Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/16/2020 in Movies Comments

 1. Dat zijn de allerbeste films. Hoef je tenminste niet zo lang te wachten op het hoogtepunt.
  2 points
 2. Sandra Bullock legt acteerwerk neer: ’Opgebrand en moe’ Sandra Bullock schittert momenteel in The lost city, maar de actrice zal voorlopig geen nieuwe filmklussen meer aannemen. Ze stelt zo ’opgebrand en moe’ te zijn dat ze een pauze neemt en niet zeker weet of ze ooit nog terug zal keren. „Ik wil niet gebonden zijn aan het schema van iemand anders”, vertelt ze aan The Hollywood Reporter. „Ik ben zo moe en ik ben op deze manier niet in staat om gezonde, slimme beslissingen te nemen.” Op de vraag hoe lang de pauze zal duren, antwoordde ze: „Ik weet het echt niet.” Bullock erkent dat ze veel te veel op haar werk heeft geleund en genoodzaakt is een stap terug te doen. „Werk is altijd heel stabiel voor mij geweest en ik heb heel veel geluk gehad.” Toch beseft ze dat ze het nu even zonder zal moeten doen. „Het was alsof ik de hele tijd de koelkast opende en op zoek was naar iets dat nooit in de koelkast stond. Ik zei tegen mezelf dat ik moest stoppen met zoeken, omdat ik het hier niet zou vinden. Ik heb het al en het is oké dat ik nu even geen werk heb. Ik heb die bevestiging niet nodig.” Ze stelt dan ook dat The lost city, waaraan ze samen met producente Liza Chasin werkte, de juiste film was om nu te kunnen stoppen. „Ik werk graag met artiesten, daarom waren Liza en ik ook zo goed op elkaar afgestemd. Als ik er met een knal uitga, wil ik dat met de juiste persoon doen.” Bron: Telegraaf
  1 point
 3. Ik heb het 1e seizoen inmiddels gekeken en ondanks dat deze serie zich 100 jaar later afspeelt als de serie Vikings, vindt ik dat er teveel wordt teruggeblikt op Vikings en alles wat zich in die periode heeft afgespeeld. Valhalla speelt zich af in een periode van de opkomst van het Christendom en de strijd die daarmee gepaard is gegaan, maar er zijn naar mijn idee teveel beelden in dit seizoen die ook teveel lijken op de gevechten en strijd in de serie Vikings. Hopelijk zijn de volgende 2 seizoenen wat meer tijdgericht, maar wel doordrenkt van de nodige gevechten die je verwacht van deze barbaren. Er is inmiddels wat meer bekend gemaakt over het vervolg; Vikings: Valhalla krijgt een tweede en derde seizoen bij Netflix. Het volgende seizoen moet ergens in 2023 te zien zijn. Netflix bestelde eerder 24 afleveringen van Vikings en heeft nu aangekondigd dat deze worden verdeeld over drie seizoenen. De productie van Season 2 is al afgerond en zal volgend jaar te zien zijn. Season 3 zal in de lente van dit jaar worden gefilmd. De bedenker van de serie Jeb Stuart keert terug als showrunner en uitvoerend producent voor de twee nieuwe seizoenen. Hij wordt bijgestaan door Michael Hirst, Morgan O'Sullivan, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer en Paul Buccieri. Het eerste seizeon van Vikings: Valhalla is sinds 25 februari 2022 te zien op Netflix. De serie speelt zich ongeveer 100 jaar na de gebeurtenissen in Vikings af. Valhalla verweeft een aantal fictieve en historische personages met elkaar. Bron; IGN Benelux
  1 point
 4. Peaky Blinders seizoen 6 heeft releasedatum Na wat uitstel gaat het laatste seizoen van Peaky Blinders binnenkort dan eindelijk in première. Vanaf 27 februari is seizoen 6 van de serie wekelijks te zien op BBC One. Deze zender komt ook voor in de zenderpakketten van veel Nederlandse providers, dus als je wil kun je op zondagen om 22.00 uur de serie volgen. Buiten het verenigd Koninkrijk wordt Peaky Blinders uitgezonden door Netflix. Er is nog geen releasedatum bekend waarop we seizoen 6 kunnen streamen. Doorgaans gebeurt dat pas wanneer het seizoen op de BBC is afgelopen. Het seizoen heeft zes afleveringen, dus het lijkt waarschijnlijk dat het op zijn vroegst begin april op Netflix staat. Niet helemaal het einde van Peaky Blinders Hoewel het zesde seizoen van Peaky Blinders het laatste is, hoeven we nog niet voorgoed afscheid te nemen van de Shelby’s. Er komt namelijk ook nog een Peaky Blinders-film aan. De opnames daarvoor beginnen als het goed is in 2023.
