is niet alleen een Normal-type. De evolutie is een dual-type, Normal en Psychic.

Net als bij Qwilfish kun je Stantler redelijk gemakkelijk evolueren. Wederom is het belangrijk dat je een bepaalde aanval een aantal keren gebruikt in een speciale Battle-vorm. Dit keer gaat het om de aanval Psyshield Bash die je 20 keer in Agile Style moet gebruiken. Daarna kun je Wyrdeer krijgen.

4.thumb.jpg.b9d299206ca06108151612f0ee477691.jpg

Ursaring evolueren in Ursaluna

Als laatste is er ook nog Ursaring. De beer uit Johto wordt ook voorzien van een gloednieuwe evolutie, genaamd Ursaluna. Gemakkelijk zal je die nieuwe vorm alleen niet verkrijgen, want Ursaring moet je op een speciale manier evolueren.

Je hebt namelijk een Peat Block nodig, een gloednieuw item in de game. Het item is alleen niet gemakkelijk te vinden en de kans dat je deze tegenkomt is wat kleiner dan gebruikelijk. De Crimson Mirelands is waar je moet zoeken door op de rug van je Ursaring te klimmen en rond te rennen. Wanneer je de optie krijgt om te graven voor een schat, moet je geluk hebben.

Wanneer je de Peat Block hebt, komt de volgende stap: terugkeren naar je kamp. Ursaring kan alleen evolueren in Ursaluna wanneer het volle maan is en dus moet je net zo lang rusten in je kamp tot de maan hoog staat. Vervolgens kun je de Peat Block gebruiken en je Pokémon evolueren.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0
  • Reacties 0
  • Gemaakt
  • Laatste reactie

Populaire dagen

Populaire dagen

Geplaatste fotos

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Doe je mee?

Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

Gast
Reageer op deze discussie / vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Mededelingen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...