Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/20/2022 in Posts

 1. Dat had ik ook, dat afdwingen gaat naar mijn idee uiteindelijk ook komen. Nooit gedacht dat het ook ooit zo ver kon komen en we nog steeds geen lange termijn oplossing in zicht hebben. Maar goed, voor nu een hele fijne donderdag
  2 points
 2. Goedendag allemaal. Bedankt voor het delen van je mening en gedachten, @Duken Het vaccineren van kinderen tegen corona vind ik nogal ziek, als men zeer gedegen onderzoek heeft gedaan naar de werking van een vaccin, dan kan het wat mij betreft wel. Kinderen worden ook ingeënt tegen de mazelen en vele andere ziektes. Maar, wij als volwassen, zijn eigenlijk proefapen, er was geen tijd om de vaccins goed te testen. Ik vraag mij ook af wanneer het ophoudt. Als ik iedereen een plezier doe door toch een booster te nemen, en het daarbij blijft, dan zou ik het doen. Maar ik heb het idee dat het niet bij een of twee boosters blijft. Ik denk dat er vele, vele boosters volgen. En, daar werk ik niet aan mee, ik vertrouw het niet, voel mij er helemaal niet prettig bij, dus voor mij geen booster. Totdat ik de supermarkt niet meer in mag, dan moet het maar... Direct of indirect gaan ze het uiteindelijk toch wel afdwingen, door het gewone leven onmogelijk te maken.
  2 points
 3. Ik kon na een CPU upgrade het niet laten om mijn GPU ook te upgraden naar een 3080 Ti. Ik speel toch wel graag games maxed out en helaas kon de 1080 Ti dat niet bij elke game met 60FPS. Wat een beest! WAUW.
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...