  1 point
 5. Seizoen 1 gekeken en ik ben aangenaam verrast van het hoge niveau van de special effects, fantasy gehalte en fantastische opname locaties. Jammer dat bovenstaande gegevens niet geheel correct zijn, want dit valt zeker niet onder het genre Drama, maar onder Fantasy en is zeker vergelijkbaar met de serie The Witcher, maar dan van een net iets lager niveau. Hopelijk hoeven we niet te lang te wachten op een 2e seizoen.
  1 point
 6. Een van de mooiste films die ik in een lange tijd heb gezien. Ik ben geen jankebank maar pinkte een traantje weg bij het zien van een scene. Bekijk deze film in de bios, hij is het geld echt waard.
  1 point
 7. Misschien een idee voor de Administrator om hiervoor een standaard PM berichtje aan te maken en te versturen wanneer dit soort reacties worden gegeven op een Film of Serie recensie. Er worden teveel leden lid omdat ze bij dit soort recensies gewoon denken dat er ook een download mogelijkheid is. Dit zijn dan ook bijna altijd leden waar je nooit een reactie op een normale vraag of topic van gaat krijgen als ze er achter komen dat er helemaal niets te downloaden valt op Duken.nl.
  1 point
 8. De serie viel mij ook tegen. Persoonlijk vond ik iedere aflevering van hetzelfde. Mocht hier een tweede seizoen van komen, dan bedank ik hiervoor. Bedankt voor de tip wat betreft de serie My Name, Skeletor.
  1 point
 9. helaas ik ook (nog) niet gevonden
  1 point
 10. Netflix lanceert lang naar uitgekeken trailer 'The Witcher' seizoen 2 en kondigt seizoen 3 aan . De release van het tweede seizoen van The Witcher (2019– ) laat niet lang meer op zich wachten. Over minder dan twee maanden is het eindelijk zo ver. Geralt zal opnieuw de strijd aangaan met het monster en jawel, de leren broek is er nog steeds. Gisteren lanceerde Netflix nieuwe beelden van de populaire serie tijdens het TUDUM-evenement. Tot slot deelt Netflix nog goed nieuws over de toekomst van The Witcher-franchise. De trailer is nu te zien. Geralt is in de veronderstelling dat Yennefer de slag om Sodden niet overleefd heeft. Hij brengt prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent, zijn thuis Kaer Morhen. Buiten de veilige muren wordt er gestreden om de heerschappij terwijl Geralt zich bezighoudt met het beschermen van Cirilla tegen de mysterieuze kracht die ze in zich heeft. Uiteraard zal de rol van Geralt weer vertolkt worden door Henry Cavill. Anya Chalotra zal opnieuw te zien zijn als Yennefer, Freya Allan als prinses Cirilla, Joey Batey als Jaskier de Bard, Myanna Buring als Tissaia, Tom Canton als Filavandrel en nog veel meer oude bekenden. We zullen ook voorgesteld worden aan een paar nieuwe gezichten waaronder Kristofer Hivju als Nivellen, Graham McTavish als Dijkstra, Cassie Clare als Philippa, Simon Callow en Liz Carr als agenten Codringer en Fenn, Chris Fulton als Rience en Adjoa Andoh als Nenneke. Ook na dit tweede seizoen is er weer wat om naar uit te kijken, want Netflix maakte bekend dat een derde seizoen op de planning staat en daar blijft het niet bij, want naast de trailer trakteert Netflix ons ook op twee extra clips uit het tweede seizoen: Net als het eerste seizoen, wordt ook het tweede seizoen geleid door Lauren Schmidt Hissrich die de serie ook produceert. De nieuwe afleveringen van The Witcher zijn vanaf 17 december te zien op Netflix. Bron; Filmvandaag.nl
