Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/27/19 in all areas

 1. 2 points
  Middag allemaal. Zo, de boel staat al klaar. Eerder vandaag een belletje gehad van de fokker. Tijdens de inenting en controle bij de dierenarts (van de fokker) bleek dat er een klein stukje van zijn hoektand is afgebroken. Om erger te voorkomen, moet de groeiende hoektand verwijderd worden. Ik kon twee dingen doen: De behandeling laten uitvoeren door de dierenarts van de fokker, en de pup een week later halen. Of naar me eigen dierenarts gaan. Voor de tweede optie gekozen. Zowel aanstaande maandag als dinsdag staan er bij me eigen dierenarts afspraken ingepland. Maandag om hem in te laten schrijven, en dinsdag voor de behandeling. Alle kosten worden netjes betaald door de fokker. :)
 2. 1 point
  Je kunt wel degelijk op de site komen. Ben er net zelf op geweest. Waarom je een 1020 ziet; omdat je waarschijnlijk een VPN hebt aanstaan, of een TOR browser gebruikt. Als je er na het uitschakelen nog niet op kunt komen, gooi Edge of wat je ook gebruikt, dicht. Start opnieuw zonder VPN op en voila. Het hoe en waarom word overigens ook een paar posts hierboven uitgelegd. Wil je wat downloaden, en je hebt je VPN weer aanstaan ... zet het op een NL's adres.
 3. 1 point
  De eigenaar van de site heeft hoogstwaarschijnlijk een Cloudflare Firewall die jouw IP-adres blokkeert. Om welke reden jouw IP-adres is geblokkeerd kan alleen de Site Eigenaar je vertellen en is dat ook de enige die jouw blokkering kan opheffen. Ik heb even wat gezocht op internet en ben een stukje uitleg tegengekomen in het Engels; While visiting a site protected by Cloudflare, error 1020 “Access denied (Error: 1020)” indicates you’ve violated a Firewall Rule. When this happens, you’ll see the error “Access Denied (Error: 1020)” and your request was blocked by the filter based Firewall rule on the site.
 4. 1 point
  Jup. Gisteren zijn de pups gechipt en is er DNA afgenomen. Dank.
 5. 1 point
  zo rond de 4Gb, maar ik heb het opgelost! na veel zoeken kwam ik erachter dat winrar de boosdoener was :):) nieuwe versie erop gezet en opgelost !! Bedankt voor je reactie. Draadje kan dicht THANKS !
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...