  1 point
 11. leuke film kijken zeer waard☺️
  1 point
 12. Goed nieuws voor fans van de serie Vikings. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat de spin-off Valhalla sowieso drie seizoenen gaat krijgen. De serie zal dus niet na een kort seizoen eindigen. History Channel In 2019 melde Deadline al dat Netflix 24 afleveringen heeft gekocht voor de spin-off show van Vikings. Daarna kwam weinig nieuws naar buiten, tot nu. Recent heeft Netflix gezegd dat de serie ten minste drie seizoenen lang zal worden, dus er is ook een kans dat er daarna nog meer seizoenen bij gaan komen. Het ziet er dus naar uit dat elk seizoen acht afleveringen zal tellen. Dit zijn er twee minder dan de duur van de seizoenen van de originele show. Deze hadden namelijk tien afleveringen per seizoen. Waar gaat Valhalla over? De nieuwe show is een spin-off van het populaire Vikings en speelt zich ongeveer 100 jaar later af. In de serie worden een paar van de bekendste Vikings in beeld gebracht, een voorbeeld daarvan is Leif Eriksson. De Noormannen hebben veel te zeggen in Engeland, maar tussen de vikingen zelf is er een hoop spanning. De serie zal het einde van het Viking tijdperk laten zien. Fans verwachten dat in de show de slag om Stanford Bridge te zien zal zijn. Deze strijd wordt gezien als de strijd die het einde betekende van het Viking tijdperk. De serie stond gepland voor eind 2021 of begin 2022. Door de coronapandemie hebben de opnames helaas stilgelegen, waardoor de serie pas later te zien zal zijn op Netflix. Wanneer we de eerste afleveringen precies kunnen verwachten is nog niet bekend. Netflix heeft wel alvast de eerste beelden van de show vrijgegeven.
  1 point
 13. 1 point
 14. Ik heb deze film ook heel vaak bekeken en het blijft een top film van Nederlandse bodem. Heb heel wat WW2 films gezien, van Nederlandse bodem maar ik vindt deze realistisch. Mijn ex schoonvader was een soldaat van Oranje, vanuit scheveningen stak hij over om opgepikt te worden door de Engelse. Hij kon het mooi verwoorden hoe het er aan toe ging. Spannend en ervoor gaan en Willemmientje was vaak in beeld om hun ervaringen aan te horen hoe het in Nederland was. Soldaat van Oranje blijft goed, een bestseller aller tijden.
  1 point
 15. BEDANKT HOOR VOOR DE MOOIE UP BEDANKT HOOR
  1 point
 16. Er zit inderdaad nogal wat verschil in kwaliteit tussen Suicide Squad 2016 en deze aanzienlijk verbeterde versie. Er is op dit moment overigens al een Web-release te downloaden zonder ondertiteling, maar ook de NL-subs zullen wel niet lang op zich laten wachten.
  1 point
 17. TSSS.... da's lekker dom. Ik bedoelde de eerste film, Suicide Squad, niet dit tweede deel, The Suicide Squad. De recenties van het tweede deel zijn erg goed, ik ga 'm eens downloaden. En, wie weet koop ik hem later, als ik hem goed vind.
  1 point
 18. Bedankt voor je recensie @louis1970 ik zet hem zeker op de top watch list.
  1 point
 19. Durf het bijna niet te zeggen... maar ik heb deze film nog steeds niet gezien. 🙈
  1 point
 20. Podverdrie, net de alle laatste afleveringen gezien. In de hoop dat.... Maar dit is echt wel een hele serie naar de afgrond helpen. F*CK wat slecht. Wat slecht slecht... SLECHT! PFFFFF, wat een pannenkoeken. Hoe durven ze.
  1 point
 21. Ik kan de berichten helaas niet splitsen in een los topic vanuit hier. Eigenlijk past de vraag niet hier, maar we laten hem dus wel staan. ter info. Dank voor het melden @Skeletor
  1 point
 22. Of gewoon via een VPN VPN verbinding en anoniem downloaden - pagina 8 - Handige tips - Duken.nl
  1 point
 23. Dit is eigenlijk niet de plek om een dergelijke vraag te stellen, maar downloaden met een payserver (Usenet) is alleen veilig wanneer dat gebeurt achter een SSL Encryptie en wanneer er geen Logboek wordt bijgehouden door de Usenet Provider. Om wat beter bekend te raken met Usenet zou je even de Handleiding/Uitleg kunnen lezen die hier staat op Duken.nl
  1 point
 24. Toevallig afgelopen maandag en dinsdag gezien met de kinderen. In twee delen, anders werd het te laat voor ze. Wat waren de kinderen onder de indruk. Is dit echt gebeurd? Blijft een magische mooie film, los van de mooie sets en kostuums is het zo een sterk verhaal. Elke keer laat ik weer een traantje. Jack.... jackkk.... ill never let go. En natuurlijk van de geweldige regisseur James Cameron: https://www.duken.nl/forums/movies/movie/411-titanic/?do=getPersonDetail&personid=2710
  1 point
 25. Super Film dit . deel twee is ook in de maak , kan niet wachten tot die uit komt 😄 Zit een goed verhaal in en de acteurs zijn ook geweldig , Gerard Butler heb zeker wel een aantal zeer goeie films op zijn naam staan . Zo vond ik 300 , ook geweldig. Maar goed , voor de genen die deze film nog niet gezien hebben is dit zeker een aanrader 😉
  1 point
 26. Er is inmiddels wat meer bekend over de inhoud van seizoen 2 na alle vertragingen die zijn opgelopen door de Covid-19 Pandemie. Synopsis seizoen 2 "Overtuigd dat het leven van Yennefer verloren was gegaan tijdens de Battle of Sodden, brengt Geralt of Rivia prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent: zijn ouderlijk huis in Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elven, mensen en demonen van het continent buiten de muren streven naar suprematie, moet hij het meisje beschermen tegen iets veel gevaarlijkers: de mysterieuze kracht die ze van binnen bezit." Daarnaast is het goed mogelijk dat we een deel uit de verhaallijn van de videogame The Witcher 3: Wild Hunt te zien zullen krijgen. We zouden mogelijk de training van Ciri door Vesemir en Geralt mee kunnen maken. We zullen dan meer te weten komen over haar krachten. Kim Bodnia (Killing Eve) speelt de witcher trainer Vesemir, Kristofer Hivju, die bekend is van Tormund uit Game of Thrones, kruipt in de rol van Nivellen. Andere nieuwe acteurs zijn Mecia Simson als Francesca, Aisha Fabienne Ross als Lydia en Agnes Bjorn als Vereena. Deadline stelt dat Carmel Laniado zich bij de cast heeft gevoegd als de jonge Violet voor op zijn minst drie afleveringen. Terugkerende personages uit seizoen 1 zijn Jaskier (Joey Batey) en Triss (Anna Shaffer). Eamon Farren zal ook terugkeren als Cahir. Andere bekende gezichten uit het eerste seizoen zijn Tissaia (MyAnna Buring), Filavandrel (Tom Canton), Stregobor (Lars Mikkelson), Artorius (Terence Maynard), Sabrina (Therica Wilson Read), Murta (Lilly Cooper), Yarpen Zigrin (Jeremy Crawford) en Istredd (Royce Pierreson). Nu er een officiële synopsis is gegeven voor het tweede seizoen, is het min of meer bevestigd dat Ciri een grote rol zal gaan spelen. Geralt denkt dat Yennefer gestorven is bij de Battle of Sodden aan het einde van het eerste seizoen en zal Ciri opleiden in Kaer Morhen. Dat Ciri het middelpunt van seizoen 2 lijkt te zijn, komt niet als een verrassing. In de boeken vormt het verhaal van Ciri het centrale plot van 'de saga'. De saga omvat vijf boeken, te beginnen bij Blood of Elves en draait om Ciri en haar belangrijke rol als een magische koninklijke hoogheid met het erfgoed van elven, haar relatie met Geralt en haar voortdurende inspanningen om te overleven en hoe dit alles de gebeurtenissen vormt op The Continent. De opzet is al gestart, en het begin van Blood of Elves wordt behandeld in seizoen 1 door de belegering en de ondergang van Cintra en Ciri's ontsnapping. Elders kun je verwachten meer van het leven van de Nilfgaardian te zien in seizoen 2, en de hoog oplopende spanningen tussen mensen en niet-menselijke. Een groot gespreksonderwerp in het eerste seizoen van The Witcher is dat het verhalen vertelde op verschillende plekken, en in een niet-lineaire tijdlijn (hoewel de officiële Witcher-kaart en tijdlijn wel helpen), waardoor het op een meervoudige bloemlezing leek. Echter bracht de climax van seizoen 1 alle gescheiden onderdelen weer mooi bij elkaar, wat de basis is voor seizoen 2 van The Witcher met een meer rechtlijnig plot.
  1 point
 27. Nou het laatste seizoen is wel bijzonder slecht... pfff. Hadden ze nooit mogen maken, wat een drama! Dit geeft zo ene zure nasmaak. Zonde zonde zonde Gewoon tot seizoen 4 kijken, daarna bestaat er niks 😛
  1 point
 28. Ja top, had het al gehoopt. Eerste seizoen was goed, lekker fantasy met brute wezens en mooie vrouwen. 👍 Kom maar op met het tweede seizoen.
  1 point
 29. Netflix laat weten dat het tweede seizoen van The Witcher op 17 december uitkomt. Het gehele seizoen van tien afleveringen is dan direct via de streamingdienst beschikbaar. Seizoen 2 is deels gebaseerd op het The Witcher-boek Blood of Elves. De twee hoofdpersonages, Geralt of Rivia en Ciri, worden wederom respectievelijk door Henry Cavill en Freya Allan vertolkt. Seizoen 2 gaat verder waar het vorige seizoen ophield, nadat de twee elkaar weer terugvonden. De streamingdienst kondigt de releasedatum aan, net voordat de eerste officiële WitcherCon van start gaat.
  1 point
 30. # Skeletor. Oude gewoonte. Door mijn werk was schrijven voornamelijk in het Engels
  1 point
 31. Geweldige humor. Vooral stukjes zoals deze. Borat koopt een telefoon en ontdekt FaceTime en Google. 'Hello, ghost with blue shirt, answer me' Vervolgens fijn via Google zoeken naar een lekker 'toetje'. Een bepaalde pagina wordt geopend. Vervolgens heel droogjes: 'This is for dessert?' 🤣 Geweldig, ik kwam niet meer bij. https://www.youtube.com/watch?v=GYuYVzS5d3s
  1 point
 32. Mijn zoontje kijkt deze serie dol graag op Netflix. Hij vind hem soms nog best spannend. Aanrader volgens hem 👍
  1 point
 33. Net de 'South Park' pandemic special bekeken. Geweldige aflevering moet ik zeggen. 'You're supposed to wear your mask over your nose'. 'Looks like you're wearing a diaper for your chin' 'Chin diapers don't help'.
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...